Γιορτινές… στάσεις για να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή!

0
19055

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, γιορτές… ημέρες αγάπης και χαράς. Εποχή που οι άνθρωποι μοιράζονται τα πιο όμορφα και γλυκά τους συναισθήματα, με διαφορετικούς βέβαια τρόπους. Είπαμε να υποδεχθούμε το 2012 με ένα θέμα ξεχωριστό και πολύ επίκαιρο. Εκεί που άλλοι προσφέρουν ακριβά δώρα στο έτερον ήμισυ και δαπανηρές εξόδους σε μαγαζιά, εσείς προσφέρετε πράξεις και ότι πιο «special» μπορείτε να οργανώσετε για μια μαγική ερωτική βραδιά!

Διαβάστε παρακάτω για τις γιορτινές στάσεις στο σεξ που θα ανανεώσουν φυσικά τη σεξουαλική σας ζωή και θα βάλουν πολύ καλύτερα στο κλίμα των ημερών τη σύντροφό σας! Αν δεν μπορείτε να κάνετε πολλά από αυτά, προσαρμόστε τα στην πραγματικότητα. Άλλωστε η καλή θέληση κι η προσπάθεια, είναι αυτά που ανταμείβονται…

Νο.1: Αν διαθέτετε τζάκι (πολυτέλειες ε;) που είναι και άκρως ρομαντικό σε τέτοιες περιστάσεις, δοκίμασε να την ξαπλώσεις ανάσκελα και ζήτα της να πιέζει τα στήθη της την ώρα που εσύ θα τρίβεις το πέος σου ανάμεσά τους.

Νο.2: Κάνε την ατμόσφαιρα μυστηριώδη και ανέβασε τη λίμπιντο στα ύψη, κλείσε της τα μάτια, ντύσου Άγιος Βασίλης (αν έχεις και την στολή) και κάνε ότι έχεις να κάνεις. Μετά το… τέλος, λύσε της τα μάτια και δείξε της ποιος την ευχαρίστησε. Θα κάνετε τη διαφορά.

Νο.3: Το γιορτινό σεξ δεν θα περιέχει μόνο τα κλασικά πράγματα. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ξανά, ευκαιρία να πειραματιστείτε στο σεξ από την… πίσω πόρτα. Άφησέ την να το αποφασίσει κι αν δεχθεί την πρότασή σου, ακολούθησε το πλάνο που θα σου θέσει σαν άλλος Santa που τρυπώνει από την… καμινάδα!

Νο.4: Εντάξει έχει πολύ κρύο, κατανοούμε και δεν λέει να πουντιάσει κανείς άγιες μέρες όμως βγείτε για λίγο έξω. Με τη δικαιολογία ότι θέλεις να ρυθμίσεις τα λαμπάκια του μπαλκονιού, άλλαξέ της τα φώτα, κάτω από τον έναστρο ουρανό. Αν κάνει ψόφο, θα έχεις και δικαιολογία να τελειώσεις γρήγορα… και καλά για εκείνη το έκανες!

Νο.5: Χρησιμοποίησε κάποια από τα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα του ψυγείου, ώστε ο καθένας σας να περιποιείται τις ερωτικές ζώνες στο κορμί του άλλου, έχοντας δροσίσει τη γλώσσα του με κάτι. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με παγάκια, αλλά δεν υπάρχει λόγος να παγώσεις τόσο πολύ το στόμα σου και χωρίς να έχεις το όφελος της γεύσης. Άσε που θα γλυκάνεις και το σημείο που θα βρίσκεσαι…

Νο.6: Ξέρετε όλοι τον Ρούντολφ το ελαφάκι; Αλίμονο ε;! Η στάση τύπου «ροντέο», όπου βρίσκεσαι από πίσω της, με εκείνη μπροστά σου στα τέσσερα… είναι «φωτιά» και πρέπει να γίνει αναμφίβολα! Εξαιρετικά προσφιλής στάση, με άπλετη θέα, κι εσένα να δίνεις το ρυθμό. Αν πάλι το θες πιο σουρεάλ, ντύσου (άλλη περίπτωση) Άγιος Βασίλης και φόρεσέ της ψεύτικα κερατάκια για να νιώθεις ότι βρίσκεσαι πάνω στο έλκηθρο, με ένα υπέροχο ελάφι μπροστά σου!

Καλή χρονιά σε όλους σας, πολλή τύχη, υγεία και να αντιμετωπίζετε τη ζωή με χιούμορ!