Skip to main content

Το μεγάλο cinema έρχεται τώρα στο σπίτι σας, μόνο με 15 ευρώ το μήνα για πάντα. Όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικό κινηματογραφικό θέαμα για όλη την οικογένεια στα 4 κανάλια Novacinema. Όλες οι μεγάλες ταινίες ένα χρόνο πριν από την προβολή τους από οποιοδήποτε άλλο κανάλι και οι καλύτερες σειρές από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood παίζουν αποκλειστικά, κάθε στιγμή και για κάθε διάθεση, στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova.

Με 300 ταινίες Α’ προβολής κάθε χρόνο, ανάμεσα στις οποίες μοναδικές οσκαρικές πρεμιέρες και τα μεγαλύτερα blockbusters – και μάλιστα χωρίς διακοπές για διαφημίσεις – τα κανάλια Novacinema παρουσιάζουν τις καλύτερες κινηματογραφικές επιλογές. Ξεκαρδιστικές κωμωδίες, συγκινητικές αληθινές ιστορίες, συναρπαστικές ταινίες δράσης και φαντασίας, θρίλερ που κόβουν την ανάσα, ελληνικές συμπαραγωγές της Nova, μοναδικά θεματικά αφιερώματα και τα κορυφαία κινηματογραφικά βραβεία, παίζουν αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema.

Αφεθείτε στη μαγεία των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, ακούστε την καρδιά σας, νιώστε την ένταση, ζήστε το cineσθημα με όλες τις μεγάλες ταινίες και τις καλύτερες σειρές από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood, ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι, μόνο με 15 ευρώ το μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Καταστήματα Forthnet και στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών, στο www.nova.gr/novacinema και στο 18345 (αστική χρέωση/λεπτό).

Nova. Ζεις καλύτερα!