Όλα εδώ πληρώνονται για τη Φεράρι! (vid)

0
535

Η ώρα της κρίσης για την Φεράρι έφτασε και περνάει από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού αύριο (08/09). Οι εντολές που δόθηκαν στους οδηγούς κατά την διάρκεια του γκραν πρι Γερμανίας, δεν θα περάσουν στα ψιλά γράμματα καθώς η FIAθα αποφασίσει για το αν θα τιμωρηθεί ή όχι η Σκουντερία.

Θυμίζουμε ότι λίγους γύρους πριν το πέσιμο της καρό σημαίας ένας μηχανικός είχε ενημερώσει τον Μάσα για το τι θα επακολουθούσε με το εξής συνθηματικό: «Ο Φερνάντο (Αλόνσο) είναι πιο γρήγορος από εσένα, μπορείς να μας δείξεις ότι το κατάλαβες;». Λίγο μετά ο Μάσα άφησε τον Αλόνσο να περάσει πρώτος! Στρατηγική ή όχι, οι νέοι νόμοι του παιχνιδιού, δεν επιτρέπουν τέτοιες κινήσεις.

Πλέον η FIAκαλείται να πάρει τις αποφάσεις της ενώ οι δυο οδηγοί δεν θα χρειαστεί να παρευρεθούν καθώς το βίντεο από τον αγώνα είναι αρκετό. Αν στο κόκκινο στρατόπεδο νόμιζαν πως θα την γλυτώσουν, δεν θα γίνει έτσι αφού εκτός του ότι έχει ήδη δεχτεί χτύπημα η φήμη της Φεράρι, η τιμωρία ίσως να επιφέρει αφαίρεση βαθμών ή και πρόστιμο! 

Δείτε στο βίντεο το απόσπασμα: