Ο Nescafé Green Blend συνεργάζεται με τα γυμναστήρια Planet & Gym Tonic

0
353

Ο Nescafé Green Blend συνεργάζεται με τα γυμναστήρια Planet & Gym Tonic και σε καλεί να ανακαλύψεις τη δική σου πράσινη πλευρά «φυσικά»

Το φθινόπωρο φέτος έχει πράσινο χρώμα και αποπνέει φυσικότητα και αέρα ανανέωσης καθώς ο καφές Nescafé Green Blend, σε καλεί να ανακαλύψεις τη δική σου πράσινη πλευρά & να ξεκινήσεις δυναμικά τη φθινοπωρινή σεζόν με Green Yoga!

Ο Nescafé Green Blend συνεργάζεται με τα γυμναστήρια Planet (Ψυχικού / Βριλησσίων / Ν. Ερυθραίας / Περιστερίου / Παγκρατίου) & το Gym Tonic Γλυφάδας & σε καλεί να ανακτήσεις τη φόρμα σου και να βρεις τον φυσικό τρόπο ζωής σου. Οι επισκέπτες των γυμναστηρίων θα έχουν την ευκαιρία, καθημερινά, να ξεκινάνε και να ολοκληρώνουν την ημέρα τους στο γυμναστήριο, «φυσικά», απολαμβάνοντας μια ζεστή κούπα Nescafé Green Blend.

Ο καφές Nescafé Green Blend με την υπέροχη γεύση και το απαλό, φυσικό του άρωμα είναι ιδανική επιλογή μέσα στην ημέρα για να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα της διατροφής σου καθώς με την καινοτομία που τον χαρακτηρίζει συνδυάζει εκχύλισμα καβουρδισμένων και πράσινων ακαβούρδιστων κόκκων καφέ. Τα χαρακτηριστικά του αυτά χαρίζουν μοναδική αίσθηση φυσικότητας που χρειάζεσαι στην καθημερινότητα σου!

Παράλληλα, ο Nescafé Green Blend βάζει την υπογραφή του στο νέο πρόγραμμα των γυμναστηρίων που φέρει το όνομα Green Yoga. Η ομάδα των ειδικών των γυμναστηρίων Planet & Gym Tonic με επικεφαλής τη Νίκη Πετρουλάκη, εμπνέονται από τον πράσινο καφέ και τις ευεργετικές του ιδιότητες, συνδυάζουν μια από τις πλέον αγαπημένες μορφές γυμναστικής και δημιουργούν ένα ειδικό πρόγραμμα που αποπνέει φυσικότητα και συμβάλλει ακόμα περισσότερο στον ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Φέτος το φθινόπωρο ανακάλυψε και εσύ την «πράσινη» πλευρά σου «φυσικά» παρέα με το Nescafé Green Blend& δώσε την απαραίτητη ενέργεια & ισορροπία στην καθημερινότητα σου.

Λίγα λόγια για τη Nestlé:

Η NestléS.A. είναι η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της Διατροφής, της Υγείας και της Ευεξίας. Με έδρα της το Vevey στην Ελβετία, η Nestlé διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 130 χώρες, λειτουργεί 443 εργοστάσια σε 81 χώρες και απασχολεί 281.000 εργαζομένους παγκοσμίως. Η ετήσια επένδυσή της σε Έρευνα και Ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερη του κλάδου, ενώ το  προσωπικό της στον τομέα αυτό ξεπερνά τα 3.000 άτομα. Το Ερευνητικό Κέντρο της Nestlé (NestléResearchCentre), όπου διεξάγεται βασική έρευνα, αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα κορυφαία κέντρα ερευνών στο είδος του. Στην Ελλάδα, η Nestléέχει παρουσία πάνω από 100 χρόνια και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές εταιρείες τροφίμων και ποτών. Σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της εταιρείας στην Ελλάδα είναι η λειτουργία εργοστασίου γάλακτος στο Πλατύ Ημαθίας το 1975, η ενσωμάτωση στον όμιλο Nestlé της Λουμίδης Α.Ε. το 1987, της Κορπή ΑΒΕΕ το 1993, καθώς και η εξαγορά της Δέλτα Παγωτού το 2006. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα 10 σημεία δραστηριότητας στην Ελλάδα, με κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι Αττικής και τέσσερα εργοστάσια. Η Nestlé Ελλάς απασχολεί συνολικά περισσότερους από 1.000 εργαζομένους. Εκτός από τις δραστηριότητές της στην ελληνική αγορά, η Nestlé Ελλάς εξάγει τον ελληνικό καφέ Παπαγάλος Λουμίδης και το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή στις ελληνικές κοινότητες παγκοσμίως (κυρίως στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Κύπρο, την Αλβανία, την Αυστραλία και την Αγγλία).