Μήνυση Γιαννακόπουλου στον ΣΚΑΙ!

0
361

Μήνυση και αγωγή κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ κατέθεσε την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος κάνει λόγο για «ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης της υπόληψης της προσωπικότητάς του, που εδώ και μέρες καταβάλλεται από συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε».

Ο κ. Γιαννακόπουλος καταγγέλλει τον όμιλο Αλαφούζου για προσπάθεια «εξίσωσής» του με παράγοντες που χρόνια δρουν στο χώρο του αθλητισμού με ανορθόδοξες πρακτικές και μεθόδους.

Το ρεπορτάζ που έπαιξε στην τηλεοπτική εκπομπή “Δίκη” στο ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου και αναφέρθηκε στη δικαστική υπόθεση που έχει στις 13/11/2014 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατηγορούμενος για απειλές και υβριστικές εκφράσεις σε βάρος των διαιτητών, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το site onsports.gr, το οποίο ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ αποφάσισε να κινηθεί δικαστικώς, υποβάλλοντας μήνυση και αγωγή στον ΣΚΑΪ.

Προφανώς, πρόκειται για μία σοβαρή ρήξη στις σχέσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζου, με τον οποίο θυμίζουμε πως ο κ. Γιαννακόπουλος βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε επαφή, προκειμένου να εμπλακεί και στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού.

Πηγή:  Ysterografa.gr