Η… συμμορία των 11 στο Βρετανικό Μουσείο

0
659

Άμεση ήταν η απάντηση του Τζορτζ Κλούνεϊ στην ευχαριστήρια επιστολή του υπουργού Πολιτισμού, Πάνου Παναγιωτόπουλου, μετά τη δήλωση που έκανε ο Χολιγουντιανός σταρ υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Η απάντηση του Κλούνεϊ ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για τον υπουργό, αλλά και για ολόκληρη την κυβέρνηση, καθώς ο διάσημος ηθοποιός εμφανίζεται διατεθειμένος να βοηθήσει με σειρά δράσεων τη χώρα μας σε όλα τα εθνικά θέματα και όχι μόνο στο θέμα των κλεμμένων Μαρμάρων.

Συγκεκριμένα, ο Κλούνεϊ πιστεύει πως μπορεί να γίνει ένας σύγχρονος… Λόρδος Βύρωνας και στην απαντητική επιστολή του τονίζει στον υπουργό πως θέτει τον εαυτό του στις υπηρεσίες της Ελλάδας.

Η πρώτη του δράση αναμένεται να γίνει μάλιστα πολύ σύντομα και θα στηρίξει τον Ολυμπιακό στα μεγάλα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους 16 του Champions League!

Αυτό όμως είναι μόνον η αρχή…

Ο σταρ του Χόλιγουντ αποφάσισε να αναλάβει πολλές ακόμη δράσεις στη συνέχεια για το Μακεδονικό και το Κυπριακό, ενώ ήδη έχει αρχίσει τις επαφές του με τα υπόλοιπα μέλη της Συμμορίας των 11, με τη σύμπραξη των οποίων έχει στο παρελθόν σημειώσει σημαντικές επιτυχίες.

Ο Κλούνεϊ προσπαθεί να επανενώσει λοιπόν τη Συμμορία του και σε περίπτωση που δεν υπάρξει λύση μέσω διαλόγου στο θέμα των Μαρμάρων, τότε μαζί με τον Ματ Ντέιμον, τον Μπραντ Πιτ και τα άλλα παιδιά, θα επιχειρήσουν να εισβάλλουν στο Βρετανικό Μουσείο και να κλέψουν τα Μάρμαρα, προκειμένου να τα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Η Συμμορία των 11 έχει μάλιστα ήδη ετοιμάσει και το λογότυπο της νέας επιχείρησης που ετοιμάζει, με τη Μελίνα Μερκούρη να φιγουράρει σε πρώτο πλάνο, έχοντας ως φόντο τα Μάρμαρα.

Πηγή:  Ysterografa.gr