Πότε πέφτουν φέτος οι αργίες;

0
395

– ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου: Το Πάσχα πέφτει νωρίς, νωρίς και η Καθαρά Δευτέρα… βλέπω να πετάμε αετό με χιόνι. Άλλωστε τον Φλεβάρη θα χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με τα μερομήνια του Γιώργου Αυτιά.

– 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015: Χειρότερα και από την περσινή Τρίτη. Θυμάστε τι μάθαμε στο σχολείο; «Ό,τι μέρα πέφτει η 25η Μαρτίου, πέφτει πάντα και η 28η Οκτωβρίου». Κοινώς την πατήσαμε!

– ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

10 Απριλίου 2015: Σεμνά και με νηστεία… αν σας λένε Μιλτιάδη μη με ρωτάτε αν μεταφέρεται η γιορτή σας. Θα ρωτήσω και θα σας πω! Το πρώτο «δυνατό» 4ήμερο είναι γεγονός. Από Τρίτη του Πάσχα (ή την Λαμπρο-Τρίτη που λένε και στα χωριά) τα ξαναλέμε!

– ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015: Πριν αρχίσετε τις χαρές, θυμίζω πως η Τρόικα είχε ρίξει κάποτε την ιδέα να είναι εργάσιμη η Πρωτομαγιά. Για την ώρα, πανηγυρίστε!

– ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015: Αν είστε Δημόσιος Υπάλληλος, δημοσιογράφος ή δάσκαλος την έχετε καλά… οι υπόλοιποι απλά μην ασχολείστε με την συγκεκριμένη αργία.

– ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015: Έτσι κι αλλιώς οι μισοί θα είστε στη Μύκονο και οι άλλοι μισοί στην Ανάφη… τέτοια μέρα, τέτοια λόγια!

-28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015: Τα είπαμε νωρίτερα. Μεγάλο δράμα οι φετινές Εθνικές Εορτές.

– ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ακόμα και το κλείσιμο της νέας χρονιάς, στραβό είναι: Παρασκευή τα Χριστούγεννα, Σάββατο η δεύτερη μέρα του 2016!

Πηγή enlefko.fm