Skip to main content

Η Coca Cola έχει προξενήσει αναταράξεις στην κοινή γνώμη των ΗΠΑ! Γιατί; Ακούσατε ακούσατε…

Λανσάρει νέο…γάλα!! Ναι, ναι καλά διαβάσες! Μπαίνει δυναμικά στην αγορά γάλακτος με ένα νέο γάλα ονόματι Fairlife, και οι ΗΠΑ θα το δουν στα ράφια το 2015! Η Coca Cola συνεργάζεται με εταιρία γάλακτος και υπόσχεται ότι το νέο προϊόν θα έχει 50% περισσότερη φυσική πρωτεΐνη και 50% λιγότερη ζάχαρη σε σχέση με το απλό γάλα.

Δεν είναι όμως η είδηση ότι η Coca Cola θα βγάλει νέο γάλα που σόκαρε τον κόσμο αλλά…η διαφημιστική καμπάνια! Όπως θα δεις στη φωτό πιο πάνω η καμπάνια εμφανίζει μοντέλα ντυμένα με φορέματα από…γάλα! Επιπλέον παραπέμπουν σε ρετρό φωτογραφίες και γυναικείες στάσεις σώματος που χαρακτηρίστηκαν σεξιστικές και ακατάλληλες δια ανηλίκους! (εγώ πάντως το βρήκα ευφυέστατο! Τα παιδιά έχουν δει χειρότερα…αυτές τουλάχιστον ήταν..ντυμένες!)

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων η εταιρία απέσυρε την καμπάνια λέγοντας: “Η ρετρό διαφήμιση μπορεί να ήταν εντυπωσιακή, ωστόσο πλέον έχουμε αλλάξει την προσέγγιση μας…Αυτή η καμπάνια έχει αποσυρθεί και είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό που έρχεται”! (το μόνο σίγουρο είναι ότι κατάφερε να μιλούν όλοι για αυτή! Έξυπνο;)

Παρόλο που οι μισοί περίπου Αμερικανοί δεν πίνουν πια γάλα, η εταιρία κολοσσός δεν φοβάται και έχει ήδη κάνει γνωστό οτι η τιμή του νέου γάλακτος θα είναι…διπλάσια από τα ανταγωνιστικά προϊόντα! Ποντάροντας βέβαια στην ποιότητα! (σαν της coca cola;)

Δες παρακάτω κάποια βιντεάκια σχετικά με το θέμα και…βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα!…

Επιμέλεια Anna Maria S.