Τώρα μπορείτε να ορίσετε την Alexa του Amazon ως προεπιλεγμένο voice assistant στο Android σας!

Όσοι διαθέτουν συσκευές Android αλλά προτιμούν την Alexa του Amazon θα ενθουσιαστούν! .Τώρα θα μπορείτε να ορίσετε την Alexa ως τον προεπιλεγμένο βοηθό φωνής στο τηλέφωνό σας (android συσκευή)!

 

Η Alexa του Amazon μπορεί πλέον να οριστεί ως ο προεπιλεγμένος προσωπικός σας βοηθός σε κινητά τηλέφωνα Android και να έχει πρόσβαση μέσω της παύσης του κουμπιού στο σπίτι, όπως επεσήμανε ο χρήστης της Reddit. Προηγουμένως, μπόρεσα να ανταλλάξετε μόνο το Cortana της Microsoft ως προεπιλεγμένο βοηθό φωνής σε συσκευές Android.

 

Η εγκατάσταση του Alexa στο Android θα διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή που διαθέτετε, αλλά η γενική ιδέα είναι ότι ενημερώνετε την εφαρμογή Alexa και, στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας στην κατηγορία για "Υποστήριξη εφαρμογών" και αλλάξτε την επιλογή σας.

 

Η λειτουργικότητα της Alexa στο Android είναι ακόμα αρκετά περιορισμένη. Η Alexa δεν μπορεί να τραβήξει χάρτες ή να πραγματοποιήσει μητρικές κλήσεις, αν και μπορεί να κάνει μια γρήγορη αναζήτηση Google. Υπάρχουν επίσης λιγότερες επιλογές για την κλήση της Alexa από ό, τι για το Google Assistant: δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε την Alexa λέγοντας το όνομά της ή πιέζοντας το τηλέφωνό σας.

 

Οι χρήστες στην Reddit επιβεβαίωσαν ότι είδαν τη νέα επιλογή να προσθέσουν την Alexa ως προεπιλεγμένο βοηθό στο Google Galaxy Note 8, το Samsung Galaxy S8 Plus και το Samsung Galaxy S8 Plus, καθώς και το Samsung Galaxy S8 Plus και το Google Galaxy S8 Plus, το Google Pixel 2, το One Plus 5, το One Plus One, το Xperia, το Moto G5 Plus Συσκευές Samsung Galaxy S9.