Τώρα μπορείς ν' αγοράσεις εισιτήρια για ταινίες με το Google Assistant!

Η Google πλέον συνεργάζεται με την Fandango για να προσφέρει αγορές εισιτηρίων ταινιών από το Google Assistant. Για να αγοράσετε εισιτήρια, απλά πείτε "αγοράστε εισιτήρια", ή μπορείτε να πείτε, "Hey Google, μου δώστε εισιτήρια για ..." με το όνομα της ταινίας που θέλετε να δείτε. Εάν δεν είστε βέβαιοι για το τι θέλετε να δείτε, απλά πείτε "προβολές κοντά μου" και η Google θα εμφανίσει μια σειρά από ταινίες που παίζουν σε θέατρα που βρίσκονται κοντά σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για μια ταινία ζητώντας "ποιος πρωταγωνιστεί σε αυτό;" ή "δείξτε μου το τρέιλερ."

 

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε προηγμένα εισιτήρια για επερχόμενες ταινίες με τη δυνατότητα. Όταν χρησιμοποιείτε τις υποδείξεις με τον Βοηθό στο τηλέφωνό σας, τραβάει μια επιλογή θεάτρων με τις διαθέσιμες ώρες.

 

Αφού κάνετε μια επιλογή θεάτρου και επιλογής session, μπορείτε να επιλέξετε τις θέσεις σας.

 

Από την 4η Μαΐου, γνωστή και ως Ημέρα των Αστέρων του Πολέμου, η Google έχει επίσης μια τεράστια πώληση Wars Wars στο Google Play Store. Υπάρχουν δέσμες αξίας και πωλήσεις σε εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Star Wars: Γαλαξία των Ηρώων, Star Wars: Commander, Star Wars: Force Arena, LINE: Disney Tsum Tsum, Disney Emoji Blitz, Star Wars: Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας και Star Wars Pinball 6. Υπάρχουν επίσης εκπτώσεις για audiobooks, ηλεκτρονικά βιβλία και κόμικς.