Τι δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα στο IPhone σου;

Ακόμη και αν ένας χρήστης συσκευής iPhone χρησιμοποιεί το κινητό του κάθε μέρα και όλη μέρα, υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που μπορεί να μην τα γνωρίζεις.Πολλά απο αυτά βρίσκονται σε κοινή θέα άλλα υπάρχουν μες το menu.Εμείς θα σας δείξουμε μερικά απο αυτά που πιθανόν να μην γνωρίζετε.

5 λιποδιαλυτικοί συνδυασμοί που θα αυξήσουν τις κάψεις στον οργανισμό σου!

1.Δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις την συσκευή σου για να απαντήσεις στο  μήνυμα.

Μόλις λάβατε ειδοποίηση ενός μηνύματος, έτσι χωρίς να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο, τραβήξτε την προς τα κάτω.Απαντήσετε άμεσα και δίχως να ξεκλειδώσετε την συσκευή σε ο,τι σας έχουν στείλει.

jsdfgso1

2. Βρίσκεστε σε μια εφαρμόγη και λαμβάνετε ένα μήνυμα, πως να απαντήσετε και ταυτόχρονα να μην απενεργοποιήσετε την εφαρμογή.

Σας ήρθε ένα μήνυμα και ενώ είστε σε μια εφαρμογή.Για να μην κλείσετε την εφαρμογή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε την οθόνη από επάνω προς τα κάτω, και να πάτε στην ειδοποίηση του μηνύματος, να σύρετε προς τα αριστερά και να απαντήσετε.

jsdfgso2

Άγιος Αθανάσιος: Το υπέροχο γαλαζοπράσινο νησί και η ιστορία με την γέφυρα που βυθίστηκε...

3.Εδώ βρίσκονται οι εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία

Απορείς συχνά γιατί σου τελειώνει τόσο γρήγορα η μπαταρία Μάθε ποια εφαρμογή που χρησιμοποιείς «τρώει» περισσότερη μπαταρία από τη συσκευή σου. Αυτό μπορείς να το κάνεις πηγαίνοντας Ρυμίσεις> Μπαταρία.

jsdfgso3

4. Το ήξερες οτι μπορείς να στέλνεις ηχητικά μηνύματα και μηνύματα βίντεο που αυτοκαταστρέφονται;

Θες να στείλεις ένα ηχητικό μήνυμα αλλά αυτό το μήνυμα να σβηστεί μόνο του μέσα σε δύο λεπτά υπάρχει λύση. Θα πας στις Ρυθμίσεις και μετά στα μηνύματα και στην ενότητα για τα μηνύματα ήχου και βίντεο επιλέξτε το ηχητικό ή το βίντεο που θέλετε να αυτοκαταστραφεί μέσα σε δύο λεπτά.

jsdfgso4

5. Πως να βάλετε σε σίγαση τα μηνύματα κειμένου

Πως μπορείτε να βάλετε σε σίγαση τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων κειμένων για μεμονωμένες επαφές και συνομιλίες. Εκεί μπορείς να επιλέξετε το «Μην ενοχλείτε» και να ακούς τις ειδοποιήσεις μόνο από τους αριθμούς και τις επαφές που θέλετε.

jsdfgso5