Καινοτόμος εφαρμογή που σώζει παιδιά made in China; Και όμως!

Να και άτι από την Κίνα που δεν είναι ούτε παράλογο ούτε μαϊμού και μάλιστα βοηθά κόσμο.Πρόκειται για μια εφαρμογή που βοηθά στην εύρεση χαμένων παιδιών και η αλήθεια είναι ότι θα μας ήταν αρκετά χρήσιμη και εδώ με όλα αυτά τα Amber Alert...

Πέντε σύγχρονες συνήθειες που κάνουν κακό στην ψυχική υγεία όλων μας

Το όνομά της είναι «Tuanyuan» που σημαίνει Επανένωση στα Κινεζικά και την ανέπτυξε η εταιρία Alibaba. Αυτή η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 5.000 αστυνομικούς να ανταλλάσσουν επικαιροποιημένες πληροφορίες και να συνεργαστούν για την εύρεση των απαχθέντων παιδιών.Το νέο σύστημα τέθηκε σε εφαρμογή στις 11 Μαΐου και έχει ήδη πάνω από 150.000 followers.Μάλιστα δεν περιορίζεται μόνο σε αστυνομικούς αλλά και σε απλούς πολίτες όπου οι χρήστες που είναι κοντά στο μέρος όπου απήχθη ένα παιδί λαμβάνουν ειδοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και περιγραφών για να στείλουν με την σειρά τους ότι πληροφορία έχουν, αν έχουν.

Φεστιβάλ Καννών... so [email protected]#$ what; Δες ταινίες που πάτωσαν κατά αυτούς αλλά εξυψώθηκαν κατά τον υπόλοιπο κόσμο!