Η Adobe λανσάρει το free XD Starter plan

Το all-in-one plan είναι διαθέσιμο και για Mac και για Windows.

 

Εάν έχετε μπει στον πειρασμό να δοκιμάσετε στο Adobe XD μια περιστροφή αλλά ανατράπηκε από την τιμή, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει. Σήμερα, η Adobe ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στους χρήστες μια δωρεάν έκδοση της πλατφόρμας σχεδιασμού UX / UI "all-in-one", μέσω του σχεδίου Adobe XD Starter.

 

Χτισμένο για να εξυπηρετεί τόσο τους χρήστες Mac όσο και των Windows, το σχέδιο XD Starter καλύπτει επίσης εφαρμογές για κινητά για iOS και Android. Επιπλέον, η Adobe έχει ξεκινήσει ένα κεφάλαιο ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων για να βοηθήσει τους σχεδιαστές και τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν καινοτόμα πρόσθετα για το λογισμικό - ίσως με σκοπό να τους βοηθήσει να κερδίσουν τη μάχη τους κατά του Sketch.

 

Έχει επίσης κυκλοφορήσει νέες λειτουργίες και βελτιώσεις του XD, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ενσωμάτωσης με το Sketch και το Adobe Photoshop.

 

Το πρόγραμμα Adobe XD Starter προσφέρει όλα τα εργαλεία δημιουργίας πρωτοτύπων που βρίσκονται στην πλήρη έκδοση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται μόνο ένα σύνολο προδιαγραφών σχεδιασμού. Παρόλο που αυτό είναι χρήσιμο για τους σπουδαστές και τους σχεδιαστές που θέλουν να πάρουν το λογισμικό, θα μπορούσε να αποδειχτεί ένα περιορισμό για έναν μοναδικό σχεδιαστή UX σε έναν μεγαλύτερο οργανισμό. Δοκιμάστε τι να περιμένετε στο παρακάτω βίντεο.

 

Ο σχεδιασμός UX είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς στον σχεδιασμό", λέει ο Scott Belsky, επικεφαλής προϊόντος και εκτελεστικός αντιπρόεδρος Creative Cloud της Adobe.

 

Το νέο πρόγραμμα εκκίνησης υποστηρίζει το όραμα της Adobe να προσφέρει σε όλους - από αναδυόμενους καλλιτέχνες σε εμπορικές επωνυμίες - ό, τι χρειάζονται για να σχεδιάσουν και να προσφέρουν εξαιρετικές ψηφιακές εμπειρίες και να διερευνήσουν το ταχέως αναπτυσσόμενο πεδίο του σχεδιασμού της UX χωρίς καμία οικονομική δέσμευση.