6 στάσεις για ζευγάρια με...υψομετρική διαφορά

Οι ακραίες διαφορές στο ύψος μπορούν να αποτελέσουν κλειδί για τις σεξουαλικές σχέσεις. Από το πιο απλό που είναι ένα φιλί που “πυροδοτεί” τη συνέχεια, χρειάζεται να καμπουριάσεετε ή να την σηκώσετε στα χέρια.

 

Τα πράγματα γίνονται μερικές φορές απογοητευτικά και στο κρεβάτι, όταν προσπαθείτε μια στάση σεξ τόσο απλή όσο η ιεραπόστολική, μόνο για να τη δείτε στο ύψος του στήθους σας αντί να είναι μπροστά σας.

 

Ενώ δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να αλλάξετε τα κυβικά σας, μπορείτε σίγουρα να λύσετε το όποιο πρόβλημα έχετε στο σεξ. Παρακάτω, παρατίθενται έξι στάσεις που είναι κατάλληλες για μικρόσωμες γυναίκες και ψηλούς άνδρες.

 

Ανάποδη καουμπόισσα

 

 

 

reverse-cowgirl.jpg

 

 

Ένα δοκιμασμένο και αγαπημένο φαβορί, είναι αποτελεσματική καλά για τους συντρόφους διαφορετικών μεγεθών: ξαπλώστε πίσω και βγάλ’τε τις διαφορές ύψους έξω από την εξίσωση. Αφήστε τη να σας καβαλήσει και να σας οδηγήσει ενώ αντιμετωπίζει τα πόδια σας. Είναι επίσης υπέροχο αν έχετε ένα μεγάλο πέος, διότι σας επιτρέπει να διεγείρεται το σημείο G της, ενώ εκείνη ελέγχει το βάθος της διείσδυσης.

 

Πάνω στο τραπέζι

 

 

 

sex-positions-short-girls-tall-guys-corkscrew-1521734300.jpg

 

 

 

Δε χρειάζεται να το κάνετε όντως πάνω στο τραπέζι σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια κάνει! Μπείτε μέσα της ενώ εκείνη κάθεται ή βρίσκεται στην άκρη ενός τραπεζιού, ενός πάγκου ή του κρεβατιού σας.

 

Αυτό λειτουργεί πάντα και είναι ωραίο καθώς σας φέρνει και τους δύο στο ίδιο επίπεδο, ενώ επιτρέπει το face to face που διαφορετικά είναι αδύνατον.

 

Κουταλάκι

 

 

sex-positions-short-girls-tall-guys-spoon-1521734300.jpg

 

Αυτή η στάση σίγουρα είναι από τις αγαπημένες! Μπορεί να γίνει λίγο αργό στις κινήσεις που επιτρέπει, ωστόσο προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για εύκολη πρόσβαση στην κλειτορίδα, την οποία εγγυόμαστε ότι θα εκτιμήσει.

 

Close Up

 

 

sex-positions-short-girls-tall-guys-squatting-kneel-1521734300.jpg

 

 

Σε αυτή την τόσο κοντινή και “οικεία” στάση, εκείνη είναι από πάνω σας ενώ βρίσκεστε με τα πόδια σας τοποθετημένα από κάτω.

Επίσης ένας winner της λίστας, ειδικά αν είστε προικισμένος, καθώς μπαίνετε στο ίδιο επίπεδο, ώστε να μπορείτε να χαμουρευτείτε, να κοιτάξετε ο ένας τον άλλο με αγάπη και τρυφερότητα και όπως λέει και το κομμάτι, all that jazz!

 

Φίδι

 

 

sex-positions-short-girls-tall-guys-downwarddog-1521734300.jpg

 

 

Ξαπλώστε από πάνω της και σπρώξτε από πίσω, ενώ έχει ξαπλώσει στο στομάχι της, ίσως με ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη της για να βελτιώσετε τη γωνία διείσδυσης. Αυτή η στάση της επιτρέπει να παίζει με την κλειτορίδα της, αυξάνοντας τις πιθανότητες οργασμού.

 

Σκυλάκι

 

 

913c96052297cec4aa335cbf493101b9.jpg

 

Χάρην ποικιλίας, δοκιμάστε το κλασικό και αλάνθαστο σκυλάκι: Μπείτε από πίσω ενώ γονατίζει στα τέσσερα, φέρνοντας τους γοφούς και τα γόνατα της επάνω. Βοηθήστε την να βάλει τον κόλπο της στο ίδιο επίπεδο με το πέος σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να απολαύσετε τη θέα της από πίσω, κάτι που είναι παραπάνω από τέλειο!