Γιατί χρειάζεται ένας άνδρας να έχει δονητή;

Εάν βγαίνετε, έχετε σχέση με γυναίκα, θα πρέπει να έχετε έναν δονητή. Οι γυναίκες διαθέτουν ήδη αρκετά βασικά “είδη πρώτης ανάγκης” όταν θα χρειαστεί να μείνουν εκτός σπιτιού. Εκτός από τα κλειδιά τους, το κινητό τους, τα είδη μακιγιάζ, οι γυναίκες που ξέρουν πώς να κινηθούν συνήθως έχουν μαζί τους ταμπόν, ενυδατική κρέμα, αντηλιακή, μαντιλάκια ντεμακιγιάζ, (σουγιά εάν είσαι εγώ), καθρεφτάκι, δεύτερο βρακί και δε συμμαζεύεται. Η τσάντα τους είναι σαν ένα μεγάλο κουτί πρώτων βοηθειών! Όμως τι άλλο θα μπορούσε να περιέχει αυτή η τσάντα; Δονητή για την ίδια ή...για εσένα! Όχι, δεν είναι ανατριχιαστικό ή θλιβερό να διαθέτετε δονητή και θα σας πω και το γιατί.

 

 

featuredimage-231.jpg

 

 

Δεν ανησυχείτε για ψεύτικους οργασμούς

 

 

Εάν δεν έχετε ακούσει για το «χάσμα οργασμού», μάθετε ότι οι straight ευθείες γυναίκες έχουν πολύ λιγότερους οργασμούς από τους άνδρες και τις λεσβίες! Η εξήγηση προέρχεται από την ανατομία: Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να τελειώσουν μόνο με τη διείσδυση επειδή η κλειτορίδα τους δεν παίρνει αρκετή διέγερση.

 

 

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το στοματικό σεξ είναι τόσο εθιστικός. Μερικές φορές, είναι αλήθεια, ότι οι γυναίκες, μετά από μία “καλή κατάδυση” του άντρα τελειώνουν αλλά... θα μπορούσες να προσθέσεις κι έναν δονητή στο παιχνίδι, καθώς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγεις ψεύτικους οργασμούς. Οι δονητές είναι συνήθως πιο δυνατοί από τα χέρια σας και πίστεψε με οι γυναίκες σε υψηλούς αριθμούς, διαθέτουν από ένα, ωστόσο δε βλάπτει να έχεις κι εσύ μαζί σου όταν πρωτοβγαίνετε ειδικά ή αν κοιμηθείτε σε σένα. Το να είσαι “υπεύθυνος” για τα προφυλακτικά δεν αρκεί.

 

Διατήρησε το καθαρό

 

 

Η κατοχή ενός δονητή μπορεί να γίνει λίγο περίπλοκη όταν έχετε παραπάνω από ένα σεξουλαικό σύντροφο. Ένα υψηλής ποιότητας σεξουαλικό παιχνίδι πρέπει να είναι μη πορώδες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ απίθανο να μεταδώσει οποιοδήποτε ΣΜΝ. Οπότε πρέπει να γίνει βασική προτεραιότητα σας να καθαρίζετε τα σεξουαλικά σας παιχνίδια με ήπιο σαπούνι (όλοι θα πρέπει να το κάνουν αυτό), ωστόσο υπάρχουν κι εδικά cleaners στην αγορά που κάνουν ακριβώς αυτό με μεγαλύτερη ακρίβιεα. Επίσης, καλό θα ήταν να τοποθετείτε ένα προφυλακτικό πάνω στον δονητή για να κάνετε όλους τους συντρόφους σας να αισθάνονται πιο ασφαλείς αν χρησιμοποιείτε το παιχνίδι με περισσότερα από ένα άτομα. Μερικοί άνθρωποι είναι cool με το να μοιράζονται sex toys (λίγοι) άλλοι δεν είναι.

 

 

Ψώνισε σωστά και απόλαυσε το!