Μ. Τετάρτη τα βλέμματα όλου του κόσμου στραμμένα στην Ελλάδα!

Αθήνα - Μεγάλη Τετάρτη: Τα βλέμματα όλου του κόσμου στραμμένα στην Ελλάδα και στη χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς αγώνες!

Τι «παίζει» με τον «Νόμο τουαλέτας» και γιατί οι ακυρώσεις συναυλιών διαδέχονται η μία την άλλη;

Η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας αποτελεί μία στιγμή μοναδικού συμβολισμού και υπερηφάνειας για την Ελλάδα, η οποία θα προβληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Με την αφορμή αυτή, τη Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου στις 5:00 το απόγευμα, η Ελλάδα θα βρεθεί δυναμικά στο επίκεντρο της παγκόσμιας επικαιρότητας, θυμίζοντας σε όλο τον κόσμο ότι η μεγαλύτερη «Παγκόσμια Παράδοση» είναι Ελληνική.

Στις 27 Απριλίου, το ραντεβού είναι στις 5.00 το απόγευμα, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με ελεύθερη είσοδο, για να στείλουμε ηχηρό παγκόσμιο μήνυμα από το Καλλιμάρμαρο προς όλο τον κόσμο, ενώνοντας τις φωνές μας με το Σάκη Ρουβά για να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα.
Από τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, την Ελλάδα, θα ενώσουμε τις φωνές μας και θα στείλουμε τις ευχές μας στους Έλληνες Αθλητές που φέρουν περήφανα τα χρώματα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 που θα πραγματοποιηθούν στο Ρίo της Βραζιλίας. 

Εβδομάδα των παθών για τον κύριο και για το τηλεοπτικό κοινό!

Πηγή