Χοιρινό με δεντρολίβανο και σκόρδο!

0
613

Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή που… το κυριότερο, αρέσει στις γυναίκες!

 

Υλικά

1 μπουτάκι χοιρινό χωρίς κόκκαλο (περίπου 2 κιλά)

3 κλωνάρια δεντρολίβανο

3-4 σκελίδες σκόρδο

2 κ.σ. μουστάρδα

1 κ.σ. μέλι

3 κ.σ. ελαιόλαδο

αλατοπίπερο

Εύκολη συνταγή: Πέννες με μπρόκολο!

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά το κρέας και το σκουπίζουμε με χαρτί να στεγνώσει. Με ένα μαχαιράκι κάνουμε σχισμές στο κάτω μέρος του κρέατος και βάζουμε σε αυτές το σκόρδο που έχουμε βουτήξει σε αλατοπίπερο. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το λάδι και το μέλι και αλείφουμε με αυτό το μίγμα το κρέας. Στη συνέχεια προσεχτικά να μη φύγει το άλλειμα μουστάρδας κάνουμε χαραγματιές και μπήγουμε τα κλωναράκια από το δεντρολίβανο σε αυτές. Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε στο ταψί μας 2 φλιτζάνια νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 1,5 ώρα.

Για περισσότερα αντρικά θέματα επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/manslife.gr​