Για εσένα που έχεις επιθυμήσει το παστίτσιο της μαμάς, αλλά βαριέσαι τα μπελαλίδικα φαγητά, σου προτείνουμε το παστίτσιο τηγανιού!
Υλικά
μοσχοκάρυδο, αλατοπίπερο
200 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1 κρεμμύδι
1 σκελ. σκόρδο
1 πιπεριά
1 καρότο
2 φλυτζάνια κοφτό μακαρονάκι
1 κουτ. σούπας πελτές
1 κουτ. μουστάρδα
1 λίτρο νερό ή ζωμός λαχανικών
1 μεγάλο φλυτζάνι πλήρες γάλα με 2 κουτ. γλ. κορν φλάουερ
150 γρ. κεφαλοτύρι
Χοιρινές μπριζόλες με μέλι και μουστάρδα
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σοτάρεις τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα για 3-4′. Προσθέτεις το κρεμμύδι, το καρότο και το σκόρδο και στη συνέχεια τον πελτέ και τα μυρωδικά. Προσθέτεις το νερό και μόλις πάρει βράση, προσθέτεις και τα ζυμαρικά. Τα αφήνεις να βράσουν για 10′. Διαλύεις το κορν φλάουερ στο γάλα και το ρίχνεις στο τηγάνι για να δημιουργηθεί μια κρεμώδης υφή. Σβήνεις το μάτι και προσθέτεις αλάτι-πιπέρι. Τρίβεις λίγο μοσχοκάρυδο και προσθέτεις το τυρί. Έτοιμο για σερβίρισμα!