Μια εύκολη και γρήγορη σύνταγη για νόστιμα κεφτεδάκια γεμιστά με τσένταρ!
Υλικά:
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
150 γρ. τσένταρ κομμένο σε καρεδάκια
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια τριμμένα
3 φέτες ψωμί μουλιασμένο σε γάλα ή νερό καλά στυμμένα
1 αβγό
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
5 κ.σ. λάδι
1 κ.σ. ξύδι
1 κ.γ.ρίγανη
1/3 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
7 φυλαράκια φρέσκου δυόσμου ψιλοκομμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα
Γρήγορες συνταγές: Πατατοσαλάτα!
Εκτέλεση:
1. Βάζουμε τον κιμά σε μπολ και προσθέτουμε σταδιακά όλα τα υλικά.
2. Ζυμώνουμε καλά και για ώρα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα υλικά.
3. Σκεπάζουμε και αφήνουμε στη ψύξη για μισή ώρα ώστε να αρωματιστεί ο κιμάς. Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και ξαναζυμώνουμε μία φορά.
4. Προσθέτετε ένα κομματάκι τυρί τσένταρ, διπλώνετε και κλείνετε καλά το τυρί μέσα στο κιμά. Πλάθετε μπαλάκια και τα τηγανίζετε σε σπορέλαιο στη φριτέζα, σε μέτρια θερμοκρασία.
5. Μόλις ροδοκοκκινίσουν τα βγάζετε και τα τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί.
Για περισσότερα θέματα κάντε like στη σελίδα του Manslife στο facebook:https://www.facebook.com/manslife.gr