Τα ζώδια της εβδομάδας απο τον αστρολόγο Νίκο Δόξα

0
9759

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μία μικρή βελτίωση θα είναι αισθητή αυτές τις μέρες στις επιδιώξεις σου. Κάποιες καθυστερήσεις σε υποθέσεις που δοκίμαζαν μέχρι τώρα την υπομονή σου υποχωρούν και θα σου αναπτερώσουν την πεσμένη σου ψυχολογία, ιδίως σε θέματα που αφορούν στην καριέρα σου και το χώρο της εργασίας σου γενικότερα. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να παραμένει στο ζώδιο σου αξιοποίησε παραγωγικά τις δυνατότητες που έχεις και μην μένεις αδρανής στα τεκταινόμενα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η γοητεία σου στο άλλο φύλο είναι μεγάλη, αλλά και η επιρροή σου στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, με αποτέλεσμα να καταφέρεις όλα όσα έχεις κατά νου και να βάλεις ένα ακόμη λιθαράκι στον αγώνα σου για βελτίωση του επιπέδου της ζωής σου. Προσπάθησε μόνο να μην κάνεις πισωγυρίσματα σε παλιές αγάπες και επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Χωρίς να βελτιώνονται τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα, θα καταφέρεις να κάνεις συμφωνίες οι οποίες θα σε εξυπηρετήσουν στο άμεσο μέλλον. Φρόντισε να είσαι αποτελεσματικος στις προσπάθειες που θα κάνεις για την διεκπεραίωση των υποθέσεων που έχεις αναλάβει και να μην απογοητεύσεις άτομα που σε έχουν εμπιστευτεί στο παρελθόν.

 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το ξεκίνημα της εβδομάδας δίνει έμφαση σε επαγγελματικά και άλλα ζητήματα, που έχουν μείνει απροσδιόριστα και ασαφή εδώ και καιρό για εσένα. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στους Διδύμους επηρεάζει έντονα τα οικονομικά σου και θα μπερδέψει λίγο την κατάστασή τους. Να είσαι προσεχτικος στη διαχείριση, συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις σου και εγκρατής στα έξοδά σου. Τώρα ένα οικογενειακό σου ζήτημα αρχίζει να διευθετείται ενώ μία σειρά από γεγονότα στην ερωτική σου ζωή αλλάζουν το κλίμα εντελώς.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας τονώνει τη σωματική σου υγεία και σε κάνει να λάμπεις. Αποτέλεσμα; Να περάσεις μία ιδιαίτερα ευχάριστη εβδομάδα με το σύντροφό σου και ίσως τώρα αποφασίσεις κιόλας να αλλάξετε κατοικία ή να διευρύνετε την οικογένειά σας με ένα έξτρα μέλος. Αν είσαι single, μην κλειστείς ούτε ένα βράδυ στο σπίτι, γιατί οι ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα είναι πολλές και σημαντικές.
ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν να βρεις απαντήσεις σε πράγματα που σε άγχωναν εδώ και καιρό. Αποδέξου οτιδήποτε δεν αλλάζει και συνθηκολόγησε με κάποιους που δεν σε συμφέρει προς το παρόν να ανοίξεις πόλεμο μαζί τους. Ευτυχώς δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες οικονομικού κέρδους, γεγονός που θα σου τονώσει την ψυχολογική σου διάθεση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή θα ξυπνήσει μέσα σου το αίσθημα της δημιουργικότητας και θα σε δραστηριοποιήσει με κάθε μορφή παραγωγικής δραστηριότητας. Τώρα μην βιαστείς να αλλάξεις συνθήκες εργασίας ή ζωής γιατί μία ενδεχόμενη βιασύνη θα φέρει δυσάρεστες συνέπειες. Αφροδίτη και Ερμή στον ζώδιο σου σε ευνοεί, το πλανητικό σκηνικό γίνεται ιδιαίτερα φιλικό για τις επαφές σου αλλά και για νέες συνεργασίες που σκοπεύεις να κάνεις. Μην μείνεις με τα χέρια σταυρωμένα και προώθησε με τόλμη τα συμφέροντά σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Καλά θα κάνεις να αλλάξεις συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σου και να μοιραστείς πράγματα που θα σας φέρουν κοντά και θα κάνουν καλύτερη τη σχέση σας. Μην εμμένεις σε εγωιστική στάση γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να απομακρυνθείτε και να κλειστείς και εσύ και αυτός στο καβούκι σας. Αν είσαι single θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία που θα ταράξει ευχάριστα την καθημερινότητά σου.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Επαγγελματικά θα κουραστείς αρκετά και θα υπάρξουν αντιξοότητες που δεν θα καταφέρεις τελικά να αποφύγεις. Αν χρειαστεί να κάνεις μία επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία πρόσεξε τους τυπικούς όρους αυτής. Θα πρέπει να κάνεις υπομονή για να οδηγηθούν τα πράγματα εκεί που θέλεις όσον αφορά στην ολοκλήρωση ενός σχεδίου ή μίας οικονομικής υπόθεσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα κυριαρχήσει ένα κλίμα έντασης τόσο στον προσωπικό όσο και στον οικογενειακό σου χώρο και ίσως νιώσεις ανησυχία απέναντι στα γεγονότα. Από την άλλη ο Ερμής στους Διδύμους θα σε φέρει αντιμέτωπο με τους δικούς σου ανθρώπους και ίσως αναγκαστείς να ομολογήσεις πράγματα που δεν θα σε κάνουν να αισθανθείς καλά. Προκειμένου να προστατέψεις τη δική σου θέση, μην φοβηθείς να εκθέσεις πράγματα και πρόσωπα που σε έχουν μπλέξει. Τα πράγματα θα βελτιωθούν με την νέα σελήνη στο ζώδιο σου θα εξομαλύνει προβλήματα και εντάσεις τόσο με συνεργάτες όσο και με την οικογένειά σου.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Έντονα θα σε απασχολήσει η προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες και καλά θα κάνεις να μην ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και κόντρες στη σχέση σου. Αν είσαι single, με τη γοητεία και το ταπεραμέντο σου θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει. Μπορεί να μην οδηγηθεί σε σοβαρή σχέση, σίγουρα όμως θα περάσεις καλά.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πιθανόν να δεχτείς πιέσεις από τους ανωτέρους σου προκειμένου να φέρεις εις πέρας υποθέσεις που θα σου αναθέσουν. Αν έχεις το περιθώριο κάνε μερικές περιστασιακές υποχωρήσεις, γιατί δεν σε συμφέρει μία ανοιχτή ρήξη μαζί τους. Στα οικονομικά σου ακολούθησε ένα πρόγραμμα, γιατί η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για έξτρα σπατάλες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Τα πράγματα αυτήν την εβδομάδα θα εξελιχθούν γρήγορα για εσένα και θα φέρουν έντονη δραστηριότητα και επικοινωνία με νέα πρόσωπα, ίσως και από το εξωτερικό. Τώρα θα είσαι σε μία συνεχή εγρήγορση με στόχο τη διερεύνηση των οριζόντων σας και την επαγγελματική σου εξέλιξη. Με την νέα σελήνηοι μέρες είναι κατάλληλες για να κάνεις σημαντικές αλλαγές και μπορείς τώρα να πετύχεις πολλά από όσα επιθυμείς και βέβαια είναι μέσα στο πλαίσιο της λογικής. Μην αφήσεις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν να πάνε χαμένες, έχετε το νου σου!
ΑισθηματικάΠροσωπικά

Προτίμησε αυτήν την εβδομάδα να την περάσεις ήρεμα παρέα με το ταίρι σου και να κάνεις πράγματα μαζί του, ώστε να έρθετε λίγο πιο κοντά. Μην του χαλάσεις κανένα χατίρι, όσο κι αν αυτό σε δυσκολεύει. Είναι πολύ σημαντικό για σένα τώρα που ο Άρης κινείται στον Κριο και σε ευνοεί να διατηρήσεις σε καλά επίπεδα την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι single, σε αυτή τη φάση καλά θα κάνεις να παραμείνεις single, γιατί τα φαινόμενα απατούν…

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Οι συνεργάτες σου γίνονται ξανά πιεστικοί και οι υποχρεώσεις στην εργασία σου τρέχουν ταχύτερα αυτές τις μέρες. Μεσοβδόμαδα, μία μικρή βελτίωση θα είναι αισθητή σχετικά με την πορεία κάποιων υποθέσεων που έχεις αναλάβει. Μην πιεστείς για να τα κάνεις όλα, αλλά προτίμησε να εργαστείς μεθοδικά. Αρκετά θα είναι τα έξοδά σου, αλλά μία αναπάντεχη είσπραξη χρηματικού ποσού θα σε διευκολύνει και θα σε βγάλει από την πιεστική θέση που βρίσκεσαι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Θα χρειαστεί αυτήν την εβδομάδα να βάλεις πολλά πράγματα σε μια σειρά γιατί υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις μερικά προβλήματα τα οποία θα σε πιέσουν πολύ. Κάνε θετικές σκέψεις προκειμένου να μπορέσεις να ξεπεράσεις μερικά εμπόδια που μπορούν να σε αγχώσουν, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας που το πλανητικό σκηνικό θα είναι δυσοίωνο και θα προκαλεί αναβολές στην επίτευξη των στόχων και σχεδίων σου. Φρόντισε να μην κοιτάξεις στο παρελθόν ούτε στιγμή, γιατί κάτι τέτοιο θα έχει συνέπειες στην ψυχοσωματική σου υγεία. Προχώρα μπροστά!

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου θα σε βάλουν σε σκέψεις και καλό θα ήταν να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. ‘Έχε υπομονή και θα δεις πως ό,τι είναι να γίνει πάντα γίνεται για το καλό σου. Αν είσαι single, μην κολλάς άλλο στο παρελθόν και φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί όλο και κάποιο φλερτ θα σε πολιορκήσει, ιδιαίτερα με την νέασελήνη στον Καρκίνο που σε ευνοεί.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Κινήσου με αργά και σταθερά βήματα στον τομέα της εργασίας σου γιατί η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις αλλαγές. Μία σειρά από γεγονότα στο χώρο της εργασίας σου αλλάζουν το κλίμα εντελώς και θα χρειαστεί να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα πολύ γρήγορα, αν βέβαια δεν θέλεις να ζημιωθεί και η δική σου δουλειά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας είναι αρκετά ευνοϊκό για εσένα. Με τις θέσεις τόσο του Ερμή όσο και της κυβερνήτης σου στο ζώδιο των Διδύμων μπορέσεις να βρεις λύσεις σε πράγματα που για καιρό σε πίεζαν και σε άγχωναν. Κάνε υπομονή και προσπάθησε να ρυθμίσεις με σοβαρότητα μερικά πράγματα όσον αφορά στην οικογένειά σου. Μίλησε με τους δικούς σου με ηρεμία και εξέτασε καλύτερα τα ζητούμενα και τα παράπονά τους.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η νέα σελήνη στον Καρκίνο σε βοηθάει σημαντικά στα αισθηματικά σου, ώστε να μπορέσεις να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις με το ταίρι σου. Μην κάνεις όμως υπερβολές και προσπάθησε να παραδεχτείς τα όποια λάθη σου. Αν είσαι single, ταίρι θα έχεις την ευκαιρία αυτές τις μέρες να κάνεις μια γνωριμία η οποία θα σε ανανεώσει.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα θα μπορέσεις μαζί με τους συνεργάτες σου να βρεις απαντήσεις σε πράγματα που για καιρό έμεναν αναπάντητα. Η καριέρα σου θα παρουσιάσει ενδιαφέρον αλλά παράλληλα θα νιώσεις και ασφυκτικά. Πάρε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και επιστράτευσε τη διπλωματία σου για να τα φέρεις εις πέρας. Φρόντισε επίσης να ρυθμίσεις με σοβαρότητα οικονομικά σου ζητήματα και μην βιαστείς να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η παρούσα εβδομάδα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με πολλά πράγματα και ίσως για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό, ιδίως στον επαγγελματικό σου τομέα. Με τον Ερμή στους Διδύμους θα μπορέσεις να ξεμπλοκάρεις καταστάσεις που σε πιέζουν μέχρι τώρα. Ορισμένες ευκαιρίες που πιθανόν να σου παρουσιαστούν καλά θα κάνεις να μην τις αφήσεις να χαθούν και να κινηθείς έξυπνα. Με την νέα σελήνη στον Καρκίνο όλα δείχνουν να παίρνουν το δρόμο τους και οι εξελίξεις να σε ανακουφίζουν.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Δείξε υπομονή όσον αφορά στο σύντροφό σου και μην κάνεις πράγματα που μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρές εντάσεις μεταξύ σας. Κοινωνικά και συναισθηματικά υπάρχουν εμπόδια και προβλήματα και οι πλανήτες θα θολώνουν το κλίμα στις επαφές σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις λίγο χρόνο για εσένα και για ψυχαγωγία που θα σου τονώσει το ηθικό. Αν είσαι single, τόλμησε να δώσεις μία ευκαιρία σε κάποιο άτομο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Θα μπορέσεις στην εργασία σου να βρεις λύσεις σε πολλά πράγματα που σε δυσκόλευαν και να βελτιώσεις σημαντικά τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου, που το τελευταίο διάστημα δεν είναι οι καλύτερες. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν υποθέσεις που αφορούν τρίτους. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις επενδύσεις, αλλά ούτε και αλλαγές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η εβδομάδα δεν ξεκινά για εσένα με τους καλύτερους οιωνούς και με δύσκολες καταστάσεις που δεν θα ξέρεις πώς να διαχειριστείς. Μην κάνεις πράγματα που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου και μείνε πιστή στους στόχους σου ό,τι και να συμβεί. Κάποια προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις με φιλικά σου πρόσωπα θα σε επηρεάσουν πολύ ψυχολογικά. Άσε λίγο το χρόνο να ορίσει τα γεγονότα και μην παρα-ασχολείσαι με τα προβλήματα των άλλων αλλά με τα δικά σου. Με την νέα σελήνη στον Καρκίνοτα πράγματα βελτιώνονται αισθητά και οι σχέσεις σου αποκαθίστανται.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί πολλά κρυμμένα μυστικά θα βγούνε στην επιφάνεια και θα σε αναστατώσουν. Κάποιες εντάσεις με το ταίρι σου θα σε απομακρύνουν από κοντά του και ίσως σε κάνουν να επανεξετάσεις τη σχέση σας και τα ζητούμενά σου. Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία η οποία θα σε ενθουσιάσει και θα σου δώσει άλλο αέρα.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στην εργασία σου καλά θα κάνεις να δεις τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά και να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν στα σχέδιά σου εξωγενείς παράγοντες. Ο Ερμής στους Διδύμουςθα σου φέρει εκνευρισμό και υπερένταση. Από την άλλη όμως, οικονομικές συναλλαγές θα ευνοηθούν και θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις σημαντικά τα έσοδά σου. Τα προβλήματα δεν σταματούν και η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα είναι ασαφής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά ευνοϊκά για εσένα που θέλεις να αλλάξεις ρώτα στη ζωή σου και να ξεκαθαρίσεις τα όποια προβλήματα σε απασχολούν και σε καταδιώκουν. Φρόντισε να διαλευκάνεις τις σχέσεις σου με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και αν χρειαστεί τόλμησε να κάνεις και κάποιες αλλαγές, όσο κι αν αυτές σε δυσκολεύουν. Με την νέα σελήνη στον Καρκίνο οι μέρες είναι ιδανικές για να κινηθείς δυναμικά και να εφαρμόσεις τις ιδέες σου με τόλμη και αυτοπεποίθηση.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική γιατί άλλα θα θέλεις να πεις, άλλα θα λες και άλλα θα εννοείς. Κάποιες εντάσεις με το ταίρι σου θα σε επηρεάσουν ψυχολογικά. Δείξε λίγη τρυφερότητα και εκδήλωσε τα όσα νιώθεις και θα διαπιστώσεις ότι οι ανθρώπινες σχέσεις, λίγη παραπάνω αγάπη χρειάζονται για να ισορροπούν. Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία η οποία θα σε χαροποιήσει και θα σε ανανεώσει.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στην εργασία σου η κινητικότητα που θα υπάρξει πρόκειται να είναι έντονη. Με τον Ερμή όμως στους Διδύμους καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικος. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να πάρεις κάποιο ρίσκο. Φρόντισε να έχεις το νου σου στα οικονομικά σου γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχεις κάποια προβλήματα και μην κάνεις περιττά έξοδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Όλη η παρούσα εβδομάδα χρειάζεται προσοχή σε ό,τι πεις και ό,τι κάνεις. Σύντομα όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία θα σε ενθουσιάσει και θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Η νέα σελήνη στον Καρκίνο θα σε ευνοήσει, προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν και μην φοβηθείς να τολμήσεις νέα ξεκινήματα που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλά. Αν οργανωθείς όπως πρέπει μπορείς να ανατρέψεις το παρόν σκηνικό προς όφελός σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα ερωτικά σου ζητήματα αυτήν την εβδομάδα γίνε λίγο πιο διαλλακτική από ότι συνηθίζεις και αν χρειαστεί κάνε και λίγο πίσω σε κάποιες καταστάσεις για να μην οδηγηθούν σε τέλμα. Εάν αισθάνεσαι πως ο σύντροφός σου δεν σε καταλαβαίνει, μην βιαστείς να του εκφράσεις παράπονα, αλλά προτίμησε να σιωπήσεις. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για κόντρες και συγκρούσεις κάθε είδους, που πολύ πιθανό δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να βρεις ιδανικές λύσεις σε όσα σε δυσκόλευαν μέχρι τώρα και θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά ώστε να πραγματοποιήσεις όλα όσα επιδιώκεις. Μην διστάσεις να κάνεις πράγματα τα οποία θα σε αναδείξουν και εκμεταλλεύσου τις σχέσεις που συντηρείς στο χώρο της εργασίας σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχε του νου σου ώστε να μην οδηγηθείς σε σπατάλες στον οικονομικό σου τομέα, γιατί από ότι φαίνεται δεν θα καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου αυτήν την περίοδο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά

Με μεγάλες έννοιες και σκοτούρες σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα σχετικά με τη μελλοντική σου εξέλιξη σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Με τον Ερμή αλλά και την Αφροδίτη να παραμένει στους Διδύμους πολλές ευκαιρίες πρόκειται να σου παρουσιαστούν και εσύ θα είσαι συνεχώς σε μία διαδικασία αμφιταλάντευσης. Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα που θα σε ωφελήσουν και απόφυγε να κάνεις πράγματα που μπορούν να σε επηρεάσουν αρνητικά. Προφύλαξε τον εαυτό σου από εξωγενείς κινδύνους και μην παίρνεις θέση σε θέματα που δεν σε αφορούν.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Μετρίασε τα νεύρα σου απέναντι στο ταίρι σου γιατί η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να λύσεις τώρα τις μεταξύ σας διαφορές. Μην γίνεσαι επικριτική και αν χρειαστεί βάλε και λίγο νερό στο κρασί σου αν βλέπεις ότι τα πράγματα να οδηγούνται στα άκρα. Αν είσαι single και σε αναζήτηση νέου συντρόφου η τύχη είναι με το μέρος σου με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της και σύντομα θα μπορέσεις να κάνεις μια γνωριμία η οποία θα σε χαροποιήσει πολύ.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στην εργασία σου υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις προβλήματα με τους συνεργάτες σου και πρέπει να κρατήσεις μία διπλωματική στάση απέναντι στις καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου και μην γίνεσαι πλεονέκτης, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί. Μην κάνεις περιττές σπατάλες και περιόρισε τα έξοδά σου, διαφορετικά πολύ γρήγορα θα πιεστείς.