Τα ζώδια της εβδομάδας απο τον αστρολόγο Νίκο Δόξα

0
9699

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και την οικογένειά σου θα έρθουν στην επιφάνεια. Με τη Σελήνη να σε ευνοεί στη δουλειά σου, με την αυτοπεποίθηση που θα έχεις θα επικρατήσει αρμονία. Μπορείς να προχωρήσεις σε δημιουργικές εργασίες και να εκφράσεις τον εαυτό σου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα. Οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν μίας και αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα ενεργητική για εσένα και μπορείς με αποφασιστικά βήματα να προχωρήσεις μπροστά. Κράτα τον έλεγχο των καταστάσεων ακόμη και το Σαββατοκύριακο που θα επικρατήσουν παραπλανήσεις με τη θέση του Ερμή στο ζώδιο των Διδυμων.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα με τον κυβερνήτη σου Άρη στο ζωδιο σου και να σου χαρίζει όλη του την εύνοια. Αν είσαι single, υπάρχει πιθανότητα να συναντήσεις και να ενδιαφερθείς για κάποιο άτομο από το χώρο εργασίας σου ή από το φιλικό σου περιβάλλον. Επίσης, μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε μια σταθερή σχέση.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μην αφήνεσαι στις δυσκολίες των καιρών αλλά πείσμωσε και μεθόδευσε τους στόχους σου καλύτερα. Μπορείς να καταφέρεις πολύ περισσότερα από όσα πιστεύεις αν πραγματικά δουλέψεις σκληρά και ομαδικά. Οργάνωσε τους οικονομικούς στόχους σου και επένδυσε ένα χρηματικό ποσό γιατί αυτήν τη στιγμή ευνοείσαι. Ανακάλυψε τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Αυτή είναι μία καλή χρονική περίοδος για τη ροή του εισοδήματός σου.

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα θα γίνεις πιο πρακτικοςόταν πρόκειται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σου και τις συνεργασίες σου με τους άλλους. Ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς βιασύνη και συγκίνηση. Θα είσαι τώρα απασχολημένος περισσότερο με τους ανθρώπους γύρω σου και ξαφνικά θα πρέπει να εκτελέσεις ένα θέλημα ή να κάνεις μία χάρη σε κάποιο πολύ κοντινό σου άτομο. Προσπάθησε να μην ενεργείς με παρόρμηση γιατί μετά θα αντιμετωπίσεις τις συνέπειες. Επομένως, εάν πρόκειται να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, προσπάθησε προς το παρόν τουλάχιστον, να αναβάλεις την τελική απόφαση.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Αυτήν την εβδομάδα η σχέση σου με το σύντροφό σου θα πάει πολύ καλά και θα απολαύσεις την ευτυχία και τη χαρά μαζί του. Η κατανόηση και η συνεργασία θα έχει σαν αποτέλεσμα να ενισχυθεί το δέσιμο μεταξύ σας. Δραστηριότητες γύρω από τα παιδιά θα σας απασχολήσουν για κάποιο χρονικό διάστημα. Οι singles με τον Ερμή στους Διδυμους να περιμένετε μία απρόσμενη γνωριμία που θα σας γοητεύσει και θα αναπτερώσει το πεσμένο σας ηθικό.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις. Πρόσεξε γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά αν τα σκεφτείς μπορεί να μην σε συμφέρουν τόσο πολύ. Υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιους από τους συναδέλφους σου αλλά αν περιοριστείς σε τυπικές κουβέντες, τότε όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται καθώς τα έσοδά σου μπορούν να αυξηθούν με λίγη προσπάθεια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αυτή είναι μία εβδομάδα κατά την οποία θα προσπαθήσεις να οργανώσεις τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα σιγά σιγά, καθώς η κατάσταση δεν θα είναι και τόσο σταθερή όσο σκέφτεσαι. Δεν είναι καλή στιγμή για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων ή να επενδύσεις χρήματα. Αλόγιστα έξοδα θα πρέπει επίσης να αποφεύγονται. Από την άλλη με την εύνοια που δέχεσαι από τον κυβερνήτη σου Ερμή στο ζωδιο σου, το κοινωνικό σου περιβάλλον θα είναι πιο φιλικό σε σχέση με πριν και με τα χαρίσματά σου θα εντυπωσιάζεις τους άλλους. Θα υπάρχει αρμονία με το περιβάλλον σου και οι επικοινωνίες θα είναι αποτελεσματικές. Θα γίνεις τώρα πιο πρακτική και αποτελεσματική όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με άλλα άτομα. Ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και μπορείς να λειτουργήσεις με σύνεση και υπομονή ώστε να τα καταφέρεις.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά τώρα. Είναι μία καλή στιγμή να διευκρινιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στη σχέση σου, γιατί θα βρεθεί σύντομα λύση. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου και δείξε κατανόηση για τη βελτίωση της σχέσης σου. Οι επιθυμίες σου θα εκπληρωθούν και το πάθος σου θα αυξηθεί. Τώρα αυτό που χρειάζεσαι είναι αγάπη και βαθιά αισθήματα και ακόμη κι αν είσαι single έχεις πολλές πιθανότητες να τα λάβεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη σε ότι αφορά στα επαγγελματικά σου θέματα. Τα πράγματα πάνε καλά αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην διαταράξεις τις ισορροπίες. Μην πάρεις ρίσκα και μην υποκύψεις σε πιέσεις για κάποιες συμφωνίες που θα σου προταθούν. Ειδικά στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικος για να μην χάσεις χρήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα θα συμμετέχεις σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και θα έχεις έντονη επιθυμία για να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου αλλά και τους γύρω σου. Με τον Ερμή να σε ευνοεί βρίσκεσαι στα καλύτερά σου και τραβάς την προσοχή των άλλων με αποτέλεσμα όλοι να γοητεύονται από το χαρακτήρα σου. Ο μαγνητισμός και το σεξ απίλ σου επίσης θα είναι έντονα. Με τον Άρη στον Κριο που θα σε ευνοήσει μπορείς να πας ένα ταξιδάκι για να αισθανθείς περισσότερο ανανεωμένος

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα αισθηματικά σου πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Το Με τον Ερμή στους Διδυμουςη επικοινωνία με το σύντροφό σου θα περάσει κρίση και για αυτό φρόντισε να μην φέρεις στο τραπέζι θέματα που κάνουν και τους δύο σας να αισθάνεστε άβολα. Ό,τι είναι να ειπωθεί καλύτερα να το πεις από εκεί και μετά. Αν είσαι single, σημείωσε ότι είναι μια καλή εβδομάδα για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Αυτήν την εβδομάδα θα εστιαστείς στην εργασία σου κάνοντας βελτιώσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις στην σταδιοδρομία σου. Τώρα θα ενδιαφερθείς να αποδείξεις τη φήμη σου και τις ικανότητές σου. Θα υπάρχει αρμονία γύρω σου και θα είναι πιο εύκολο να εργαστείς προς τη σωστή κατεύθυνση για να πετύχεις την επαγγελματική ανάπτυξη που θέλεις. Είναι μία καλή στιγμή για να εντυπωσιάσεις τους άλλους. Οικονομικά αυτή η εβδομάδα είναι ελπιδοφόρα. Θα υπάρξει μια καλή ροή του εισοδήματος σου και θα νιώσεις πολύ πιο ασφαλής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Αυτήν την εβδομάδα τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά για εσένα και ιδιαίτερα με τον Ερμή στους Διδυμους θα έχεις καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου, τόσο την οικογένειά σου όσο και τους συνεργάτες σου. Μην αξιολογείς αυτά που σου συμβαίνουν με αυστηρότητα αλλά εκτίμησε πιο ταπεινά όλα σου τα δεδομένα ώστε να καταφέρεις στο τέλος να επιτύχεις τους σκοπούς σου. Η εβδομαδα θα ειναι κάπως δύσκολη λόγω της θέσης του Ερμή στους Διδυμους αλλά και πάλι αν είσαι προσγειωμένος οι αρνητικές συνέπειες θα είναι μηδαμινές.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου, το διάστημα αυτό θα είναι στο χέρι σου να είναι καλό. Η αλήθεια είναι ότι η ερωτική σου διάθεση είναι στα ύψη λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στον Ταυρο και μπορείς να εκπλήξεις το σύντροφό σου με τη συμπεριφορά σου, αρκεί να καταλάβεις πρώτα και τις δικές του προθέσεις και ανάγκες. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε εντάσεις που θα σου χαλάσουν το κέφι. Οι singles, μην χάνετε την αισιοδοξία σας και σύντομα η ζωή σας θα αλλάξει.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Θα υπάρξει περισσότερη πίεση στην εργασία σου και θα νιώσεις κάπως κουρασμένος με την υπερβολική προσπάθεια που θα καταβάλεις. Έλεγξε τη δουλειά που κάνεις γιατί είναι πιθανόν να γίνουν λάθη. Τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι αυστηρά μαζί σου αυτήν τη φορά. Στα οικονομικά σου θα νιώσεις ανικανοποίητη και θα θελήσεις να τα βελτιώσεις. Καλό όμως θα είναι να μην ρισκάρεις όσα έχεις δεδομένα γιατί οι οιωνοί θα είναι παραπλανητικοί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις αισιοδοξια για το μέλλον σου. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή στους Διδυμους αξιοποίησε στο έπακρο την εύνοιά του για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, αλλά και για να φτάσεις στην κορυφή. Επισης με την εισοδο Αφροδιτης στους Διδυμους και Άρη να είναι στον Κριο θα αισθανθείς λίγο μπερδεμένος στον τρόπο σκέψης σου. Χαλάρωσε και περίμενε να αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα μέχρι να πάρεις τελικές αποφάσεις.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου έχει ανάγκη την παρουσία σου και οφείλεις να είσαι πρώτα συνεπής στα συζυγικά σου καθήκοντα και έπειτα να ικανοποιείς τις προσωπικές σου ανάγκες. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να ζήσεις ερωτικές στιγμές. Βάλε κι εσύ το χεράκι σου!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Ήρθε η ώρα να ρυθμίσεις τα πράγματα στον οικονομικό τομέα και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Προσπάθησε να περιορίσεις οποιεσδήποτε επιπλέον δαπάνες για κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να ισορροπήσεις κάπως τα έσοδα με τα έξοδά σου. Στο χώρο της εργασίας σου θα έχεις την υποστήριξη που έχεις ανάγκη για να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα με τόσες πολλές αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς ουσιαστικά με τις δικές σου ανάγκες και τους τρόπους ικανοποίησής τους. Καλό θα είναι να εστιάσεις στη συναισθηματική και οικονομική σου ασφάλεια και να δώσεις έμφαση σε θέματα οικογένειας. Απόφυγε τις απρόσεκτες και απερίσκεπτες κινήσεις. Τα πράγματα θα είναι καλά ισορροπημένα μόνο αν συμβιβαστείς. Κάτω από αυτές τις περιστάσεις θα γίνεις πιο δυνατή και έτσι θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη και το σεβασμό και των γύρω σου. Προσοχη λόγω επιρροών που θα δεχτείς από τη θέση του Ερμή στους Διδυμους ίσως να υπάρξει σύγκρουση ανάμεσα στις απαιτήσεις της προσωπικής και οικογενειακής σου ζωής αλλά αν σκεφτείς καλύτερα και πιο δίκαια, όλα θα πάνε μία χαρά.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στη σχέση σου περιόρισε όσο το δυνατόν περισσότερο την εξουσία και τον έλεγχο στο σύντροφό σου. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις τα πράγματα στη σχέση σου και να αναλογιστείς και τις δικές σου ευθύνες εκεί που βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Επίσης μπορεί να βγούνε στο προσκήνιο προβλήματα του παρελθόντος όπως και ζητήματα τύπου: τι είναι δικό σου και τι είναι δικό του. Να είσαι συνεργάσιμος με το ταίρι σου και να αλλάξεις τη στάση σου, σε όλα όσα το ενοχλούν. Οι singles, θα έχετε εύνοια στις ερωτικές κατακτήσεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Αυτή είναι μια εβδομάδα για να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να αποκομίσεις ανταμοιβές. Αναπόφευκτες δαπάνες θα σε κάνουν να σκεφτείς το μέλλον των οικονομικών σου. Θα πρέπει να εξισορροπηθούν τα έξοδα με τα έσοδά σου για αυτό ο καλύτερος τρόπος είναι να τα σχεδιάσεις καλύτερα και να προγραμματίσεις ξανά τα πράγματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αυτή θα είναι μια πολυάσχολη εβδομάδα που θα λαχταράς να μείνεις μόνη σου και να μαζέψεις ενέργεια ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Οι περιστάσεις θα είναι τέτοιες που θα έχεις μια γενικότερη ανάγκη να μείνεις μόνος.. Με τον Άρης να κινείται στον Κριο , οι μέρες είναι κατάλληλες για να εξισορροπήσεις τη ζωή σου και να αφήσεις πίσω τα βάρη που σε αγχώνουν. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχεις καιρό να δεις. Με τον Ερμή στους Διδυμους ένα μυστικό σου μπορεί να αποκαλυφθεί και να σε στεναχωρήσει. Να είσαι ειλικρινής και τίμια με όσους σου ζητήσουν εξηγήσεις και χρειαστεί να απολογηθείς.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου θα αισθανθείς πάρα πολύ κοντά στο σύντροφό σου και στις πιο στενές συναισθηματικές σου σχέσεις. Θα έχεις μεγάλη δύναμη και θα πάρεις ικανοποίηση από την οικογένειά σου. Η ερωτική σου ζωή θα ανθίσει και τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα. Είτε είσαι single είτε σε σχεση οι επιθυμίες σου θα εκπληρωθούν και τα συναισθήματά σου θα βρουν ανταπόκριση. Τα πάθη σου θα είναι έντονα, αλλά θα πρέπει να βρεις το σωστό τρόπο για να τα απελευθερώσεις. Το Μονοέλεγξε τον παρορμητισμό σου προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγκρουση με το ταίρι σου.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στην εργασία σου, θα βρεις τα πράγματα να είναι δύσκολα με το περιβάλλον σου και μία από τις αιτίες μπορεί να είναι και η δική σου απαιτητική συμπεριφορά. Καλή εβδομάδα για να διευθετήσεις οικονομικά θέματα. Θα υπάρξει καλή ροή του εισοδήματός σου και δεν θα είσαι πολύ ανήσυχος για τις επόμενες ημέρες. Το εισόδημά σου θα είναι καλό και σταθερό και θα μπορέσεις να το ρίξεις και λίγο παραπάνω έξω!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα πάρουν μια πιο θετική πορεία για τη ζωή σου. Χωρίς καν να προσπαθήσεις, είναι πιθανό να τραβάς την προσοχή των άλλων και θα λάβεις υποστήριξη. Κάνε το καλύτερο δυνατόν για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που έρχονται και κυρίως να μάθεις να τις διακρίνεις. Οι επικοινωνίες είναι ζωτικής σημασίας για εσένα τώρα και γενικότερα η καλή διάθεσή σου και το αίσθημα της υποστήριξης και της αρμονίας θα σε κάνουν να ζήσεις ευτυχισμένες στιγμές. Το δημιουργικό μυαλό σου θα σε κάνει να έχεις πρόοδο στην εργασία σου με τον Ερμη να σε ευνοεί από τους Διδυμους αλλά και τον Αρη στον Κριο

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Τα αισθηματικά σου μπορεί να έχουν κάποιες εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχήσεις με το σύντροφό σου χωρίς λόγο. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και μην εξωθείς τις κουβέντες σου στα άκρα, γιατί δεν είναι καιρός ούτε για πειράματα αλλά ούτε και για κόντρες. Οι singles, αποφασίστε τι θέλετε και μην δέχεστε τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεστε.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που θα σε εκνευρίζουν με αποτέλεσμα να ξεσπάς στους συνεργάτες σου χωρίς ουσιαστικά να φταίνει για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Μέτρησε λοιπόν τα λόγια σου και βρες την ψυχραιμία σου και μην κάνεις τίποτα πριν το σκεφτείς καλά. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη περίοδο αφού τα έξοδά σου συνεχίζουν να είναι πολλά. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάζεις για κανέναν και για τίποτα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δεις ποιέςκαταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Τωρα που ο Ερμής θα σε ευνοεί στους Διδυμους τα νέα σου σχέδια και σκέψου τι κινήσεις πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου και τις σχέσεις σου. Προσοχή μόνο στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη. Φρόντισε τα νέα σου όνειρα να βασίζονται στη λογική και όχι στον συναισθηματισμό, γιατί οι ελπίδες σου τελικά θα αποδειχθούν λανθασμένες.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η ερωτική σου σχέση θα είναι σημαντική για εσένα αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να μοιραστείς τα συναισθήματά σου με το σύντροφό σου και καλό θα είναι να το κάνεις χωρίς φοβίες και αναστολές. Αν είσαι single, θα σκεφτείς σοβαρά τη δέσμευση και ίσως τελικά ενδώσεις στις προκλήσεις κάποιου που σε διεκδικεί έντονα αλλά εσύ δεν ήσουν σίγουρος

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Μια πολλά υποσχόμενη εβδομάδα όσον αφορά στη ροή των εσόδων σου θα είναι αυτή. Θα έχεις καλές ανταμοιβές λόγω της σκληρής δουλειάς σου. Ίσως κιόλας ήρθε η στιγμή που θα μπορούσες να πάρεις ένα έξτρα εισόδημα ή έξτρα πληρωμή. Σε εργασιακό επίπεδο θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και θα επιβάλλεται να ζητήσεις βοήθεια για να τα βγάλεις πέρα. Ρίξε λίγο τους τόνους σε διαφωνίες και συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου ώστε να λάβεις την πολύτιμη υποστήριξή τους.