Skip to main content

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Εξαιρετικά σύνθετη εμφανίζεται αυτή η εβδομάδα για το ζώδιό σου και φέρνει κάποιες ανατροπές, έξοδα και επιβαρύνσεις όχι μόνο οικονομικές αλλά και ψυχολογικές τις οποίες πιθανόν να δημιουργήσουν άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Η θέση της Αφροδίτης στους Ιχθεις σε υποχρεώνει να ξαναδείς τα οικονομικά σου, τα περιουσιακά σου και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σου. Από κάπου θα χάσεις και από κάπου αλλού μπορεί να κερδίσεις. Με τον Ερμή στον Ταυρο θα μπορούσε να πει κανείς πως μέσα από μια πρόχειρη εκτίμηση θα συνειδητοποιήσεις και ποια πρόσωπα ή καταστάσεις είναι αυτά στα οποία μπορείς να …ακουμπήσεις ή και να επενδύσεις. Φρόντισε περισσότερο τον οργανισμό σου και περιόρισε όσο είναι δυνατόν τις ανθυγιεινές συνήθειες.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Ο κυβερνήτης σου Άρης εξακολουθεί να κινείται στους Ιχθεις ανεβάζοντας τα επίπεδα ρομαντισμού σου στα ύψη. Η αφροδιτη στους Ιχθεις θα πραγματοποιήσει θετικές όψεις με τον Ερμή στον Ταυρο και θα αυξήσει τις πιθανότητες τόσο αναζωπύρωσης των παθών για τους δεσμευμένους όσο και ανεύρεσης ιδανικού συντρόφου για τους singles.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στην αρχή της εβδομάδας σπεύσε να τακτοποιήσεις όσες εκκρεμότητες έχεις αφήσει στην άκρη και αφορούν στα οικονομικά σου ζητήματα. Οι πιθανότητες να βγεις από το πρόγραμμά σου και να τρέχεις για όλα τελευταία στιγμή είναι πολλές και πρέπει να προσέχεις.

 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η πίεση που σου ασκεί και αυτή η εβδομάδα δυσχεραίνει σημαντικά τις κινήσεις και τις επιλογές σου. Με ιδιαίτερη προσοχή αντιμετώπισε τα επαγγελματικά σου ή τις σπουδές σου. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σου. Περιόρισε τα έξοδά σου και μην σπαταλάς χρήματα για δώρα και περιττές αγορές. Ο οικονομικός τομέας βάλλεται και κάποιες εκκρεμότητες με το δημόσιο θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Εύνοια θα υπάρξει στον αισθηματικό και φιλικό τομέα και φίλοι από το παρελθόν επιστρέφουν και η κοινωνική σου ζωή διευρύνεται με αποτέλεσμα να περάσεις κάποιο διάστημα αρκετά καλά.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη στους Ιχθεις η καθημερινότητά σου μπορεί να γίνει πολύ σκληρή εάν βάλεις τον ανταγωνισμό στο ερωτικό παιχνίδι με το σύντροφό σου και καλό θα είναι δείξεις ψυχραιμία σε όσα απρόοπτα γεγονότα προκληθούν. Οι singles του ζωδίου καλά θα κάνετε να είστε πιο εγκρατείς στις εκδηλώσεις σας προς το αντίθετο φύλο γιατί καμιά φορά οι πιεστικές διεκδικήσεις σας φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάτε.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικος με τις συνεργασίες σου αυτήν την εβδομάδα γιατί μπορεί να προκύψει κάποια παρεξήγηση και να επέλθει η παγωμάρα και το άγχος που αυτή συνεπάγεται. Η θέση της κυβερνήτης σου Αφροδίτης στους Ιχθεις εγκυμονεί κάποιες καλύτερες εξελίξεις αλλά αυτές θα έλθουν με σκληρή δουλειά και με αίσθηση του μέτρου από πλευράς σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αναμφίβολα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να εξακολουθεί να κινείται στον Ταυρο μπορεί να είναι από ενοχλητική έως επίπονη. Ιδιαίτερα ένα σχέδιο, μια σχέση ή μια συνεργασία σου μπορούν να τραυματιστούν ή να σπάσουν και αυτό εξαρτάται βέβαια από τις κινήσεις που θα κάνεις. Ίσως κιόλας βιώσεις μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στα επαγγελματικά ή στα οικονομικά σου. Χρήματα βλέπεις να έρχονται και να φεύγουν και εσύ δεν μπορείς να βάλεις τα έξοδα και τις υποχρεώσεις σου σε μια σειρά. Στον εργασιακό σου χώρο πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα με ανώτερους ή συνεργάτες. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση συμβουλεύσου κάποιο έμπιστο πρόσωπο.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η Αφροδίτη στους Ιχθεις είναι ευνοϊκή για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Οι καλές όψεις που πραγματοποιούνται με τον Ερμή δεν αποκλείουν ρομαντικά φλερτ και το ξύπνημα της ερωτικής φλόγας με ένα φιλικό σου πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, να επιδιώκεις τις παρέες με φίλους γιατί μπορεί μαζί τους να γνωρίσεις το άτομο που θα σου αυξήσει τους παλμούς της καρδιάς σου…

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η δουλειά σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα και καλό είναι να διοχετεύσεις όλη την ενέργειά σου σε αρμοδιότητες που είναι μισοτελειωμένες ώστε να φτιάξεις το πλάνο για τα μελλοντικά σου σχέδια χωρίς να έχεις αφήσει κάτι πίσω σου. Στα οικονομικά σου μην κάνεις ανοίγματα σήμερα και κυρίως μην παρασυρθείς σε δώρα και άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για το ζώδιό σου και θα ωφεληθείς σε αρκετούς τομείς της ζωής σου και ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα. Οι μέρες αυτές θα ευνοήσουν ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά, περιουσιακά συμφέροντα, επαγγελματικά, σπουδές κ.ά. Επίσης εύνοια θα έχεις στα ερωτικά σου, θα έχεις αρκετές συμπάθειες και με τον Ερμή στον Ταυρο θα είσαι αρκετά δημοφιλής. Σε πολλά θέματα οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις θα σε βοηθήσουν να επικρατήσεις. Προσοχή χρειάζεται στο να μην μπερδέψεις φιλίες και έρωτες, ενώ και η συμμετοχή σου σε συλλογικές δραστηριότητες απαιτεί προσοχή και σοβαρότητα.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Στα ερωτικά σου να προσέχεις λίγο γιατί με την Αφροδίτη στους Ιχθεις η γοητεία σου θα είναι αυξημένη και θα προκαλέσει αρκετές κατακτήσεις. Αυτό είναι καλό για τους singles, όμως για τους δεσμευμένους πρέπει να προσέξετε και να μαζευτείτε λίγο γιατί οι αταξίες σας μάλλον θα αποκαλυφθούν και θα σας φέρουν στην πολύ δύσκολη θέση του απολογούμενου απέναντι στο σύντροφό σας.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η εβδομάδα αυτή μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για τις επαφές σου με το εξωτερικό, για να οργανώσεις σεμινάρια ή να επιμορφωθείς. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει κακή συνεννόηση με συναδέλφους και πελάτες σου κάτω από την επιρροή του. Από πλευράς σου προσπάθησε να είσαι όσο πιο συνεπής μπορείς για να αποφύγεις τους σκοπέλους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Ανησυχία, φόβος και κούραση είναι τα πιθανά συναισθήματα που παίζουν αυτήν τη βδομάδα. Όμως από την άλλη οι μέρες μπορεί να φέρουν και μια απάντηση ή ένα γεγονός που μπορεί να λειτουργήσει σε κάτι …λυτρωτικά. Ακόμα πιθανόν να ξεκαθαρίσει και το τοπίο για πολλά θέματα που σε αφορούν. Με την Αφροδίτη στους Ιχθεις θα μπορέσεις να διαπιστώσεις που δεν γίνεται κάτι σωστά και έτσι να αλλάξεις ρότα. Μην ζητάς τώρα πολλά τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους γύρω σου και να είσαι περισσότερο προσαρμοστικος κυρίως στην εργασία σου. Κάτι καλύτερο διαφαίνεται σε σχέση με τα οικονομικά σου αλλά χρειάζεται χρόνο ακόμα. Μια πιο ήρεμη κατάσταση επικρατεί στην οικογένεια και τα αισθηματικά σου ενώ προετοιμάσου για μεγαλύτερο όφελος και κάποιες ικανοποιήσεις γενικότερα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Ο Άρης θα κινείται στους Ιχθεις για να αναδείξει τη γοητεία, την ηδυπάθεια, τον ερωτισμό σου και να βάλει το χεράκι του για να κάνεις κάποιες «θερμές» γνωριμίες ή να εμφυσήσεις αέρα ανανέωσης στη σχέση σου. Οι όψεις που θα πραγματοποιήσει η Αφροδιτη με τον Ερμή θα βγάλουν στην επιφάνεια τις ευαισθησίες και το ρομαντισμό σου. Ωστόσο, να προσέχεις την τάση σου να ωραιοποιείς καταστάσεις γιατί είναι κρίμα κάποια στιγμή να πέσεις από τα σύννεφα

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Ο Ερμής στον Ταυρο θα σε βάλει σε μια δοκιμασία των ορίων και των αντοχών σου. Τα μόνα όπλα σου για αυτήν την περίοδο είναι οι αρετές που σου χαρίζει ο Άρης στους Ιχθεις. Κοινώς, επιστράτευσε την υπομονή, την επιμονή και τη σύνεσή σου και θα αποφύγεις τις τρικλοποδιές αρκετά αποτελεσματικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά θορυβωδώς και ο τομέας που επιβαρύνεται περισσότερο είναι αυτός που σχετίζεται με τα οικονομικά σου ζητήματα, τα περιουσιακά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σου αλλά και με οτιδήποτε σου παρέχει ένα αίσθημα ασφάλειας. Τα οικογενειακά προβλήματα έχουν γίνει θηλιά στο λαιμό σου και καλείσαι να βρεις λύσεις μόνη σου αφού δεν βλέπεις βοήθεια από πουθενά. Κινήσου προσεκτικά και πρόσεξε την υγεία σου που με όλη αυτήν την κατάσταση έχει επιβαρυνθεί σημαντικά.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η Αφροδίτη στους Ιχθεις δίνει ευχάριστα μηνύματα για τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς υπόσχεται περισσότερα και πιο επιτυχημένα φλερτ, πιο έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις. Η προσοχή σου πρέπει να εστιαστεί στον Άρη στους Ιχθεις που ετσι μπορεί να υπάρξει ένα βαρύ κλίμα και τελικά να αποκαλυφθούν αλήθειες και να ειπωθούν πράγματα που κρύβουν αρνητικά ή καταπιεσμένα συναισθήματα.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου φαίνεται ότι θα αναπτύξεις πολλές δραστηριότητες, γεγονός που θα σε εξαντλήσει σωματικά και πιθανώς ψυχικά λόγω άγχους. Οι εντάσεις θα είναι αρκετές στον εργασιακό σου χώρο, ιδιαίτερα λόγω των άσπονδων συνεργατών σου που θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σου βάλουν παγίδες, δρώντας πίσω από την πλάτη σου. Επειδή θα είναι σχεδόν αδύνατο να αποφύγεις τον ανταγωνισμό, προσπάθησε να μην τους δίνεις σημασία και να παραμείνεις εστιασμένοςστους στόχους σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα περιέχει αρκετά αρνητικά αλλά και πολλά θετικά για το ζώδιό σου. Τα πρώτα αφορούν στην επαγγελματική σου ζωή, η οποία γίνεται ακόμη πιο δύσκολη λόγω της έντασης που κυριαρχεί σε σχέσεις με συναδέλφους ή προϊσταμένους. Κάποια πράγματα όταν κάνουν τον κύκλο τους ή δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τωρινές ανάγκες μπορεί να τελειώσουν τώρα και καλό θα είναι να το κάνεις αυτό και στην πράξη. Εάν πάλι βίωσες ένα δύσκολο γεγονός ή κάτι δυσάρεστο πριν λίγο καιρό τώρα να περιμένεις κάτι καινούριο αλλά θετικό αυτήν τη φορά που μπορεί να αφορά σχέσεις φιλικές, αισθηματικές ή οικογενειακές. Αυτό το διάστημα θα δεις να ανοίγει και η κοινωνική σου ζωή. Προσκλήσεις για εξόδους αλλά και αρκετές μετακινήσεις και ταξίδια θα μπουν στο πρόγραμμά σου με την Αφροδίτη στους Ιχθεις που θα σε ευνοήσει σημαντικά.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου με την Αφροδίτη στους Ιχθεις το πιο πιθανό είναι ότι θα προκύψουν εντάσεις, αποκαλύψεις και λόγια που θα σε στεναχωρήσουν. Αν έχεις κρύψει αλήθειες ή στηρίζεσαι σε συναισθηματικούς χειρισμούς, οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο δυσάρεστες για τη σχέση σου. Όμως η θετική όψη με τον Ερμηστον Ταυρο τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα και ιδιαίτερα αν ακόμη είσαι singleέχεις πολλές πιθανότητες να γνωριστείς με το έτερον σου ήμισυ!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της μπορεί να αποτελέσει την τροχοπέδη στην προσπάθειά σου να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Από την Παρασκευή και μετά όμως θα υπάρξει πιο πρόσφορο έδαφος για τα τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές σου υποθέσεις και να νιώσεις καλύτερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα θα είναι καλή για το ζώδιό σου και σχέσεις, συνεργασίες και συνεταιρισμοί θα δεις να αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο και να εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Αυτό θα συμβάλει προς το καλύτερο σε ό, τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου ζητήματα, αλλά και με την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Ωστόσο λόγω της Αφροδίτης στους Ιχθεις πρέπει να κινηθείς προσεκτικά σε θέματα περιουσιακά και με ό,τι αφορά στο δημόσιο και διάφορες οφειλές προς τρίτους. Επίσης χρειάζεται να σκέφτεσαι και να κινείσαι πολύ προσεκτικά στις διάφορες σχέσεις σου αλλά και στα αισθηματικά σου. Ίσως εκεί να ανακαλύψεις κάποιο παρασκήνιο από κάποια “δικά” σου άτομα. Αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία!

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου οι εντάσεις, η διάθεση για αποστασιοποίηση, οι καβγάδες, οι φοβίες, τα καταπιεσμένα συναισθήματα και παράπονα και η οργή, είναι μερικοί από τους λόγους που θα μπορούσαν να σε φέρουν σε ρήξη με τον σύντροφό σου. Επίσης, χαμένος μπορεί να βγεις κι αν αφήσεις τα πρακτικά προβλήματα να επισκιάσουν τη σχέση σου. Οι singles του ζωδίου καλύτερα είναι να ασχοληθείτε μόνο με τον εαυτό σας και τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης γιατί οτιδήποτε άλλο το μόνο που θα κάνει θα είναι να σας κουράσει!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η παραμονή του Άρη στους Ιχθεις διευκολύνει το όποιο επικοινωνιακό σου χάρισμα στον εργασιακό σου χώρο. Ωστόσο λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την παραμονή του Ερμή στον Ταυρο είναι προτιμότερο να κρατάς τις αποστάσεις σου με τους συνεργάτες και τους πελάτες, προκειμένου να μην υπάρξει δυσαρέσκεια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά περίεργα, με πολλές υποχρεώσεις και πολύ κούραση αλλά με τηνΑφροδίτη στους Ιχθεις θα έρθει η ανταμοιβή σου. Το σπίτι ως χώρος με τις ανάγκες του που σου είχε δημιουργήσει κάποια προβλήματα στο παρελθόν τελειώνουν εδώ και θα ανακουφιστείς. Επίσης κληρονομικά θέματα, αλλά και οι σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα θα δεις να έχουν καλά αποτελέσματα στο κοντινό διάστημα. Από τον καινούριο χρόνο μάλιστα και μετά θα μπορέσεις να διαχειριστείς και δύσκολα θέματα με μεγαλύτερη επιτυχία καθώς οι συνθήκες αλλάζουν προς το καλύτερο.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Με την Αφροδίτη στους Ιχθεις θα αρχίσει μια πιο ευχάριστη περίοδος για τις ερωτικές σου υποθέσεις. Ιδιαίτερα την Πρωτοχρονιά οι θετικές όψεις με τον Ερμή στον Ταυρο το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής θα γίνει σούπερ ρομαντικό και συναισθηματικό το οποίο εκτός από τη λίμπιντό σου, θα ανεβάσει και το βαθμό εξωτερίκευσης των συναισθημάτων σου αλλά και την ευαισθησία σου και την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Κάπως δύσκολα θα είναι τα θέματα που θα σου παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σου τομέα όσον αφορά στη διαχείριση τους. Με τον Ερμή στον Ταυρο προβληματικές υποθέσεις έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν εντάσεις, εκτονώνοντας αρνητικά συναισθήματα οργής και καταπιεσμένων παραπόνων. Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές και να μην εμπιστεύεσαι αυτούς που θα σου υποσχεθούν εύκολα κέρδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο γάμος, η σχέση σου, αλλά και οι διάφορες σχέσεις: επαγγελματικές, φιλικές, συγγενικές καθώς και συνεργασίες και συνεταιρισμοί βρίσκονται …επί τάπητος. Με τον Ερμή στον Ταυρο τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα, γι’ αυτό η προσοχή και η ψυχραιμία από μέρους σου θεωρούνται απαραίτητες. Το διάστημα αυτών των ημερών θα μπεις στη διαδικασία για ένα ιδιαίτερο ψάξιμο γύρω από το πως αλλά και ποιοι θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται κοντά σου. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις ερωτικές παρασπονδίες αν είσαι ήδη σε μια σχέση που δεν θέλεις να χαλάσεις. Από οικονομικής απόψεως, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή όποιες ιδέες και προτάσεις σου γίνουν που μπορεί να έχουν κάποιο ενδιαφέρον και εξέτασε τες καλά αν πρόκειται να τις αποδεχτείς!

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας μπορεί να φέρει σύννεφα οργής, θλίψης, κακής συνεννόησης, καταπιεσμένων συναισθημάτων ή καβγάδων στην ερωτική σου ζωή. Να προσέχεις τι λες, πότε, πώς, προκειμένου να αποφύγεις κάποιους σκοπέλους. Οι singles μην επιστρέφετε σε έρωτες που έχουν ήδη τελειώσει μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η Αφροδίτη στους Ιχθεις μπορεί να αποβεί θετική για την επαγγελματική σου καθημερινότητά καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ικανοποιητικές συνθήκες. Ωστόσο, δεν πρέπει να ποντάρεις σε αυτήν την πλανητική διέλευση. Αντίθετα, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικος καθώς η περίοδος είναι αρκετά δύσκολη και δικαιωμένη θα βγεις όσο υποστηρίξεις τη δουλειά σου με τιμιότητα και ειλικρίνεια.