Τα ζώδια της εβδομάδας απο τον αστρολόγο Νίκο Δόξα

0
1370

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα θα λάβουν χώρα πολλά πλανητικά γεγονότα που θα σε κάνουν να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Η αποχώρηση του Ερμή από τους Ιχθεις και η είσοδός του στον Κριο θα σου χαρίσει περισσότερη ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα. Μια σειρά από μικρές αλλαγές που αναμένεται να συμβούν γύρω σου μπορεί να δημιουργήσουν θετικές εξελίξεις για εσένα, αρκεί βέβαια να παραμείνεις σε επαφή με τα γεγονότα και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Καλές προοπτικές ανοίγονται μεσοβδόμαδα και στον οικονομικό τομέα, τόσο καλές που μπορεί να σε εκπλήξουν!

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Η ανεβασμένη σου διάθεση θα σε βοηθήσει να έρθεις ακόμα πιο κοντά του και να σε συμβουλέψει με αγάπη σε όλα όσα σε αγχώνουν. Αν είσαι single, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να μπορέσεις να δημιουργήσεις μια νέα σχέση όπως την ονειρευόσουν. Κάνε κάτι δραστικό όσο κι αν η διάθεσή σου δεν είναι ανάλογη.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στην εργασία σου καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Φρόντισε να είσαι υπομονετικος με τους συνεργάτες σου και μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά στις μεταξύ σας κόντρες και διαφωνίες. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές και κινήσου με προσοχή για να μην έχεις προβλήματα. Μελέτησε με προσοχή τις κινήσεις σου ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά αγορές και επενδύσεις.

 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου και με την ιδιωτική σου ζωή θα σε απασχολήσουν αυτές τις μέρες με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Υδροχόο και να επηρεάζει αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Ίσως προκύψουν κάποιες δυσκολίες στην επαφή σου με συγγενικά άτομα, όμως με λίγη διπλωματία και συγκαταβατικότητα, τα πράγματα είναι στο χέρι σου να εξελιχθούν καλά. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για να θέσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις πάνω σε καινούριες βάσεις και να τις βελτιώσεις σημαντικά. Ίσως το Σαββατοκύριακο να δεχτείς και μία ενδιαφέρουσα πρόταση για συνεργασία.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Με τον ερωτισμό σου στα ύψη θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε πράγματα που για καιρό ήταν σε στασιμότητα στη σχέση σου. Πες όλα όσα νιώθεις στο σύντροφό σου χωρίς αναστολές και φοβίες και τα αποτελέσματα θα είναι πέρα από ικανοποιητικά. Αν είσαι single, απόφυγε τις εφήμερες σχέσεις γιατί είναι πιθανό να πληγωθείς.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Θα έχεις πολλές ευκαιρίες στην εργασία σου για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Απόφυγε να κάνεις πράγματα που μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα με τους συνεργάτες σου και μείνε πιστή στο πρόγραμμά σου και στις υποχρεώσεις σου χωρίς να τους ανακατεύεις. Οικονομικές υποθέσεις που σε πίεζαν θα αρχίσουν να βρίσκουν το δρόμο τους. Ανέδειξε τις ικανότητές σου με μεγαλύτερη τόλμη και αυτοπεποίθηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα ξεκινά μια θετική περίοδος για εσένα, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριο και να σε ευνοεί σημαντικά. Αισιοδοξία, χαρά, έρωτες, ταξιδάκια αναψυχής θα είναι οι πρωταγωνιστές της καθημερινότητάς σου. Αποκτάς τόλμη, εκπέμπεις γοητεία και μπορείς να υλοποιείς άμεσα όσα επιθυμείς χρησιμοποιώντας το μυαλό σου. Πρόσεξε μόνο να ξεκαθαρίσεις εγκαίρως τις όποιες μικροπαρεξηγήσεις, γιατί καμιά φορά η έλλειψη συνεννόησης φέρνει φουρτούνες και απροσδόκητες ανακατατάξεις. Γενικώς διατήρησε την ψυχραιμία σου και μάθε να ευγνωμονείς όλα τα καλά που θα έρθουν.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις πολύ καλά με τον αγαπημένο σου και να κάνετε σχέδια για το μέλλον που θα βασίζονται σε πιο γερές και ρεαλιστικές βάσεις. Αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε χαροποιήσει πολύ. Οι singles θα μπορέσετε να ισορροπήσετε πολλές καταστάσεις που σας πίεζαν στα αισθηματικά σας. Νέες γνωριμίες θα ευνοηθούν και θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα της ερωτικής σας ζωής με αισιοδοξία.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Προσπάθησε στην εργασία σου να είσαι προσεκτικος. Απόφυγε να κάνεις πράγματα που μπορούν να σε εκθέσουν στους ανωτέρους σου και πρόσεξε λίγο παραπάνω τις κινήσεις και τα λόγια σου, μην τυχόν πληγώσεις κάποιους από τους συναδέλφους σου άθελά σου. Απόφυγε στα οικονομικά σου να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και κινήσου με σύνεση και προσοχή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ικανοποίηση και αισιοδοξία είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν αυτήν την εβδομάδα. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριο αρχίζεις και βλέπεις φως στο τούνελ και αυτό διώχνει κάθε σκοτεινή σκέψη από το μυαλό σου. Αφιέρωσε χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και μοιράσου μαζί τους την αισιοδοξία που αυτό το διάστημα σε κατακλύζει. Η αρμονία που θα υπάρξει στο σπίτι σου, σου χαρίζει εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Στον επαγγελματικό σου χώρο, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που περιμένεις εδώ και καιρό. Να είσαι έτοιμος ώστε να μην τις προσπεράσεις. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις μορφή σε κάποιο επαγγελματικό σου σχέδιο.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Με τον ερωτισμό σου στα ύψη θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου αυτές τις μέρες. Εκδήλωσέ του όλα όσα πραγματικά νιώθεις και η ανταμοιβή σου θα είναι η αγάπη που θα σου προσφέρει απλόχερα. Οι singles θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Καινούρια πρόσωπα θα σας ενθουσιάσουν μπαίνοντας τώρα ξαφνικά στη ζωή σας.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Κάποια ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και σχετίζονται με κάποιους από τους συνεργάτες σου θα σου δημιουργήσουν έντονο άγχος στα επαγγελματικά σου αυτές τις μέρες. Προσπάθησε να είσαι προσεκτικος απέναντι τους και φρόντισε να προστατέψεις τα δικαιώματα αλλά και το δίκιο σου. Ορισμένα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου μέσα στην εβδομάδα θα σε απασχολήσουν. Κάνε οικονομία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Αίσθημα ικανοποίησης και ηρεμίας θα νιώσεις αυτήν την εβδομάδα. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριο, θα νιώσεις έντονα πως τα κακώς κείμενα γύρω σου διορθώνονται και αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση. Αν οργανώσεις σωστά και την καθημερινότητά σου, τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα. Ανακάλυψε τις ικανότητες που κρύβεις μέσα σου και βγάλτες προς τα έξω. Κάποια οικονομικά σου θέματα θα ευνοηθούν αισθητά. Τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλά και στα ερωτικά σου ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που η Αφροδίτη. Κι αν δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι σου, τώρα είναι κατάλληλη περίοδος να αρχίσεις την αναζήτηση.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Την εβδομάδα αυτή θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλά πράγματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα στη σχέση σου για αυτό μην διστάσεις να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να βρεις μαζί του τις απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Προσπάθησε να περάσεις όσο πιο ξέγνοιαστα μπορείς και μην επηρεάζεσαι από καταστάσεις που αφορούν ατυχείς στιγμές του παρελθόντος σας. Οι singles, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε έντονα ερωτικές στιγμές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στην εργασία σου θα χρειαστεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες επειδή η δική σου πρόοδος είναι μεγαλύτερη από τη δική τους. Μην δίνεις περισσότερη σημασία από όσο πρέπει και συνεργάσου μόνο με όσους εμπιστεύεσαι. Οικονομικές συναλλαγές θα χρειαστούν προσοχή. Μην κάνεις κινήσεις που μπορούν να σε πιέσουν αργότερα και σκέψου κάθε βήμα σου πριν σπαταλήσεις χρήματα σε πράγματα που δεν σου είναι απαραίτητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Όρμησε αυτήν την εβδομάδα με όρεξη στα θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και θα καταφέρεις με τις καλές πλανητικές όψεις που δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό να λύσεις το ένα μετά το άλλο εύκολα και ανώδυνα. Ακόμη κι αν κάποιος ή κάτι σταθεί εμπόδιο, εσύ μην πτοηθείς! Προχώρα στην εκπλήρωση των στόχων σου και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Οι μέρες είναι κατάλληλες να τολμήσεις να δοκιμάσεις καινούριες ιδέες και στα επαγγελματικά σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να φτάσεις στην επιτυχία από ένα μονοπάτι που δεν είχες διαβεί μέχρι στιγμής. Στα ερωτικά σου θα χρειαστεί να φροντίσεις λίγο παραπάνω τη σχέση σου, ώστε τα δυνατά συναισθήματα του συντρόφου σου και τα δικά σου, να έχουν διάρκεια στο χρόνο και να νιώσεις ασφαλής.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Έντονες θα είναι οι εντάσεις που θα έχεις με το ταίρι σου κατά τη διάρκεια των ημερών και όλα αυτά εξαιτίας της ζήλιας και των παραπόνων που παιδεύουν το κεφάλι σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις πριν προκαλέσεις μεγαλύτερο κακό. Αν είσαι μόνος, καλά θα κάνεις να προσέξεις τις κινήσεις σου και καλύτερα θα είναι να αποφύγεις να μπλέξεις σε εφήμερες σχέσεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στην εργασία σου θα μπορέσεις να υλοποιήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου. Προσπάθησε να κινηθείς με ηρεμία και προγραμματισμό και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις ώστε να καταφέρεις να πετύχεις γρηγορότερα θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου θα έχεις πολλά σκαμπανεβάσματα. Αν όμως καταφέρεις να κρατήσεις τα πράγματα σε μία ισορροπία τότε θα έχεις το περιθώριο πολύ γρήγορα να το ρίξεις και λίγο έξω!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Μία αρκετά καλή εβδομάδα ξεκινά για σένα. Είσαι σε καλό δρόμο, άσχετα που κάποιες φορές δεν είσαι σε θέση να το αναγνωρίσεις. Να θυμάσαι πως όταν χαμογελάς, μαγνητίζεις τη χαρά -αυτός είναι νόμος του σύμπαντος! Ερωτικές σχέσεις που δεν έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο ενδέχεται να δοκιμαστούν αυτό το διάστημα με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Υδροχόο. Ανάλογα λοιπόν, με το πόσο γερές είναι οι βάσεις, θα φανεί αν οι σχέσεις αυτές έχουν νόημα να συνεχιστούν ή όχι. Στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να μην ξεφύγεις από τον προγραμματισμό που έχεις κάνει. Άλλωστε από τη φύση σου είσαι προσεκτικος οπότε μάλλον δεν υπάρχει κίνδυνος να δράσεις απερίσκεπτα και να ρισκάρεις την επιτυχία σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, να περάσεις χρόνο μαζί του και να κάνετε πράγματα που ευχαριστούν και τους δύο. Δείξε του τρυφερότητα και αγάπη και αυτό με τη σειρά του θα στο ανταποδώσει διπλά. Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές. Καινούριες γνωριμίες θα σε ενθουσιάσουν και θα σου φτιάξουν το κέφι.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες μέσα στην εβδομάδα για αυτό δείξε τον απαραίτητο δυναμισμό, δρομολόγησε πιο οργανωμένα τις κινήσεις σου και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις υπερβολές και ρύθμισε με υπευθυνότητα τις υποχρεώσεις σου για να μην έχεις προβλήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριομπορείς να προωθήσεις άφοβα τα επαγγελματικά σου σχέδια. Οι μέρες θα είναι κατάλληλες για να τολμήσεις και κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα. Πρόσεξε μόνο την αισιοδοξία σου και τον παρορμητισμό σου, γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φανείς επιπόλαιος. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να επικρατήσει καλή διάθεση με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου και κατά συνέπεια ευχάριστο κλίμα στον εργασιακό σου χώρο, ώστε να καταφέρεις να στρέψεις τους πάντες με το μέρος σου. Με καλή οργάνωση και προσοχή στις λεπτομέρειες, προβλέπονται πολλές και σημαντικές οικονομικές επιτυχίες, που θα σε ξελαφρώσουν και θα σε βγάλουν από τα τελευταία αδιέξοδα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές με τοσύντροφό σου. Άφησε τον ρομαντισμό σου ελεύθερο και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία η οποία θα σε χαροποιήσει και θα σε ανανεώσει πολύ.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και γεμάτοι ευχάριστα απρόοπτα γεγονότα που θα αναδείξουν την επαγγελματική σου πορεία. Εκμεταλλεύσου το και πάψε να τεμπελιάζεις. Επίσης η επίδραση στα οικονομικά σου θα είναι θετική για αυτό δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, αλλά και σε όλους εκείνους που έχουν την ανάγκη σου. Αυτό το διάστημα θα θελήσεις να γνωρίσεις ακόμη καλύτερα τον εαυτό σου και να αφουγκραστείς τις βαθύτερες ανάγκες σου. Με τον κυβερνήτη σου Δία να παραμένει στους Ιχθεις η υλοποίηση των επαγγελματικών και προσωπικών σου στόχων θα έρθει πιο κοντά από ποτέ. Το Σαββατοκύριακο φρόντισε να κάνεις προσεχτικά μελετημένες κινήσεις, ώστε να μην φτάσεις στην πηγή χωρίς να καταφέρεις τελικά να πιείς νερό.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς με τον σύντροφό σου. Άφησε πίσω σου το παρελθόν και κάνε μια νέα αρχή μαζί του ξεχνώντας όσους και όσα σε πλήγωσαν. Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ καλά με αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες με σοβαρές προοπτικές εξέλιξης.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα επιβάλλεται να είσαι συγκεντρωμένος. Πιθανόν να σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες οι οποίες θα σε ωφελήσουν πολύ για αυτό φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα ώστε να τις αναγνωρίσεις. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι να μην πάρεις κάποιο σημαντικό ρίσκο. Κινήσου ακολουθώντας ένα πρόγραμμα για να αποφύγεις πιθανά λάθη που θα σε αποσυντονίσουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Μια γερή δόση χαράς και διασκέδασης σου προσφέρει αυτήν την εβδομάδα το πλανητικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή. Ο έρωτας θα φορέσει πλατύ χαμόγελο και οι φιλίες σου θα ανανεωθούν, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου. Μιας και θα γεμίσεις αισιοδοξία από τα γεγονότα, μην χαλάσεις τη διάθεσή σου με ασήμαντες κακόβουλες καταστάσεις που τυχόν θα σου παρουσιαστούν κυρίως στο χώρο της δουλειάς σου, γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Η δημιουργικότητά σου θα φτάσει στο απόγειο της με τον Ερμή να εισέρχεται στον Κριο και εσύ θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αρκετές από τις ιδέες σου και να πετύχεις την πολυπόθητη ισορροπία στα οικονομικά σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να αλλάξεις κάποιες συνήθειες που έχεις και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου, τώρα που οι οιωνοί είναι ευνοϊκοί για να την ανανεώσεις. Αν είσαι single, την εβδομάδα αυτή θα περάσεις πολύ καλά. Καινούρια πρόσωπα θα εισβάλουν στη ζωή σας και θα σας ενθουσιάσουν.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τα πράγματα στην εργασία σου θα σε απασχολήσουν έντονα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου και κινήσου συνετά και αθόρυβα για να μην προκαλέσεις τα κακόβουλα σχόλια των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου προσπάθησε να τα κρατήσεις σε μια ισορροπία. Μην παρασυρθείς και κάνεις πράγματα που θα σε ζημιώσουν μελλοντικά.