Τα ζώδια της εβδομάδας απο τον αστρολόγο Νίκο Δόξα

0
1573

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή πρόκειται να σε βρει με ανανεωμένη διάθεση και όρεξη να κάνεις πολλά πράγματα, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Το άγχος σου παραμερίζεται και οι προτεραιότητές σου τώρα αλλάζουν αρκετά. Θα είναι πολύ καλό για σένα να κοιτάξεις να καλύψεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες, παρά τις οικονομικές καιεπαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Απόφυγε με κάθε τρόπο διαφωνίες με τον σύντροφό σου και προτίμησε να ακολουθήσεις την τακτική της υπομονής και της συνθηκολόγησης. Ακόμη κι αν δεν συμμερίζεσαι τις ανάγκες του και τα λεγόμενα του, προσποιήσου ότι το κάνεις. Έτσι, θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο, αλλά και ελεύθερο χρόνο για να βγεις και να ξεσκάσεις. Ανανέωσε τη διάθεσή σου συναντώντας φιλικά σου άτομα που σε καταλαβαίνουν και τα εμπιστεύεσαι. Λίγο φλερτ δεν βλάπτει! Οι singles να είστε ανοιχτές και διαθέσιμες στις προσκλήσεις που θα σας γίνουν.
ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Αν και τα πράγματα στον επαγγελματικό σου τομέα σε έχουν πιέσει τελευταία, το διάστημα αυτής της εβδομάδας θα είναι πιο ευνοϊκό και ευχάριστο σε σύγκριση με τα προηγούμενα. Θετικές εξελίξεις προβλέπουν τα άστρα για την καριέρα σου, όπου έχεις ρίξει το βάρος τον τελευταίο καιρό, καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου καλυτερεύουν και μπορείς να υπολογίζεις τώρα στη στήριξή τους. Από την Κυριακη που μπαινουν Αφροδιτη,Αρης στον Υδροχοο προσεοχη σε οποιοδήποτε καινούριο ξεκίνημα, γιατί δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Στα οικονομικά σου φέρσου με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σου και μην κάνεις καταχρήσεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έχεις.

 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Πρακτικά αλλά και ψυχολογικά οι μέρες αυτής της εβδομάδας θα είναι λίγο δύσκολες για εσένα. Η εισοδος Αφροδιτης,Αρη στον Υδροχοο είναι αισθητή, με επίκεντρο τον οικογενειακό και επαγγελματικό σου τομέα. Κινήσου διπλωματικά και απόφυγε εριστικές αντιδράσεις, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένη από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Ο Άρης που θα μπει στον Υδροχοο ευνοεί κοινωνικές συναναστροφές και νέες γνωριμίες. Ο τομέας των αισθηματικών σου θα κινηθεί σε καλό επίπεδο, καθώς τα άστρα προβλέπουν για εσένα που έχεις μόνιμο δεσμό ότι θα αρχίσεις να βάζεις κοινούς στόχους με τον σύντροφό σου κάνοντας σχέδια συμβίωσης, αφού τώρα πια νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια για τα συναισθήματά του. Αν είσαι single, θα νιώσεις έντονη έλξη για ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσει να ρισκάρουν στη ζωή τους. Θα πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένη όμως, γιατί θα συναντήσεις αντίξοες καταστάσεις και θα είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι καινούριο άμεσα.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η εβδομάδα θα προκαλέσει μικροεμπόδια και εντάσεις με συνεργάτες και ανωτέρους σου. Μάθε να αξιοποιείς τις ικανότητές σου για να μπορέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα στη ζωή σου και να πετύχεις τους υψηλούς στόχους που έχεις βάλει. Μην αφήσεις τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν, γιατί αν τις εκμεταλλευτείς σωστά θα καταφέρεις να επεκταθείς στο χώρο σου και να εδραιωθείς. Πρόσεξε όμως μην ασκήσεις πίεση στους συνεργάτες σου, γιατί θα έχεις εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Στα οικονομικά σου θα εμφανιστούν έκτακτα έξοδα και εκεί θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματά σου για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Με δυνατό σου Αρη και Αφροδιτη που θα μπουν στον Υδροχοο, η διάθεσή σου αν μη τι άλλο πρόκειται να χτυπήσει κόκκινο. Συνέχισε να αγωνίζεσαι με τις δικές σου δυνάμεις και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Θα διαπιστώσεις πολύ γρήγορα ότι είναι στο χέρι σου να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου και να λάβεις την αναγνώριση που επιθυμείς.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Αρχίζει μια περίοδος ξεκαθαρισμάτων στη σχέση σου και αν θέλεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις και προστριβές με τον ερωτικό σου σύντροφο πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικος στη συμπεριφορά σου και στα λόγια που θα πεις. Αν είσαι single, η διάθεσή σου θα είναι ρομαντική, θα γοητεύσεις τον περίγυρο με την ανανεωμένη εμφάνισή σου και θα έχεις πολλές κατακτήσεις, πράγμα που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα στη ζωή σου με άλλο μάτι. Καιρός είναι να βγεις από τολήθαργο των τελευταίων ημερών.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Να είσαι προσεκτικος στις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνεις στη δουλειά σου, γιατί θα είναι δύσκολο να διακρίνεις από την αρχή ποιες είναι οι πραγματικές τους προθέσεις. Ο ανταγωνισμός δυστυχώς είναι ιδιαίτερα σκληρός και πολλοί θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου και να δημιουργήσουν εμπόδια. Μην το βάλεις όμως κάτω, γιατί μόνο με την υπομονή και την επιμονή σου μπορείς να καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και τις αναποδιές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Έντονες δραστηριότητες, κοινωνικές επαφές και ταξίδια θα αναπτερώσουν το ηθικό σου αυτήν την εβδομάδα, με την παρουσία της Αφροδίτης και Αρη στον Υδροχοο, καθώς και με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση του Ερμή στο ιδιο ζωδιο. Θα κάνεις πολλές αλλαγές στη ζωή σου, θα αποβάλλεις παλιές σου συνήθειες και θα υιοθετήσεις καινούριους τρόπους συμπεριφοράς και αντιμετώπισης, απέναντι στις καταστάσεις που σου παρουσιάζονται.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η πορεία του Ερμή στον Υδροχοο, θα προκαλέσει εντάσεις στον οικογενειακό σου περίγυρο. Στην ερωτική σου ζωή θα εκδηλώσεις ζήλιες και κτητικότητα στον σύντροφό σου με αποτέλεσμα να υπάρξουν εκρήξεις και εντάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν και σε οριστικό χωρισμό. Άλλαξε τακτική και χαρακτήρα, αν θέλεις να μην χαλάσεις την προσωπική σου ευτυχία. Αν είσαι single, η εβδομάδα θα σε βρει με έντονη την επιθυμία για φλερτ. Είναι βέβαιο πως η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες, αφού άλλα είναι αυτά που εσύ ζητάς και άλλα αυτά που οι υποψήφιοι εραστές μπορεί να σου προσφέρουν.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα εργασιακά σου, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες με καλές προοπτικές, πράγμα που θα σε κάνει να ξαναβρείς την όρεξή σου για δουλειά. Στα οικονομικά θα παρουσιαστούν προτάσεις για καινούριες επενδύσεις, αλλά πριν πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις, θα πρέπει να τις εξετάσεις λεπτομερώς για να δεις αν σε συμφέρουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Η εβδομάδα, αν και όχι ιδιαίτερα δύσκολη για εσένα, θα σε προβληματίσει και θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες σχετικές με την επαγγελματική σου πορεία και την αισθηματική σου εξέλιξη. Ιδιαίτερα από την Κυριακη με την εισοδο Αφροδιτη και Αρη στον Υδροχοο η διάθεσή σου θα ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί και ενώ από τη μία θα βλέπεις τα τεκταινόμεναμε αισιοδοξία, κάτι θα συμβαίνει και θα παρασύρεσαι από τη μελαγχολία σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Το πλανητικό σύστημα θα ανεβάσει τη διάθεσή σου με την παρουσία νέων γνωριμιών που θα έχουν πολλές πιθανότητες να καταλήξουν σε σχέση. Εσύ που έχεις μόνιμο δεσμό, δεν θα πρέπει να κολλάς σε λεπτομέρειες δίνοντας τεράστιες διαστάσεις σε πράγματα που δεν αξίζει ούτε να τα σχολιάσεις. Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου και μην κριτικάρεις άδικα τον σύντροφό σου, γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της ! Ξέφυγε από τα τετριμμένα της καθημερινότητας και κάνε καινούρια πράγματα που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι single πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, που τον έχεις παραμελήσει τελευταία. Η κυκλοθυμική σου διάθεση θα είναι στα φόρτε της και κάτι πρέπει να κάνεις κάτι για να την αλλάξεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στον Υδροχοο σε βάζει σε σκέψεις και σου θέτει προκλήσεις. Έχεις την ανάγκη να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα γιατί θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σε αγχώσουν πολύ. Ευτυχώς όμως θα έχεις τη βοήθεια των συνεργατών σου και έτσι θα τα βγάλεις πέρα, ενώ θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και θα καταφέρεις να εδραιωθείς καλύτερα στο χώρο σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με μέτρο και να προσπαθήσεις να κλείσεις παλιές σου οφειλές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Καλό είναι αυτήν την εβδομάδα να μην πιέσεις περισσότερο τα επαγγελματικά σου θέματα, γιατί το πλανητικό σκηνικό, με τον κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή που βρισκεται στον Υδροχοο, δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και τις καινούριες συνεργασίες. Διατήρησε τα κεκτημένα σου με κάθε τρόπο και μην δίνεις λαβές για σχόλια και παρατηρήσεις κάθε τύπου από τους συναδέλφους και συνεργάτες σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα φέρει μικροεγωισμούς στη σχέση σου. Αν έχεις μόνιμο δεσμό, πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και έκφρασε τα βαθιά σου συναισθήματα για να έχεις τη θετική ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν πάλι κυνηγάς την ευτυχία, θα πρέπει να βάλεις περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σου και να μην φοβάσαι τη δέσμευση, γιατί είσαι από τους ανθρώπους που έχουν περάσει αρκετές δυσκολίες στα προσωπικά τους το τελευταίο χρονικό διάστημα και πρέπει να αποβάλλεις τις φοβίες και τις ανασφάλειες που έχεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Ο Δίας στους Ιχθεις ευνοεί ταξίδια και κοινωνικές επαφές. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα κάνεις έναν απολογισμό για να δεις που έχεις κάνει λάθη και να αποφασίσεις με ποιον τρόπο θα κλείσεις τα κεφάλαια που έχεις ανοίξει στο παρελθόν. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να βάλεις πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Στον εργασιακό σου χώρο θα πρέπει να έχεις υπομονή γιατί θα συναντήσεις κάποια εμπόδια στο δρόμο σου. Μην χάσεις το κουράγιο σου, γιατί είναι κάτι προσωρινό και σύντομα θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες και θα μπορέσεις να τα διεκπεραιώσεις όλα στο χρόνο που θέλεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Στην αρχή της εβδομάδας τα πράγματα για εσένα θα είναι καλά και η ψυχολογική σου διάθεση αρκετά ανεβασμένη. Όσο περνούν οι μέρες όμως, και με τους Αρη και Αφροδιτη να μπαινουν στον Υδροχοο θα νιώσεις έντονη πίεση και θα αισθάνεσαι ότι δεν παίρνεις ικανοποίηση σε συναισθηματικό, αλλά ούτε και σε οικονομικό επίπεδο. Το σπίτι και η καριέρα σου θα απορροφήσουν τώρα αρκετό από το χρόνο σου, με συνέπεια να παραμελήσεις τη σωματική σου υγεία. Προσπάθησε να φέρεις μία ισορροπία στη ζωή σου, ώστε να μην τρέχεις για όλα μόνη σου και αγχώνεσαι.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στον αισθηματικό τομέα, ο σύντροφός σου θα σου εκφράσει τα παράπονά του γιατί τον τελευταίο καιρό τον παραμελείς. Προσπάθησε να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να καλύψεις με κάθε δυνατό τρόπο την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Αν είσαι single, πρόσεξε να μην παρασυρθείς από ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν και πληγωθείς αργότερα. Άφησε να περάσει λίγο χρονικό διάστημα για να γνωριστείς καλύτερα μαζί τους και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις και τι είδους σχέση αξίζει να διατηρήσεις μαζί τους.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Το πλανητικό σκηνικό των ημερών ευνοεί επαγγελματικές συναναστροφές και δραστηριότητες. Ασχολήσου περισσότερο με πράγματα που σου αρέσουν για να μπορέσεις να είσαι πιο δημιουργικος. Είσαι σε μια φάση που θέλεις σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Όσον αφορά στον οικονομικό σου τομέα, θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για συζητήσεις και επαφές για το πώς θα αυξήσεις το εισόδημά σου. Θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σου, αλλά θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματα που θα σου έρθουν και να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Κρόνος στον Υδροχοο σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Οι αλλαγές που έρχονται αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά και αισθηματικά σου ζητήματα είναι αρκετές για να χαρίσουν άλλη, πιο πολύχρωμη και ζωντανή χροιά στον καμβά της καθημερινότητάς σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Ο Ερμής στον Υδροχοο θα φέρει χαρούμενες αλλαγές στον ερωτικό σου τομέα με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Στη σχέση σου θα αντιμετωπίσεις κάποιες μικρές διαφωνίες με τον σύντροφό σου, εξαιτίας της δικής σου έντονης επιθυμίας για διασκέδαση. Ένα από τα κυριότερα παράπονά του θα είναι ότι δεν του δίνεις μεγάλη σημασία και τον παραμελείς, βάζοντας τη σχέση σου σε δεύτερη μοίρα. Δώσε του να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι στη ζωή σου και πολύ γρήγορα η στάση του θα αλλάξει και θα εκπληρώσει όλες σου τις επιθυμίες. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι ο έρωτας θέλει θάρρος και θράσος. Απόβαλε τις ανασφάλειες που έχεις και πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με μεγαλύτερο δυναμισμό και τόλμη.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Καινούριες γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία. Αιφνίδιες αλλαγές θα συμβούν, καθώς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να επιλύσεις τα προβλήματα που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα με επιτυχία και να επαναφέρεις την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή σου. Παράλληλα, θα δεχτείς τη βοήθεια και τη στήριξη των συνεργατών σου πάνω σε κάποια αρμοδιότητα που σου έχει ανατεθεί. Στα οικονομικά σου δεν θα υπάρξουν έντονες διακυμάνσεις, αλλά εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τη διαχείριση των χρημάτων σου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή είναι από κάθε άποψη πιο βατή, παραγωγική και αποτελεσματική από τις προηγούμενες, στους περισσότερους τομείς της ζωή σου που σε απασχολούν. Ο Ερμής στον Υδροχοο , σου χαρίζει αυτοπεποίθηση αλλά και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο την προσωπικότητά σου σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από τα χαρμόσυνα μηνύματα που θα λάβεις και απόφυγε τις υπερβολές.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Το πλανητικό σύστημα θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα απέναντι στον σύντροφό σου. Στα συναισθηματικά σου δεν πρέπει να αφήσεις τρίτα πρόσωπα να μπουν στη σχέση σου και να σε επηρεάζουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσεις σοβαρά προβλήματα με την ακραία συμπεριφορά που θα βγάλεις. Συζήτησε με το ταίρι σου όλα αυτά που σου λένε και μην εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα τον περίγυρό σου… Αν είσαι single, να είσαι πολύ προσεκτικος με τις επιλογές που θα κάνεις και να μην επενδύσεις από την πρώτη στιγμή στις καινούριες γνωριμίες. Όλα θέλουν το χρόνο τους!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Εύνοια θα υπάρχει αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου σχέδια. Η αισιοδοξία και η ευχάριστη διάθεση που θα έχεις, θα σε κάνει να δεις τη θετική πλευρά της ζωής και να θέσεις άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις κάνει για την κοινωνική και επαγγελματική σου καταξίωση. Από την Κυριακη που Αφροδιτη και Αρης θα μπουν στον Υδροχοο θα ξεφύγεις από τον κατεστημένο τρόπο ζωής, που δεν είναι και πολύ του χαρακτήρα σου και θα επιδιώξεις την εξέλιξή σου με ενέργειες, που θα αφορούν το γενικότερο καλό. Θα πρέπει να είσαι προσεχτικος όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σου και να μην ρισκάρεις τα χρήματά σου σε επενδύσεις που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η θέση του κυβερνήτη σου Κρόνου στον Υδροχοο δημιουργεί ένταση στις σχέσεις σου και αρκετή κινητικότητα στα επαγγελματικά σου. Απρόσμενα γεγονότα σε περιμένουν τις προσεχείς ημέρες, τα οποία θα σε ταράξουν και δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία. Ζήτησε τη συμβουλή του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και ακολούθησέ την. Είναι βέβαιο ότι αυτοί βλέπουν πιο αντικειμενικά και λογικά τα δικά σου ζητήματα και θα σε βοηθήσουν να βρεις τις λύσεις που ζητάς.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η εβδομάδα αυτή δημιουργεί κλίμα εντάσεων και διαφωνιών με το ταίρι σου, λόγω της θέσης του Κρόνου στον Υδροχοο, αλλά και του Ερμή στο ιδιο ζωδιο. Πρέπει να λύσεις παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις που έχουν συμβεί με τον σύντροφό σου και να βρεις την χρυσή τομή επικοινωνίας, προκειμένου να υπάρξει συνέχεια μεταξύ σας. Το ταίρι σου δείχνει πολύ κουρασμένο ψυχολογικά από τις συνεχείς συγκρούσεις που γίνονται και όσο και αν προσπαθεί να σε πλησιάσει, εσύ του φέρεσαι εγωιστικά. Άλλαξε στάση! Αν είσαι single, καλό είναι αυτές τις ημέρες να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς στις αυστηρά προσωπικές σου ανάγκες. Βρες χρόνο να ξεκουραστείς, γιατί η σωματική σου υγεία πολύ γρήγορα θα σε προδώσει. Μόνο αν έχεις ελεύθερο χρόνο, αναζήτησε τον έρωτα!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Μπερδέματα, έντονες συζητήσεις και ανακατωσούρα όσον αφορά στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα χαλάσουν τη διάθεσή σου την εβδομάδα αυτή. Διώξε από τη ζωή σου οτιδήποτε είναι άχρηστο, πίστεψε στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου και χάραξε μια καινούρια πορεία που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Ξεδίπλωσε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στη δουλειά σου και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις πάρα πολύ και μέχρι στιγμής δεν μπορούσες. Μην διστάσεις να προχωρήσεις αν συναντήσεις εμπόδια και ανατροπές στα σχέδιά σου, γιατί όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.