Τα ζώδια της εβδομάδας απο τον αστρολόγο Νίκο Δόξα

0
1482

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η πορεία αυτής της εβδομάδας θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα. Κοινωνικές υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν, ενώ κάποια έκτακτα περιστατικά στον επαγγελματικό τομέα, επιστρατεύουν τις δυνάμεις αλλά και τις ανησυχίες σου. Από τις 14 και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόοκινήσου με διαλλακτικότητα και απόφυγε με κάθε τρόπο τις συγκρούσεις, γιατί μόνο έτσι θα βγεις ωφελημένος και δεν θα έχεις περαιτέρω τρεχάματα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Υδροχόο από την Δευτέρα και μετά. Θα ζήσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου και θα μπορέσεις τώρα να του πεις όλα όσα αισθάνεσαι για τη σχέση σας. Αν είσαι… single, θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ίσως καταφέρεις μέσα στο πλήθος να βρεις το άλλο σου μισό. Ακόμη όμως κι αν αυτό δεν γίνει, μην αγχώνεσαι και φρόντισε να διασκεδάσεις με όσα μέσα διαθέτεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου να είσαι πολύ παρατηρητικος και κάπως καχύποπτος. Κάποιο κρυφό χαρτί προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν όσοι δεν σε συμπαθούν και θέλουν να οικειοποιηθούν τη δική σου δουλειά. Η τσέπη σου, από την άλλη, φαίνεται να γεμίζει, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τετάρτηστον Λεων και να σου δίνει κάποια έξτρα έσοδα από εκεί που δεν τα περίμενες… Έτσι, σου φεύγει ένα άγχος και ηρεμείς λιγάκι.

 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Ερμής, κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο την Δευτέρα, γεγονός που θα σου δώσει πολλά οφέλη από κάθε είδους σχέση σου που διατηρείς. Μην πιέσεις το χρόνο και τους ανθρώπους γύρω σου και σιγά-σιγά θα δεις ότι ο ορίζοντας της ζωής σου θα ανοίξει για τα καλά. Η λογική σου θα πρυτανέψει και θα σου δώσει λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Σοβαρές σκέψεις κάνεις σχετικά με τα ερωτικά σου λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λεων την Τετάρτη και βάζει στο μυαλουδάκι σου κάποιες έξτρα ανησυχίες. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις καλείσαι να επιβεβαιώσεις την εντιμότητα του συντρόφου σου. Αν διατηρείς μια παράνομη σχέση να έχεις το νου σου λίγο παραπάνω, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποκάλυψης. Αν είσαι single, κοίτα λίγο πιο πολύ στο φιλικό σου περιβάλλον, γιατί όλο και κάποιος υποψήφιος θα υπάρξει.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Καινούργιες προτάσεις και νέα πράγματα σε περιμένουν στα επαγγελματικά σου. Άδραξε τις ευκαιρίες και προσπάθησε να είσαι πιο ερευνητικος γύρω από το αντικείμενό σου. Κάπως καλύτερα φαίνονται τα οικονομικά σου. Μην κάνεις σπατάλες και μην δανείζεσαι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι στο στόχαστρο, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την κίνηση της στο ζώδιο του Αιγόκερω και να προκαλεί παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες. Χαμήλωσε τους τόνους, για να έχεις ισορροπία. Εμποδισμένες επίσης θα είναι οι μετακινήσεις σου αυτές τις μέρες και κάπως δύσκολη η συνεννόησή σου, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Λεων την Τετάρτη. Μία επιδίωξή σου στα επαγγελματικά μπορεί να γίνει εφικτή, αν είσαι καλά οργανωμένος πάνω στις διαδικασίες που απαιτούνται.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο την Δευτέρα, γεγονός που θα σε κάνει κάπως επιφυλακτικο και φοβισμένο στα αισθηματικά σου. Αυτό από τη μια θα σε τρομάξει, από την άλλη όμως θα σε ικανοποιήσει. Θα αισθάνεσαι σίγουρος πια γι’ αυτό που θέλεις από το ταίρι σου. Πάθος και έλξη θα κυριαρχήσουν τώρα, γι’ αυτό παραμέρισε λίγο την ανάγκη σου για φλερτ. Ο έρωτας κρύβεται κάπου εκεί έξω, αν παραμένεις single, γι’ αυτό μην χάνεις στιγμή κλεισμένοςμέσα στο σπίτι.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Πολλά πράγματα στη δουλειά σου αποκτούν σταθερότητα τώρα. Θα νοιώσεις κάπως ανταγωνιστικά για μερικά άτομα στο χώρο της εργασίας σου, επειδή έτσι θα σε αντιμετωπίζουν και εκείνα. Οικονομικά, θα έχεις κάποια σκαμπανεβάσματα. Μην προσπαθείς να καλύψεις το συναισθηματικό, μονίμως ανικανοποίητο κενό σου, σπαταλώντας συνεχώς χρήματα σε υλικά αγαθά και κάνε οικονομία!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Όλο σου το ενδιαφέρον θα είναι αυτή την εβδομάδα στραμμένο στα επαγγελματικά σου, όπου επικρατεί έντονη κινητικότητα. Η θέση του Ερμή στο ζώδιο Υδροχόου από την Δευτέρα και μετά, αλλά και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον Λεων την Τετάρτη, σε φέρνουν στο προσκήνιο και σου υπόσχονται μια εβδομάδα γαλήνια, ρομαντική και γεμάτη αγάπη. Τώρα θα καταφέρεις να δεις από μια άλλη, πιο θετική πλευρά τα γεγονότα που θα συμβούν.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή φάση, αρκεί να προσέξεις να μην είσαι κτητικος και να μην εκδηλώνεις μεγάλη ζήλεια απέναντι στον σύντροφό σου. Κράτησε διπλωματική στάση απέναντι στα κοντινά σου πρόσωπα, ακόμη κι αν έτσι δεν μπορείς να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί τους. Όλοι και όλα θέλουν το χρόνο τους. Όσο για σένα που είσαι single, η τύχη θα σε φέρει σε επαφή με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο το προσεχές Σαββατοκύριακο.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Πολύ δουλειά και πολλές ελπίδες θα έχεις αυτές τις ημέρες στα επαγγελματικά σου. Η δράση σε αυτόν τον τομέα, σου δίνει ζωή και σε απομακρύνει λίγο από τα προβλήματα σου. Η τσέπη σου φαίνεται πως αρχίζει να γεμίζει, δίνοντάς σου ικανοποίηση. Αν έχεις συνέταιρο, φρόντισε να παραμερίσεις την ανταγωνιστικότητα και να λύσεις κάθε σας διαφωνία με διαλλακτικότητα. Η καλύτερη τακτική που μπορείς να ακολουθήσεις τώρα, είναι να είσαι δίκαιος και με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας συνιστά να είσαι πολύ προσεκτικος στην διαχείριση των οικονομικών σου. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου την Τετάρτη, παραμονεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Μπορεί ο Ερμής να μπαίνει στον Υδροχόο την Δευτέρα και να σου δίνει νέες κι ελπιδοφόρες προοπτικές στα όνειρά σου, όμως για να προφυλαχτείς, θα πρέπει να γίνεις και πάρα πολύ διορατικος

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Ο αισθηματικός τομέας θα έχει πολλές ευχάριστες στιγμές αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου. Αρκετές θα είναι οι φορές που θα νοιώσεις χαρούμενος και ευτυχισμένος. Η αλήθεια είναι πως η αισθηματική σου ζωή, είτε είσαι ελεύθερος είτε δεσμευμένος, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και από μόνο του αυτό το γεγονός ίσως αντισταθμίζει τις όποιες απώλειες βιώνεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ξεκινούν καινούργια πράγματα που θα σε ενθουσιάσουν. Πρόσεξε όμως να μην μοιράζεσαι τη χαρά σου με πολλούς, γιατί δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σου και… δεν θα χαρούν ιδιαίτερα. Στα οικονομικά αλλάζει το σκηνικό με πιο σοβαρές προοπτικές. Προσεκτική θα πρέπει να είσαι σε κάθε συμφωνία που σκοπεύεις να κάνεις, είτε προφορική είτε γραπτή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Κάποια οικογενειακά προβλήματα ενδεχομένως να απορροφήσουν αρκετή από την ενέργειά σου αυτήν την εβδομάδα, καθώς μπορεί να προκύψουν διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα για ένα οικονομικό θέμα. Η θέση του κυβερνήτη σου Ερμή από την Δευτέρα στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις την έκτη σου αίσθηση, που θα αποβεί σωτήρια στις προσωπικές σου σχέσεις, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Λεων, στα αισθηματικά σου έρχεται μια σοβαρή αλλαγή, που είναι στο χέρι σου αν θα σε καλύψει ή όχι. Μια τάση καχυποψίας, τόσο από εσένα όσο και από το ταίρι σου, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια πράγματα, που θα ανατρέψουν ριζικά τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αυτό οφείλεται σε μια βαθιά ζήλεια που ίσως τρέφετε και οι δύο, αλλά ευτυχώς είναι απόρροια της μεγάλης σας αγάπης! Οι αδέσμευτοι Παρθένοι να περιμένετε μία είδηση από πρόσωπο του παρελθόντος. Εξετάστε προσεκτικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης μαζί του.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου δεν φαίνεται καμία σταθερότητα ακόμη και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη. Μη κάνεις κινήσεις που δεν θα σε οδηγήσουν σε καλό ή που δεν είσαι βέβαιος για τα αποτελέσματά τους. Φρόντισε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και μην διακινδυνεύεις την φήμη σου και τη δουλειά σου για τίποτα στον κόσμο. Τα οικονομικά σου θα είναι για λίγο ακόμη μπλοκαρισμένα. Μην απογοητεύεσαι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα σε περιμένει ένα απίστευτο τρέξιμο στα οικονομικά σου και κάποιες εκκρεμότητες, που έχεις αμελήσει εδώ και καιρό. Κατά τα άλλα, με τη νέα θέση του Ερμή από την Δευτέρα στον Υδροχόο και την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Λεων την Τετάρτη , οι οιωνοί είναι καλοί. Θα έχεις την δυνατότητα αλλά και τις αντοχές να πετύχεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και να ξεπεράσεις με σχετικά μεγάλη ευκολία κάθε εμπόδιο που θα παρουσιαστεί.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Σε διακατέχει μεγάλος ερωτισμός και το πάθος σου αυτήν την περίοδο μπορεί να είναι ακόμα και ανεξέλεγκτο. Θα νιώσεις ερωτευμένος με τον… έρωτα, γι’ αυτό το λόγο πρόσεξε τις επιλογές σου. Καλό θα είναι το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί να οργανώσεις μια μικρή απόδραση με τον σύντροφό σου, ώστε να ανανεωθεί η διάθεση και των δυο σας. Αν είσαι στο ψάξιμο, μάθε να εκτιμάς την παρέα των φίλων σου και μην προσδοκάς την τελειότητα, γιατί… κανείς δεν είναι τέλειος!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Δράση, έντονη κινητικότητα και σημαντικές απολαβές από τη δουλειά σου σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα. Για ακόμη μία φορά θα αποδείξεις στον εαυτό σου και στους άλλους τη μεγάλη σου δύναμη. Πολύ πιθανό να έχεις άλλη μία καινούργια πρόταση, που θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά, πριν την ακολουθήσεις. Στα οικονομικά, βρίσκεσαι σε καιρό… συγκομιδής. Εκμεταλλεύσου το!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα θα είναι λίγο δύσκολη για εσένα που θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα σου και να βελτιώσεις το βιοτικό σου επίπεδο. Εκτός του ότι ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο την Δευτέρα και σπέρνει μέσα σου αμφιβολίες, έρχεται και η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λεων την Τετάρτη για να σε αποδιοργανώσει τελείως και να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την ήδη πεσμένη ψυχολογική σου διάθεση. Κάνε υπομονή!

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές γιατί ακόμη επικρατεί ασάφεια. Προσπάθησε να μην μπλέκεις τα επαγγελματικά με τον έρωτα, γιατί θα υπάρξουν πολλοί καλοθελητές που θα θελήσουν να το εκμεταλλευτούν εις βάρος σου. Αν διατηρείς μόνιμη σχέση, φρόντισε να είσαι συνεργάσιμοςμε τον σύντροφό σου σχετικά με οικονομικά θέματα και ό,τι αφορά το σπίτι. Αν είσαι single, φρόντισε να δείχνεις διαθέσιμος και ανοιχτος για να έχει επιτυχία η αναζήτησή σου

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να γίνεις λίγο πιο καχύποπτος απέναντι στους συνεργάτες σου, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα… Οι συνομωσίες και το παρασκήνιο αυτές τις ημέρες πίσω από την πλάτη σου θα είναι σε… έξαρση, γι’ αυτό να είσαι σε ετοιμότητα. Προστάτευσε τον εαυτό σου και τη θέση σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να εναντιωθείς απέναντι σε άτομα που σε υποστήριζαν μέχρι τώρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Μια καλή εβδομάδα θα είναι αυτή για εσένα μιας και ο πλανήτης της επικοινωνίας μπαίνονταςστον Υδροχόο την Δευτέρα και κάνοντάς σε ανέλπιστα αποφασιστικό και δυναμικό σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον Λεων την Τετάρτη θα φέρει στο διάβα σου επαφές που θα ανοίξουν τις πόρτες στα επαγγελματικά σου όνειρα και φιλοδοξίες. Αρκεί μόνο να παραμείνεις συνεπής και οργανωμένος

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στον αισθηματικό τομέα θα ζήσεις μία ανανέωση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον Λεων την Τετάρτη, θα σου χαρίσει έντονη σεξουαλικότητα και το πάθος θα είναι διάχυτο. Θα κερδίζεις τους άλλους απλά και μόνο με την παρουσία σου. Οι παλιές σχέσεις βελτιώνονται και αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Κάτι καινούργιο που έρχεται στα επαγγελματικά σου, σου αναπτερώνει το ηθικό. Είσαι στο ξεκίνημα μιας πολύ ενδιαφέρουσας δουλειάς και θα δώσεις όλο σου το είναι, όπως το συνηθίζεις άλλωστε. Μέσα σε όλα αυτά βέβαια, υπάρχει κίνδυνος να πάθεις και καμία υπερκόπωση, γι’ αυτό φρόντισε όλα να τα κάνεις με μέτρο. Μην ξεχνάς ότι η υγεία σου είναι πιο σημαντική από κάθε φιλοδοξία! Οικονομικά σε περιμένουν κέρδη και σημαντικές απολαβές, που θα σου δώσουν μια σημαντική ανάσα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις αυτή την περίοδο θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στη πορεία. Ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου από την Δευτέρα θα σε κάνει να συγκεντρωθείς περισσότερο και πιο εύκολα από ποτέ στους στόχους σου και να… κινήσεις τα βουνά για να τους πραγματοποιήσεις! Ωστόσο, με την Πανσέληνο στον Λεων την Τετάρτη, πρόσεξε τα οικονομικά σου και προσπάθησε με κάθε τρόπο να μειώσεις τα χρέη και τις οφειλές σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στον ερωτικό τομέα, κάποιο ξαφνικό γεγονός μπορεί να σου ανατρέψει τα σχέδια. Η αλήθεια είναι πως σε απασχολούν πολύ τα ερωτικά σου και για να έχεις σωστό αποτέλεσμα, πρέπει να χαμηλώσεις τους τόνους. Αν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, η Πανσέληνος θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να βρεις το άλλο σου μισό και να περάσεις ερωτικά τις ημέρες που θα ακολουθήσουν, αρκεί να τολμήσεις και εσύ να το κάνεις. Άσε στην άκρη τις αναστολές σου και ρίσκαρε!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Κάτι καινούργιο ξεκινάει στη δουλειά σου με σημαντικές προοπτικές δικτύωσης. Ακόμη όπως φαίνεται είναι στα σκαριά, όμως η εξέλιξη θα είναι σταθερή. Σε μερικές περιπτώσεις θα χρειαστεί να ασχοληθείς παραπάνω από το συνηθισμένο σου ωράριο, αλλά μην πτοηθείς, γιατί τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε ανταμείψουν στο μέγιστο βαθμό, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.