Τα ζώδια της εβδομάδας απο τον αστρολόγο Νίκο Δόξα

0
1516

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Έχεις μπει σε περίοδο που θέλεις να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σου και δείχνουν να σε προβληματίζουν. Να ξέρεις πως ο δυναμισμός σου μπορεί να ανατρέψει όλες τις άσχημες καταστάσεις αν τον χρησιμοποιήσεις κατάλληλα. Αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτές τις ημέρες, σκέψου καλά πρώτα και συμβουλέψου δικά σου άτομα που εμπιστεύεσαι ώστε να λάβεις τις πιο ορθές.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Για να γίνει ακόμη καλύτερη όμως χρειάζεται να ανοιχτείς περισσότερο στο ταίρι σου και να του εκφράζεις περισσότερο τα συναισθήματά σου. Αν είσαι single, θα έχεις αρκετές προκλήσεις και προσκλήσεις αυτές τις ημέρες για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Καλά θα κάνεις να τις αποδεχτείς.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες απρόσμενες αλλαγές που θα λάβουν χώρα στο χώρο της δουλειάς σου. Μην απαισιοδοξείς ωστόσο, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές για το ζώδιο σου, όσο κι αν σε δυσκολέψουν αρχικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση αυτήν την περίοδο γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σου χαρίσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Μπορείς να μιλήσεις και με δικά σου άτομα για θέματα που σε προβληματίζουν. Οι αλλαγές που θα έρθουν θα σε ικανοποιήσουν και θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται για να εκτιμήσεις καλά αυτές τις αλλαγές και να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα ώστε να αποδώσεις τα μέγιστα το γρηγορότερο δυνατόν.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η σχέση σου θα περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα με την Αφροδίτη να κινείται ορθοδρομα και να μπερδεύει την επικοινωνία με τον σύντροφο σου. Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση φρόντισε να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα, αλλά και να βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Αν είσαι single, θα πρέπει να βγεις λίγο από το καβούκι σου. Τα πάντα είναι στο χέρι σου, αρκεί να αποφασίσεις να δράσεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου θα τα πας μια χαρά και θα μπορέσεις μάλιστα να κάνεις και τις αλλαγές που τόσο καιρό θέλεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες που εμπιστεύεσαι, για τα μελλοντικά σου σχέδια, ώστε να σου δώσουν τη βοήθειά τους. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις οικονομία αυτήν την περίοδο, καθώς θα πρέπει να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και πρέπει να λυθούν άμεσα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η εβδομάδα που ξεκινά είναι αρκετά καλή για το ζώδιο σου, με τους πλανήτες να σου δίνουν τις θετικές τους επιρροές και όλες οι υποθέσεις σου θα μπούνε σε μια σειρά. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και μπορείς να τακτοποιήσεις και κάποια οικογενειακά ζητήματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν έντονα. Εάν προκύψουν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και τους οικείους σου, έχεις το ταλέντο να στρέψεις την κατάσταση υπέρ σου αρκεί να μην παρασυρθείς από συναισθηματισμούς.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Το σύμπαν συνωμοτεί για να περάσεις ιδανικά στη σχέση σου και να αλλάξετε μαζί με τον σύντροφο σου όλα αυτά που συζητούσατε εδώ και καιρό. Μίλησε ελεύθερα μαζί του λοιπόν και είναι σίγουρο πως οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Και αν είσαι single, οι οιωνοί είναι αρκετά θετικοί για να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και -γιατί όχι- να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα που περιμένεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Οι πλανήτες αυτής της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν σημαντικά να γυρίσεις καινούρια σελίδα στη δουλειά σου με εξαιρετικές προοπτικές. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που έχεις ανάγκη για να συνεχίσεις ακάθεκτη τις προσπάθειές σου ώστε να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα, θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με πολύ εύκολο τρόπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Πρέπει την εβδομάδα αυτή να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να κάνεις σωστούς χειρισμούς, ώστε να μπορέσεις να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο κάποιες προβληματικές καταστάσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν και να σε ανησυχούν. Η κοινωνικότητα, αλλά και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη τους με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω ακόμα και να σε ευνοεί.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα αυτά που σε απασχολούν. Τα πράγματα και οι συνθήκες μπορεί να μην είναι απόλυτα ευνοϊκά για εσένα, αλλά έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τη χρυσή τομή στη μεταξύ σας επικοινωνία. Προσπάθησέ το και μην παραδίδεις τα όπλα αμαχητί. Αν ακόμα είσαι σε αναζήτηση, μην το βάζεις κάτω. Να διασκεδάζεις, να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις και συνεχίζεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούρια ξεκινήματα ή για αλλαγές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά από τις πολλές υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις δεν μπορείς να αντιληφθείς ακόμα τη διαφορά. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει να μπεις σε διαδικασίες ξεκαθαρίσματος στα επαγγελματικά σου. Να ξέρεις πως η επιτυχία θα είναι με το μέρος σου, αρκεί να έχεις υπολογίσει πολύ καλά τις παραμέτρους και τις διαδικασίες. Δοκίμασε επίσης να συζητήσεις και με δικά σου άτομα για όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Ίσως οι συμβουλές τους να αποδειχθούν πολύτιμες.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Φρόντισε αυτές τις μέρες να μην ξεσπάς τα νεύρα σου στο ταίρι σου, γιατί τα δεδομένα της σχέσης σου μπορεί να αλλάξουν απότομα κι από εκεί που σου χρώσταγε, να σου ζητήσει και το βόδι, που λέει και ο λαός μας. Κράτα διπλωματική στάση και κάνε για λίγο το κορόιδο. Δεν σε συμφέρει! Αν είσαι single, το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε αυτή τη φάση είναι να απολαύσεις την ελευθερία σου. Είναι δύσκολοι οι καιροί για σχέσεις, με την Αφροδίτη να κινείται ορθοδρομα πλέον στον Αιγόκερω

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Ισορροπία στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα, αλλά όχι και στασιμότητα, καθώς ξεχασμένα θέματα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Επίσης, τώρα μπορείς να κάνεις καινούριες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις, για αυτό φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Μία εξαιρετική εβδομάδα με πολλές και συμφέρουσες ευκαιρίες βρίσκεται στο δρόμο σου με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω ορθοδρομα πλέον και να ευνοεί κάθε είδους κοινωνική συναναστροφή και επαφή! Στάσιμα προβλήματα και θέματα, κυρίως οικογενειακά, δείχνουν να βρίσκουν λύση. Φρόντισε όμως να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Μπορείς να τα πας και καλύτερα στον ερωτικό τομέα, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να αποφύγεις να αναλώνεσαι τόσο πολύ σε επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις. Ένα διήμερο χαλάρωσης δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Αν είσαι single… ώρα να δράσεις! Η προσωπική σου ζωή μπορεί να βελτιωθεί άμεσα, αρκεί να το βάλεις στόχο.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, ενώ εσύ συνεχίζεις να κινείσαι με γρήγορους ρυθμούς για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που είναι σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούριες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για σένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις. Στο τέλος της εβδομάδας απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Κάποιες υποθέσεις που καθυστερούν δείχνουν επιτέλους να τακτοποιούνται κάτω από την επιρροή του Ερμή που είναι ορθος πλέον στον Αιγόκερω και σε ευνοεί. Η κοινωνικότητά σου θα είναι επίσης ιδιαίτερα αυξημένη αυτήν την περίοδο. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και θα δεις πως όλα θα έρθουν έτσι όπως τα θέλεις. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και τα σκορπίσεις όλα στον αέρα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει ιδιαίτερα θερμή και ερωτική απέναντι στον σύντροφο σου και με παιχνιδιάρικη διάθεση ώστε να ανανεώσεις τη σχέση σου. Για αυτό ζήσε την κάθε στιγμή έτσι όπως τη θέλεις και ξέχασε καταστάσεις που έχουν περάσει και μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Αν είσαι single, περιορίσου στις βόλτες και στις επαφές με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί το διάστημα δεν είναι και το καλύτερο για νέες γνωριμίες και ρίσκα.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα είναι ευχάριστα για σένα. Μην σε τρομάξουν κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, γιατί θα πρέπει να καταλάβεις πως, αυτήν την περίοδο, όλα γίνονται για το καλό σου. Προώθησε τις ιδέες σου και τεκμηρίωσε τα όσα λες. Μόνο έτσι, οι συνέταιροι σου θα σε πάρουν στα σοβαρά. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις συνετό προγραμματισμό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου συνεχίζουν σε αμείωτους ρυθμούς και αυτήν την εβδομάδα. Τώρα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που ακόμη συνεχίζουν και σε προβληματίζουν. Κοίτα όμως να φροντίσεις και λίγο τον εαυτό σου που, με τις τόσες υποχρεώσεις, τον έχεις παραμελήσει τελείως.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αλλά τη συγκεκριμένη περίοδο καλό είναι να βάλεις πρόγραμμα, γιατί θα χαθείς μέσα στις υπόλοιπες υποθέσεις σου και θα παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, κάνε λίγο υπομονή, σταμάτα να έχεις εμμονή με το να βρεις κάποιο ταίρι και ευχαριστήσου τις στιγμές. Ένα άτομο από το παρελθόν θα σε ξαφνιάσει και πολύ πιθανό να σε ενοχλήσει.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας, όχι μόνο οι ήδη υπάρχουσες υποχρεώσεις θα σου φανούν βουνό, αλλά και επιπρόσθετες, νέες προτάσεις δείχνουν να αυξάνουν το φόρτο εργασίας σου. Δείξε αυτοσυγκράτηση και την απαιτούμενη συγκέντρωση και όλα θα πάνε εξαιρετικά! Να ξέρεις ότι αν είσαι συγκροτημένος στις κινήσεις σου μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, για αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου και να αποφύγεις άσκοπα έξοδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Θα μπεις σε πολλές σκέψεις αυτήν την εβδομάδα για όλες αυτές τις υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα και δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα. Επίσης προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και να ξεκαθαρίσεις οικογενειακά, νομικά και κληρονομικά θέματα που προσπαθείς να αποφύγεις.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στον αισθηματικό σου τομέα θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σου τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε στα μέσα της εβδομάδας να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που μπορεί να σου πει το ταίρι σου. Αν είσαι single, φρόντισε να περνάς το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Κάπου εκεί έξω υπάρχει αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένη.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πάντα μια χαρά. Αυτήν την περίοδο μπορείς να τελειώσεις κάποια θέματα που έχεις αφήσει στη μέση και επιτέλους να προχωρήσεις σε καινούρια σχέδια που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό μοιάζουν να ξεφυτρώνουν από παντού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα θα κινηθούν θετικά για εσένα, αρκεί να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να μην χαθείς στις εσωτερικές σου αναζητήσεις. Οι κινήσεις, η συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου, ο τρόπος που μπαίνουν σε μια τροχιά τα πάντα στη ζωή σου, όλα προδίδουν το γεγονός πως είσαι σε άλλα επίπεδα. Πάρε το απόφαση λοιπόν και κουνήσου!

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η σχέση σου αυτήν την εβδομάδα θα χαρακτηρίζεται από ευημερία και τρυφερότητα. Ακόμα κι αν περάσατε πρόσφατα δυσκολίες με τον σύντροφό σου, όλα τα μαύρα συννεφάκια φαίνεται να εξαφανίζονται σιγά σιγά. Εάν πάλι δεν έχεις βρει ακόμα το ταίρι των ονείρων σου, ο Άρης στο ζώδιο σου , σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για πιο ενεργή κοινωνική ζωή. Θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα περάσεις πολύ καλά με τους φίλους σου και θα ξεχάσεις για λίγο την εμμονή της αναζήτησης.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Με τον Ερμή σε ορθή πορεία πλέον στο ζώδιο σου, μπορείς να ατενίσεις πιο ξεκάθαρα το επαγγελματικό σου μέλλον. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει όμως να εκμεταλλευτείς. Μην αγνοήσεις τα νέα ξεκινήματα που θα προκύψουν, γιατί θα είναι πολύ ευχάριστα για το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου δεν θα παρουσιάσουν κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί φυσικά να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.