Τα ζώδια της εβδομάδας απο τον αστρολόγο Νίκο Δόξα

0
1398

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Δυναμισμός, ενεργητικότητα και θετικές εξελίξεις είναι τα τρία συστατικά της εβδομάδας. Ο Ερμής στον Υδροχόο, καθώς και ο κυβερνήτης σου Άρης που θα εισέλθει στον Αιγόκερω θα σου χαρίσουν όμορφες αλλαγές που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Εκμεταλλεύσου το!

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Πολλή συζήτηση έχει αυτή η εβδομάδα στον αισθηματικό σου τομέα, αλλά μην ανησυχείς γιατί είναι για το καλύτερο, τόσο το δικό σου όσο και του συντρόφου σου! Με τον πλανήτη της επικοινωνίας να σε ευνοεί, οι ημέρες είναι καλές για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να ξεχάσετε και οι δύο τα προβλήματα που σας είχαν απομακρύνει και ζούσατε λες και ήσασταν δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι. Αν είσαι single, να ξέρεις πως ο Δίας στους Ιχθεις σε ευνοεί για να κάνεις μια νέα γνωριμία, γεμάτη από ευχάριστες συγκινήσεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ δυναμισμό για να τακτοποιήσεις προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα μπορεί να «φρέναραν» τα σχέδιά σου. Η Σελήνη σου στέλνει θετική ενέργεια για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και σύντομα θα νιώσεις καλύτερα. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Θέματα που σε είχαν αποσυντονίσει και σε εμπόδιζαν να σκεφτείς βασικά ζητήματα σε εργασία και σχέσεις, βρίσκουν επιτέλους τις κατάλληλες λύσεις αυτήν την εβδομάδα. Τώρα, με τον Ερμή στον Υδροχόο μπορείς να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Κάνε τον προγραμματισμό που ξέρεις πολύ καλά να κάνεις και η επιτυχία θα είναι δικιά σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Σταμάτα πια να αφήνεις τις καταστάσεις που αφορούν στον αισθηματικό σου τομέα στη μοίρα τους. Πρέπει να δεις πιο ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλεις και να το διορθώσεις. Κουραστικές και αγχωτικές καταστάσεις ενδέχεται να οδηγηθούν στη λήξη τους αυτήν την περίοδο. Αν είσαι single, τα πάντα δείχνουν πως είναι μοιραίο να γνωρίσεις πολύ σύντομα έναν νέο, μεγάλο έρωτα.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Ιδέες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά και πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις ζητήματα στη δουλειά σου περιλαμβάνει αυτή η εβδομάδα. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, μερικά προβλήματα που είχες στο παρελθόν, εξακολουθούν να ζητούν λύση. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις προκειμένου να βρεις καινούριες πηγές εσόδων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και να σε ευνοεί για όλες τις αλλαγές που εδώ και καιρό προγραμμάτιζες να κάνεις, αλλά πάντα κάτι τύχαινε. Από εδώ και πέρα, να περιμένεις μόνο θετική έκβαση σε ζητήματα που σε ταλαιπωρούσαν και ιδιαίτερα από ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Υδροχόο, η τόλμη και το θάρρος που θα σου χαρίσει θα σε οδηγήσουν στις αλλαγές και τις ανακατατάξεις που έχεις στο μυαλό σου, αλλά και στην επιτυχία που ονειρεύεσαι.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η σχέση σου είναι σε καλό δρόμο σε γενικές γραμμές και με τη Σελήνη θα μπορέσει να γίνει ακόμα καλύτερη. Η συμπεριφορά σου, οι ελιγμοί αλλά και ο ερωτισμός σου θα κάνουν τον σύντροφό σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, άρχισε να κινείσαι και να βγαίνεις από το «καβούκι» σου γιατί τα αποτελέσματα αναμένονται θεαματικά.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Ο δυναμισμός, η ενεργητικότητα, αλλά και η αποφασιστικότητα να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει μέχρι τώρα στη δουλειά σου, σε καθοδηγούν αυτήν την εβδομάδα. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, αλλά και να κλείσεις συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι καλά και δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση τους. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις και τις τελευταίες υποχρεώσεις που έχεις και θα νιώσεις ξαλαφρωμένος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί, είναι η ευκαιρία σου να πετύχεις όσα θέλεις και να τακτοποιήσεις θέματα που σε καθυστερούν στα σχέδιά σου. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να εκνευριστείς από κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν και ίσως προκαλέσουν ένταση και αντιπαράθεση με δικά σου άτομα. Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται ιδιαίτερα ρομαντικό και ερωτικό.

Αισθηματικά – Προσωπικά

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή φάση. Οι δεσμευμένες έρχεστε κοντά με το ταίρι σας και ξεκαθαρίζετε με ευκολία όσα θεματάκια μέχρι τώρα σας απομάκρυναν. Το Σαββατοκύριακο, θα απολαύσετε στιγμές τρυφερότητας και πάθους. Οι singles του ζωδίου ξαφνικά θυμάστε πρόσωπα από το παρελθόν και αναπολείτε στιγμές που είχατε ζήσει μαζί τους. Ό,τι και να κάνετε, κινηθείτε με αργά βήματα και μην είστε παρορμητικοί. Ο χρόνος θα δείξει αν υπάρξει κάποια επανασύνδεση.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να καθοδηγήσεις τις εξελίξεις, ώστε να γίνουν οι αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα βρουν λύση και θα μπορέσεις να συνεργαστείς πολύ καλά με άτομα του άμεσου εργασιακού περιβάλλοντός σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε αυτές τις ημέρες να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Η εβδομάδα που θα αρχίσεις να βλέπεις φως στις υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν, είναι εδώ! Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό στον Υδροχόο να περιμένεις αλλαγές στη ζωή σου, καθώς όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν έτσι όπως τα θέλεις εσύ. Ιδιαίτερα οι συναναστροφές που θα κάνεις αυτές τις ημέρες μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων σου, είτε αυτοί σχετίζονται με τα επαγγελματικά είτε με τα αισθηματικά σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στον ερωτικό τομέα θα δεις τα πράγματα να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Θα σου κάνουν μεγάλη εντύπωση οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να κάνεις ακόμη καλύτερη τη σχέση σου. Αν είσαι single, μην κάθεσαι άλλο σπίτι! Αυτή είναι η περίοδος για να ξεκινήσεις την παθιασμένη σχέση που περιμένεις εδώ και καιρό.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Προετοιμάσου για μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που πάντα ήθελες και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς σχέδια, που ίσως είχες ξεχάσει σε κάποιο συρτάρι. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και ψάχνεις να βρεις τρόπους να τις τακτοποιήσεις. Αυτή η εβδομάδα φέρνει προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, κράτα τα μάτια σουανοικτά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα σου θα κυλήσει αρκετά ήρεμα, με θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν. Για αυτό ευθύνεται ο Ερμής, ο οποίος ετοιμάζει αλλαγές που βραχυπρόθεσμα θα αποδειχθούν ανέλπιστα καλές! Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια από τις σχέσεις σου (φιλικές, οικογενειακές) και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Υπάρχουν κάποιες μικρές, αλλά ουσιαστικές λεπτομέρειες στη σχέση σου που θα ήθελες να διορθώσεις. Αυτή λοιπόν είναι η καλύτερη περίοδος να το κάνεις. Είναι μια καινούρια φάση στη σχέση σου κατά την οποία θα δεις πως και η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο. Αν είσαι single, υπάρχει πιθανότητα το Σαββατοκύριακο να προκύψει μια νέα σχέση, που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Μάθε να αρπάζεις την ευκαιρία τη στιγμή που σου παρουσιάζεται! Έχεις φέρει τη δουλειά σου στα μέτρα σου και πηγαίνεις πολύ καλά. Να περιμένεις ακόμη καλύτερα γεγονότα, αλλά και μοναδικές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν μέρα με τη μέρα να καλυτερεύουν. Πολλές υποχρεώσεις που σε πηγαίνουν πίσω και ίσως σε αγχώνουν θα αρχίσουν να τακτοποιούνται, αφαιρώντας από πάνω σου όλον αυτόν το φόρτο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας θα είσαι πάλι μέσα στο τρέξιμο, τις ευθύνες και το αιώνιο άγχος. Παρ’ όλα αυτά όμως, να ξέρεις πως όλα όσα αποζητάς να πετύχεις θα υλοποιηθούν άμεσα. Ειδικότερα με τον Ερμήστον Υδροχόο το μαγικό ραβδάκι της επιτυχίας σε αγγίζει για τα καλά.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Το πάθος, ο ερωτισμός και το ρομαντικό κλίμα αποκτούν κυρίαρχο ρόλο αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου. Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Είσαι single; Απρόοπτα γεγονότα θα αλλάξουν το status σου με έναν νέο έρωτα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και θα ευνοήσει σημαντικά τις νέες γνωριμίες και επαφές!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου όλα θα πάνε πολύ καλά. Ετοιμάσου για νέα ξεκινήματα και ξεκαθαρίσματα που θα αναδείξουν τη δουλειά σου. Καινούρια σχέδια που είχες στο μυαλό σου μπαίνουν σε εφαρμογή και θα έχουν επιτυχία. Αλλαγές, αλλά και μετακινήσεις, είναι στο πρόγραμμα. Στα οικονομικά σου τώρα, δεν θα πιστεύεις την αλλαγή προς το καλύτερο! Σε αυτό το κλίμα, πολλές υποχρεώσεις που σε ταλανίζουν καιρό θα μπουν σε μια καλή σειρά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσεις να βάζεις σε εφαρμογή κάποια σχέδια που έχεις καταστρώσει εδώ και καιρό. Ο Ερμής στον Υδροχόο σε κάνουν ιδιαίτερα δημιουργικο και ευνοεί νέα ξεκινήματα. Συναντήσεις και συζητήσεις με υψηλά υφιστάμενα άτομα στη δουλειά σου θα φέρουν μεγάλη χαρά στην τσέπη σου, καθώς θα αυξήσουν τα έσοδα σου πολύ σύντομα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι λαμπερά όσο και η παρουσία σου. Σκορπάς… θύματα στο πέρασμα σου με τη γοητεία σου και τους μαγεύεις όλους χωρίς καν να κουνάς το μικρό σου δαχτυλάκι. Αν είσαι single προετοιμάσου κατάλληλα, γιατί έρχονται κεραυνοβόλοι έρωτες και σχέσεις με άτομα που θα σε συγκινήσουν. Αν πάλι έχεις μόνιμο δεσμό, φρόντισε αυτές τις ημέρες να μην παραμελείς τον σύντροφό σου. Δείξε του έμπρακτα ότι μπορεί να στηρίζεται πάνω σου, ιδιαίτερα τώρα που ίσως να αντιμετωπίζει κάποιες επαγγελματικές ή οικονομικές δυσκολίες. Μην τον αφήσεις να κλειστεί στον εαυτό του και φρόντισε να τον χαλαρώσεις με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν και σε άγχωναν πρόκειται να πάρουν τέλος. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις σχέδια, αλλά και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια κατάσταση στάσιμη και αυτό σε προβληματίζει. Με τον Ερμή στον Υδροχόο, να περιμένεις εξαιρετικές επαγγελματικές προτάσεις που θα σου αυξήσουν τα έσοδά σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα. Με την ενεργητικότητα που σε διακρίνει, την καλή διάθεση, αλλά και τον Ερμή στον Υδροχόο όλα προμηνύονται κάτι παραπάνω από θετικά. Κάποια ζητήματα που σε απασχολούσαν με άτομα της οικογένειάς σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις και όλα θα αρχίσουν να κινούνται προς το συμφέρον σου -αν όμως και εσύ δράσεις με δικαιοσύνη και ειλικρίνεια απέναντι τους.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις για θέματα που σε προβληματίζουν. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη και το ταίρι σου ακόμη πιο ευτυχισμένο. Μην απογοητεύεσαι αν δεν έχεις βρει ακόμη μία σωστή σχέση, γιατί με τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση που θα σε διακρίνει αυτόν τον καιρό, έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις το πρόσωπο που έχεις ονειρευτεί.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Αυτές τις μέρες θα μπορέσεις να πετύχεις τους εργασιακούς στόχους σου και να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που επικρατούν στον επαγγελματικό σου χώρο. Κάνε τις απαραίτητες επαφές και συζητήσεις, και θα καταφέρεις να κάνεις καινούρια ξεκινήματα σε αυτά που σχεδιάζεις πολύ γρήγορα. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, γιατί αν δεν το κάνεις, σύντομα θα αυξηθούν επικίνδυνα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Τώρα θα έχεις πολύ καλή διάθεση, καθώς ο Ερμής στον Υδροχόο θα φροντίσει να βελτιώσει την κοινωνική σου ζωή φέρνοντας ακόμα και νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Κάποια προβλήματα που είχες κυρίως στο φιλικό σου περιβάλλον, επιλύονται με τον τρόπο που θέλεις εσύ και η κατανόηση και συνεργασία που σου προσφέρουν οι δικοί σου άνθρωποι, θα σου χαρίσουν την ηθική και ψυχική ικανοποίηση που τόσο πολύ έχεις ανάγκη.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η αισθηματική σου ζωή θα πάει πολύ καλά αυτήν την περίοδο και θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σας στο μέλλον. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους και θα φέρεις περισσότερο κοντά σου τον άνθρωπο σου, που θα είναι με τη σειρά του πρόθυμος να σου εξομολογήσει αυτά που νιώθει για σένα. Για τις singles, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, αλλά τελικά θα καταλάβετε ότι αυτόν τον καιρό σας αρέσει να είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Ό,τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα θα το καταφέρεις με το δικό σου μοναδικό τρόπο. Από τις πρώτες μέρες θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα είσαι συνεχώς σε συναντήσεις και συζητήσεις για να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που είναι προβληματικά μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις. Υποχρεώσεις που έχεις από παλιά θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις.