Τα ζώδια της εβδομάδας απο τον αστρολόγο Νίκο Δόξα

0
1349

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα με Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου οι αλλαγές γύρω σου θα είναι πάρα πολλές και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιάζονται θα σε εκπλήξουν ευχάριστα! Κινήσου με προγραμματισμό και μεθοδικότητα και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από αυτά που θέλεις. Πρέπει να καταλάβεις πως έφτασε ο καιρός που πρέπει να δεις λίγο και τα δικά σου «θέλω», ώστε να μπορέσεις κι εσύ κάποια στιγμή να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου…

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Πρέπει αυτήν την εβδομάδα να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτά που ζητάς από το ταίρι σου, ώστε να περνάς κι εσύ καλά. Και αν ακόμα ψάχνεσαι, μη χάνεις την ψυχραιμία σου και μην απομονώνεσαι από τον κόσμο, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πετύχεις τίποτα. Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να έρθεις κοντά με κάποιο άτομο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η επαγγελματική ζωή σου θα πάει αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα, αρκεί οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες. Τα καινούρια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις ευνοούνται ιδιαίτερα μέχρι τον ανάδρομο Ερμή την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε ευνοούνται κάθε είδους αλλαγές. Το Σαββατοκύριακο απόφυγε να πάρεις οικονομικά ρίσκα, ενώ καλό θα είναι να χειριστείς με σύνεση αγορές που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας.

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή, με τον Ερμή στον Υδροχόοθα σου φέρει θετικές αλλαγές που θα σου προκαλούν συνεχείς εκπλήξεις, ενώ πολλές καταστάσεις στη ζωή σου θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα! Το Σαββατοκύριακο, με την Αφροδίτη ακόμα σε ανάδρομη πορεία της από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό να ακολουθεί από τοΤαύρο, χρειάζεται να επιδείξεις περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος στα διάφορα θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις. Πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά το οτιδήποτε κάνεις ή λες, γιατί οι ανατροπές αλλά και οι αναποδιές είναι προ των πυλών.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Θα μπορέσεις αυτήν την περίοδο να περάσεις καλά στη σχέση σου, αν ξεκαθαρίσεις πρώτα με το ταίρι σου κάποια θέματα που μάλλον έχουν σπείρει μέσα σου το μικρόβιο της αμφιβολίας. Η Αφροδίτη σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις πολύ όμορφα με τη σχέση σου. Αν ακόμα δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που να σε γοητεύει, μην το βάζεις κάτω. Πέρασε τις ώρες σου όσο καλύτερα μπορείς και είναι σίγουρο πως πολύ γρήγορα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Απόφυγε αυτήν την εβδομάδα να κλείσεις καινούριες συμφωνίες και να αλλάξεις τυχόν «κακώς κείμενα» που αφορούν στη δουλειά σου. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο, οπότε αυτές τις ημέρες απόφυγε τις δημόσιες τοποθετήσεις σε κάποια θέματα, φροντίζοντας να διατηρήσεις όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη στάση. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο και από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, δεν μπορείς να χαρείς τα έσοδα που ίσως έρθουν. Απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα το Σαββατοκύριακο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα με Ερμή στον Υδροχόοοφείλεις στον εαυτό σου καταρχήν να έχεις υπομονή, να μην αγχώνεσαι, να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Διαφορετικά, οι σωματικές και ψυχικές σου αντοχές θα σε προδώσουν και θα οδηγηθείς σε κινήσεις που θα σου φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Θα καταφέρεις αυτές τις μέρες να βρεις στοιχεία και κοινά σημεία με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Η κατανόηση και η καλή επικοινωνία που θα σου χαρίσει ο Ερμής στον Υδροχόο θα σε ξελαφρώσει και θα χαρίσει έναν πιο ανάλαφρο αέρα στις μεταξύ σας σχέσεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα μέσα της εβδομάδας καλό θα είναι να κρατήσεις ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν σχετικά με κάποια αλλαγή. Κινήσου με προγραμματισμό και μην κάνεις τίποτα που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τα κεκτημένα σου. Μην παρασύρεσαι από την υπέρμετρη αισιοδοξία που θα σου δώσει ο Ερμής και μείνε συγκεντρωμένος. Τα οικονομικά θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις πως τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους, ωστόσο θα πρέπει ακόμη να είσαι φειδωλος στις οικονομικές σου κινήσεις, γιατί τα μέτωπα που έχεις ανοικτά είναι πολλά και θέλει πολύ προσπάθεια από τη μεριά σου για να κλείσουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αυτό που χρειάζεσαι αυτήν την εβδομάδα είναι αισιοδοξία και ενεργητικότητα, ενώ πρέπει να καταπολεμήσεις τον σκεπτικισμό και την αμφισβήτηση. Ο Ερμής στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει σημαντικά να βρεις νέα ενδιαφέροντα, νέους στόχους και να υιοθετήσεις νέες ιδέες στηζωή σου. Επίσης θα είναι αρωγος σου να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας, είτε δικά σου είτε δικών σου ανθρώπων. Εκμεταλλεύσου την εύνοιά τους και μην αναβάλλεις τίποτε για αργότερα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία της από τον Αιγόκερω κάποιες διαφωνίες του παρελθόντος καλό θα είναι να μην τις ξαναφέρεις στην επιφάνεια, όσο κι αν αισθάνεσαι καταπίεση στη σχέση σου. Φρόντισε να απομακρυνθείς λίγο και να ασχοληθείς με όλα όσα σε ευχαριστούν και γεμίζουν τις μπαταρίες σου. Εσύ που αναζητάς ακόμη το άλλο σου μισό, συνέχισε τις κοινωνικές επαφές και γνώρισε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Ό,τι και να κάνεις στο χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείς από “δήθεν” άτομα, γιατί θα πέσεις σε παγίδες και δεν το θέλεις με τίποτα κάτι τέτοιο. Στα οικονομικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Αν κινηθείς με σύνεση, χωρίς να σε πιάνει ο παρορμητισμός σου, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά και θα εξοικονομήσεις χρήματα για κάποιες έξτρα αγορές που έχεις βάλει καιρό στο μάτι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Με τον Ερμή στον Υδροχόο η τύχη είναι με το μέρος σου αυτήν την εβδομάδα, σε οποιαδήποτε δυσκολία κι αν προκύψει και σε οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις! Κινείσαι με πολύ δυναμικό τρόπο και έτσι όπως έχεις θέσει μερικά πράγματα θα έχεις σύντομα θετικές εξελίξεις. Το Σαββατοκύριακο λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, δείξε λίγη περισσότερη υπομονή σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις και μην παίρνει μέρος σε κουτσομπολιά που αφορούν άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλά αν δεν αναφερθείς σε θέματα προβληματικά που έχουν περάσει και στεναχωρούν τόσο εσένα όσο και τον άνθρωπό σου. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα και βάλε νέες βάσεις που θα ανανεώσουν και τους δυο σας. Και αν ακόμα είσαι στο ψάξιμο, φρόντισε να περνάς τις ώρες σου με δικά σου άτομα και να κάνεις πιο όμορφες τις στιγμές σου. Όταν εσύ αποφασίσεις να δεσμευτείς, είναι βέβαιο ότι θα βρεις αυτόν που θέλεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Δώσε αυτές τις ημέρες προτεραιότητα σε πρακτικά προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της δουλειάς σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς, όσο κι αν για εσένα αποτελούν κίνητρο δράσης. Στα οικονομικά δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές. Προς το τέλος της εβδομάδας απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Κάποια προβλήματα στον οικογενειακό σου κύκλο θα σε προβληματίσουν και ίσως χρειαστεί να τρέξεις περισσότερο για αυτά, ενώ δεν αποκλείεται να πρέπει να διαθέσεις όλον τον ελεύθερο χρόνο σου. Έχε στο νου σου ότι θα είναι περαστικά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Σημαντικό σου μέλημα επίσης θα είναι η οικονομική αναδιοργάνωση, καθώς η Αφροδίτη είναι σεανάδρομη πορεία και πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις λάθη στη διαχείριση των χρημάτων σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Υδροχόο σου χαρίζει τις θετικές του επιρροές για να περάσεις όμορφα στη σχέση σου. Μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις πολλές κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Αν είσαι single, υπάρχουν πολλές πιθανότητες κάποιο φιλικό σου πρόσωπο να σου γνωρίσει ένα άτομο που θα σε γοητεύσει με την εξυπνάδα του.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί για να αποφύγεις τις παγίδες στις πιθανές αλλαγές που θα προκύψουν στη δουλειά σου. Κινήσου με πρόγραμμα χωρίς να ανακοινώνεις τα σχέδια που έχεις και συζήτησε μόνο με συναδέλφους σου που στο παρελθόν σου έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τις επιδιώξεις, αλλά και την νοοτροπία σου. Ο Ερμής στον Υδροχόο θα σε υποχρεώσει να κάνεις σημαντικές αναθεωρήσεις στην αισθηματική σου ζωή, ενώ αξίζει τον κόπο να γίνεις πιο τολμηρος στις νέες αισθηματικές και εργασιακές επιλογές σου, γιατί η τύχη θα σε ευνοήσει.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου και εξακρίβωσε αν όντως αυτός ο άνθρωπος αξίζει να είναι στο πλάι σου και αν είναι όντως αυτό που ζητάς. Μην φοβηθείς να του μιλήσεις γι’ αυτά που σε απασχολούν. Και αν ακόμα δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή σου, προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς με τα άτομα που έχεις δίπλα σου και ταυτόχρονα να κυνηγάς την τύχη σου, χωρίς όμως να πάθεις εμμονή.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η εργασία σου είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει πολύ αυτές τις ημέρες. Το μυαλό σου, με τον Ερμή στον Υδροχόο να σε ευνοεί, θα κινείται με χιλιάδες στροφές αλλά οι ευθύνες που ήδη έχεις δεν θα σε αφήσουν να τις εκδηλώσεις και τις προωθήσεις. Ίσως πρέπει να αλλάξεις το πρόγραμμα σου για να τα προλάβεις όλα. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αλλά αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να συγκρατηθείς λίγο, γιατί θα βγεις πολύ έξω από τον προϋπολογισμό σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να βρεις προσωρινές λύσεις σε κάποια από τα ζητήματα που σε απασχολούν. Η δική σου υποχρέωση θα είναι μόνο να γίνεις πιο εργατική και υπεύθυνη και να μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις κάποιες εκπλήξεις από το ταίρι σου, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Η ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σε βεβαιώνει πως γυρίζεις σελίδα στη σχέση σου με καλύτερες εξελίξεις, που θα αφήσουν τα κακώς κείμενα στο παρελθόν. Οι singles του ζωδίου δώστε προτεραιότητα στα άτομα που αξίζουν την προσοχή σας και ενδιαφέρονται ουσιαστικά για εσάς. Παραμερίστε τους ανθρώπους που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Οι συνθήκες στη δουλειά σου θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις και να διευθετήσεις ό,τι είναι σε στασιμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούρια ξεκινήματα, αλλά καλύτερα όλα αυτά να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά δεν είναι σε σημείο που σε ευχαριστούν. Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Προβλέπεται μία εβδομάδα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο για το ζώδιό σου. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και ζητήματα ακινήτων που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Τα συγγενικά σου πρόσωπα μπορεί να γίνουν απαιτητικά απέναντί σου, αλλά εσύ θα δείξεις αποφασισμένη να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Με τον Ερμή στον Υδροχόο γίνεσαι δυναμικος και έντονα αποφασιστικος

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η σχέση σου θα είναι καλή αυτήν την περίοδο και θα μπορέσεις να την κάνεις καλύτερη, αν ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας και δείξεις λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε καλά και οι δύο. Και αν ακόμα ψάχνεσαι, με τις θετικές επιρροές του Ερμή στον Υδροχόο θα έρθει και η καινούρια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Μπορείς να ανταπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα, με την δυναμικότητα που σε διακρίνει. Μεσοβδόμαδα, μπορεί να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά καλό είναι να μην εκνευριστείς, γιατί όλα θα είναι τελείως προσωρινά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, δεν μπορείς να το αντιληφθείς ακόμα. Απόφυγε τα πολλά έξοδα αυτήν την περίοδο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Προνόησε αυτήν την εβδομάδα για απρόβλεπτες και αιφνίδιες ανάγκες που θα προκύψουν και βρες τρόπους να ικανοποιήσεις μερικές από τις επιθυμίες σου. Πάνω από όλα, μην σκορπάς άδικα τον κόπο σου. Ερωτικά, με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία της στον Αιγόκερω θα περάσεις μία μεταβατική περίοδο, ενώ αρκετές θα είναι οι φορές που θα αισθάνεσαι ότι περπατάς σε τεντωμένο σκοινί.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Αυτές τις ημέρες πρέπει να αντιλαμβάνεσαι έγκαιρα τα όποια μηνύματα σου δίνει ο σύντροφός σου και να πράττεις ανάλογα με τη διάθεσή σου και αυτά που προστάζει η καρδιά σου. Αν αισθάνεσαι στασιμότητα, μην διστάσεις να κάνεις αλλαγές που θα σου ανατρέψουν την κατάσταση. Αν είσαι single, πλησίασε το άτομο που σου αρέσει και μίλησέ του για όσα νιώθεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Οι πλανήτες σε προειδοποιούν από την αρχή της εβδομάδας να ρίξεις τους τόνους και να μην αρπάζεσαι με το παραμικρό, προκειμένου να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Τις αλλαγές που μπορεί να θέλεις να κάνεις με τον Ερμή στον Υδροχόο σε ευνοούν τέτοιου είδους ενέργειες. Στα οικονομικά, μην μπεις σε ανούσια έξοδα. Αντίθετα, προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά…