Τα ζώδια της εβδομάδας απο τον αστρολόγο Νίκο Δόξα

0
1805

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Οι αλλαγές που θα προκύψουν αυτήν την εβδομάδα, θα κατακλύσουν τη ζωή σου, και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε επιπόλαια κίνηση μπορεί να σου κοστίσει.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σας θα μπορέσετε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας .Φροντίστε να μοιραστείτε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά . Αγαπητοί αδέσμευτοι Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά ερωτική για εσάς. Νέα πρόσωπα θα σας κάνουν να απολαύσετε μοναδικές στιγμές.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

ΕΡΓΑΣΙΑ    
Θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπήρχαν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία και φρόντισε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις ολομόναχος τα προβλήματα που σε απασχολούν.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά,  και θα έχεις πολύ καλή διάθεση, για να εκδηλώσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, είναι ώρα να κινηθείς γρήγορα, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Αυτή  θα είναι εβδομάδα ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια. Προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν σου, θα καταφέρεις να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι και αν έρθει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι με τις συμβουλές του, θα νιώσεις καλύτερα. Προσπαθήστε να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε τις ημέρες αυτές οι αδέσμευτοι του ζωδίου

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Φροντίστε στα επαγγελματικά σας να είστε συνεπείς γιατί μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα . Σκεφτείτε το συμφέρον σας και μην κάνετε λάθη .Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας για τα οικονομικά σας .Την εβδομάδα αυτή τακτοποιήστε ο,τι εκκρεμότητες έχετε για να μην έχετε προβλήματα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Γεγονός είναι, πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούργια πραγματικότητα που σε πλησιάζει.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου έχοντας ο ένας τον άλλον για στήριγμα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου, θα είναι στα ύψη τους και πρέπει να την αξιοποιήσεις, για να του εκφράσεις όλα τα θετικά σου αισθήματα. Εσύ που νοιώθεις ακόμη μοναξιά, είναι καιρός να τη διώξεις, γιατί έρχεται το ταίρι που έψαχνες.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα,  για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις αρκετά τις άσκοπες αγορές, που μπορεί να κάνεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή,  που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη θέματα που σε απασχολούν. Να ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, γιατί περίεργα είναι τα συναισθήματα που σε διακατέχουν και ανάλογες θα είναι και οι ενέργειές σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο και μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την έχεις φανταστεί

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Θα τα καταφέρεις πολύ καλά και οι πρωτοποριακές σου ιδέες θα κλέψουν την προσοχή των συνεργατών και των ανωτέρων σου. Μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις όμως κανένα οικονομικό ρίσκο. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Θα έχεις συμπαράσταση από κάποιους ανθρώπους που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα και έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο του επαγγέλματος σου. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις υποθέσεις σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις στην υλοποίηση των στόχων σου και εκτίμησε αυτά που έχουν να σου προσφέρουν.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Μίλα με το σύντροφό σου, δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις και εξήγησέ του το πώς βλέπεις τη σχέση σας με ήρεμο τρόπο. Αν είσαι μόνος σου, να ξέρεις πως ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και να κάνεις τις κινήσεις σου. Δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Κατάλληλη είναι η περίοδος αυτή για να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες . Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θα αναδείξουν τα ταλέντα σας . Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε πράγματα που θα ενισχύσουν τα έσοδα σας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Βάλε σχέδια για το μέλλον, και θα έχεις όλους τους καλούς οιωνούς με το μέρος σου. Μην αμελήσεις όμως καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου,  και θα λύσεις προβλήματα, που μπορεί σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου και ψάχνεις να βρεις αυτόν που θα το αντικαταστήσει, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί και όλο και κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται πολύ αυτήν την εβδομάδα και πρέπει να εργαστείς λίγο παραπάνω, για να τα φτιάξεις το κατάλληλο πλάνο ώστε να τα προωθήσεις. Αποφύγετε να κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αποκτάς καλύτερη επικοινωνία, και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Καιρός είναι λοιπόν να αναθερμανθούν οι σχέσεις σου με κάποια άτομα, που ήταν λίγο απόμακρα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στη σχέση σου,  μπορείς να περάσεις πολύ καλά.  Άφησε το άγχος που έχεις και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο να πορευτείς στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία, με πολύ καλές προοπτικές.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Μπαίνεις σε περίοδο που κάποιες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου και θα νιώσεις καλύτερα. Στην εργασία σας θα μπορέσετε να κλείσετε συμφωνίες που κυνηγούσατε για καιρό .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Μια εβδομάδα έντασης που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου. Η σχέση σου με τους άλλους θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ό,τι κάνεις, να είναι μετρημένο.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του. Οι αδέσμευτοι Τοξότες να περιμένετε μία είδηση από άτομο του παρελθόντος σας, που θα σας φτιάξει το κέφι.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που ήταν σε στασιμότητα. Επαφές με σημαντικά πρόσωπα θα ευνοηθούν μέσα στην εβδομάδα αυτή. Φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας για να μην κάνετε λάθη . Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα σε ο,τι κάνετε για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Θα είναι μια εβδομάδα εσωτερικής αναγέννησης για εσένα, Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση, έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Με τις θετικές επιρροές των πλανητών, θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Ακόμη κι αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες και θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες. Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα μπορέσετε να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες οι εργένηδες του ζωδίου .

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Χρειάζεται να οργανωθείς στη δουλειά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά προσπάθησε να μηνπαρασυρθείς και να κάνεις έξοδα. Προσπαθήστε στα επαγγελματικά σας να δείξετε συνέπεια. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη .