Τα ζώδια της εβδομάδας απο τον αστρολόγο Νίκο Δόξα

0
1532

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αρκετά δημιουργική θα είναι αυτή η εβδομάδα για το ζώδιό σου μιας και ο Ερμής διευκολύνει αισθητά κάθε είδους επικοινωνία. Παράλληλα όμως με την Νέα Σελήνη πρέπει να προσέξεις τις αντιδράσεις σου στις πιθανές υπερβολικές απαιτήσεις κάποιων συναδέλφων ή συνεργατών σου που δεν έχουν τους ίδιους ρυθμούς και όμοιες επιδιώξεις με εσένα. Την ίδια μετριοπάθεια πρέπει να επιδείξεις και στη διαχείριση των οικονομικών σου, όπου οι τάσεις σπατάλης θα είναι έντονες. Στα αισθηματικά σου απόφυγε τις υπερβολές και φρόντισε να είσαι συγκεκριμένη και ξεκάθαρη απέναντι στο ταίρι σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Τα κοινά σχέδια που κάνατε με το ταίρι σου και καθυστερούσαν, τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν. Οι singles πρέπει να ανασυγκροτηθείτε και να κυνηγήσετε πιο δυναμικά το δικαίωμά σας στο ερωτικό σας όνειρο, γιατί κανείς και τίποτα δεν χαρίζεται! Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να ομορφύνει αισθητά η ζωή σας αυτή την εβδομάδα λόγω μιας ξαφνικής γνωριμίας που θα κάνετε σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Εστίασε στον καλύτερο προγραμματισμό και μελέτησε καλά τις ενέργειές σου πριν κάνεις επαγγελματικές κινήσεις. Αυτήν την εβδομάδα θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σου και θα πρέπει να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Κάποια επαγγελματικά σου σχέδια απαιτούν από εσένα μία πιο σοβαρή και επίμονη διερεύνηση.

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Με το βλέμμα στραμμένο στα οικονομικά σου θα περάσει αυτή η εβδομάδα για εσένα. Η εφαρμογή συγκεκριμένων σχεδίων διαχείρισης κρίνεται απαραίτητη τώρα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στις 04 του μήνα. Κάποιες παλαιότερες επιλογές που έκανες, δεν αποδείχτηκαν οι καλύτερες σε βάθος χρόνου και τώρα επωμίζεσαι τα αποτελέσματα αυτών σου των ενεργειών. Το ίδιο σκηνικό θα υπάρχει και στα επαγγελματικά, αλλά και στα αισθηματικά σου, μιας και οι εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου δεν είναι λίγες. Βεβαίως, έχεις ένα χέρι βοηθείας στις επικοινωνίες σου λόγω της θέσης του Ερμή αλλά θα πρέπει κι εσύ από την πλευρά σου να διαχειριστείς με σύνεση και διπλωματία αυτές τις δύσκολες καταστάσεις.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα νιώθετε έναν έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείτε πολύ από τις υποχρεώσεις σας και θα βγάλετε γκρίνιες στο ταίρι σας. Από την Παρασκευή και μετά όμως, η ατμόσφαιρα θα βελτιωθεί αισθητά. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν με τους δικούς σας ανθρώπους και δεχτείτε τις πολύτιμες συμβουλές τους. Αν παραμένεις single, φρόντισε να διεκδικήσεις με πιο δυναμικό τρόπο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γιατί με τους ρυθμούς που κινείσαι δεν θα υπάρξει προκοπή!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στον εργασιακό σου τομέα προσπάθησε να είσαι αντικειμενική στην κρίση σου και εξέτασε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά για να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος. Κυρίως, φρόντισε να μην είσαι ανυπόμονη και να μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Η εβδομάδα είναι καλή για να επανεξετάσεις και να διορθώσεις αν χρειαστεί κάποια ζητήματα σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αυτήν την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη θα έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις άφοβα και χωρίς συστολές το ενδιαφέρον σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να έχεις άμεσα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η γοητεία σου δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο άρνησης στην άλλη μεριά. Στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου δεν φαίνονται ιδιαίτερες ανακατατάξεις και τα πράγματα θα κυλήσουν ήσυχα χωρίς πολλές δυσκολίες και εντάσεις. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο, κράτησε κάποιες επιφυλάξεις απέναντι σε άτομα που σου κάνουν τους φίλους γιατίυπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Αυτήν την εβδομάδα γίνε πιο εκδηλωτική και τρυφερή με τον σύντροφό σου και μην ντρέπεσαι να δείξεις τις πιο ευαίσθητες πτυχές του εαυτού σου. Αναζήτησε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις υποχρεώσεις και στη διασκέδασή σου και θα διαπιστώσεις ότι έχεις χρόνο πραγματικά για όλα. Οι singles έχετε όλα τα φόντα αλλά και τα εφόδια για να βρείτε αυτόν που έχετε ονειρευτεί!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου προσπάθησε να δώσεις μία όσο το δυνατόν πιο συγκροτημένη και σοβαρή εικόνα και μην παίρνεις μέρος σε συζητήσεις και σχόλια που δεν σε αφορούν. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν συγκρούσεις και εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου και καλό θα είναι να είσαι προνοητική και διπλωματική στη συμπεριφορά σου απέναντί τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αν κινηθείς με μεθοδικότητα αυτήν την εβδομάδα, οι επαγγελματικές σου βλέψεις είναι σίγουρο ότι θα ευοδωθούν. Η θέληση σου είναι ισχυρή και θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στήριξης για τα όνειρά σου. Μάλιστα, δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχτείς και μία πολυπόθητη αύξηση που επιδιώκεις καιρό τώρα. Όπως και να έχει όμως, το σίγουρο είναι ότι το πορτοφόλι σου θα γεμίσει από εκεί που δεν το περιμένεις. Εύνοια επίσης προβλέπεται και στα αισθηματικά σου αν διατηρείς μια μόνιμη σχέση. Οι στιγμές έρωτα και αγάπης θα είναι ευτυχώς πολλές.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για γκρίνιες και μεμψιμοιρίες, γι’ αυτό καλλιέργησε μία θετική και αισιόδοξη στάση στη σχέση σου. Μην κόβεις τις γέφυρες επικοινωνίας με τον σύντροφό σου και μην ξεσπάς πάνω του όλα τα άσχημα που συμβαίνουν στη ζωή σου. Οι singles θα έχετε κάποιες αξιόλογες γνωριμίες που αν τις χειριστείτε σωστά μπορεί να σας προσφέρουν αυτό που ζητάτε.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Προώθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επαγγελματικές σου υποθέσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα και μην παραδίνεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία. Τα οφέλη που θα αποκομίσεις από τη σκληρή σου δουλειά θα είναι πολλά και άκρως ενθαρρυντικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Αν και σου αρέσει να είσαι επικεφαλής, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις τακτικής και να επιτρέψεις και σε άλλους να κινηθούν λίγο πιο μπροστά από εσένα. Εμπιστεύσου τους συνεργάτες σου που είναι δοκιμασμένοι και άφησέ τους να αναλάβουν κάποιες πρωτοβουλίες, οι οποίες θα σε ωφελήσουν περισσότερο από όσο νομίζεις. Τα οικονομικά σου απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, αν θέλεις να βγάλεις την εβδομάδα σου. Τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν σχετικά ήρεμα, ενώ οι επιθυμίες σου θα γίνονται αποδεκτές από τον σύντροφό σου. Περισσότερη συναισθηματική στήριξη χρειάζεται κάποιο μέλος της οικογένειάς σου που διανύει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του και χρειάζεται τη στήριξή σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο είναι πολύ πιθανό να βιώσεις κάποιες αναταράξεις και μπερδέματα στα αισθηματικά σου, γι’ αυτό πρόσεξε τις υποσχέσεις που θα δώσεις, καθώς θα πρέπει να τις τηρήσεις κιόλας. Καθυστερήσεις αλλά και ανατροπές δεν αποκλείεται να προκύψουν στις σταθερές σου σχέσεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στον εργασιακό σου χώρο επωφελήσου από τις ευκαιρίες να γνωρίσεις ή να συμβουλευτείς διάφορους επαγγελματίες και σημαντικά πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις ενδιαφέρουσες επαφές και να ανοίξουν κάποιες πόρτες. Εξέτασε προσεκτικά τι είναι αυτό που σε συμφέρει και μετά προχώρα σε αλλαγές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα θα επαναφέρει στο προσκήνιο τις αλλαγές που σχεδιάζεις εδώ και καιρό. Με τον Κρόνο στον Υδροχόο, προετοιμάσου κατάλληλα για τις εντάσεις που θα προκληθούν κατά την εφαρμογή τους, καθώς και η δική σου ανάγκη για αυτές είναι μεγάλη, αλλά και οι δυνάμεις που θα θέλουν τη διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης θα είναι ισχυρές. Αν χρειαστεί, μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τους φίλους σου και την οικογένειά σου. Αισθηματικά, η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται στον Αιγόκερως και από τη μια σε φέρνει αντιμέτωπη με καταστάσεις που έχεις αφήσει μισοτελειωμένες στο παρελθόν και από την άλλη δημιουργεί εντάσεις και σύγχυση ανάμεσα σε εσένα και στις σταθερές ερωτικές σου σχέσεις.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Αυτήν την εβδομάδα κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να έρθετε κοντά στον σύντροφό σας και μην επιτρέπετε σε οικογενειακά πρόσωπα να παίρνουν θέση στη δική σας σχέση. Οι singles, να θυμάστε πως οι σπασμωδικές και επιπόλαιες κινήσεις συνήθως σας δημιουργούν προβλήματα γι’ αυτό αποφύγετε τις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Με τον Ήλιο και τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε ευνοεί σημαντικά, οι οιωνοί για να ξεκινήσεις κάτι νέο στον επαγγελματικό σου τομέα είναι θετικοί. Ωστόσο, οφείλεις να είσαι ρεαλίστρια και δίκαιη και να μην ενεργήσεις με γνώμονα μόνο το δικό σου συμφέρον. Μην επιτρέπεις σε κανέναν και σε τίποτα να σε αποδυναμώνει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Με καθυστερήσεις και αναβολές θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για εσένα και αυτό θα οφείλεται στη δική σου αναποφασιστικότητα και σε κανέναν άλλον. Μην περιμένεις από τους άλλους να κινηθούν για εσένα, αλλά στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις, ώστε να μπορέσεις να φέρεις μια ισορροπία στα θέματα που σε απασχολούν. Η εργατικότητα και η αποφασιστικότητα είναι τα κλειδιά που θα σε στέψουν νικήτρια σε αυτές τις δοκιμασίες. Στα αισθηματικά, άφησε χώρο και πρωτοβουλίες στον σύντροφό σου και δεν θα το μετανιώσεις. Το Σαββατοκύριακο η παρέα με φίλους θα λειτουργήσει χαλαρωτικά για εσένα και την ψυχική σου ηρεμία.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Μην γίνεσαι απαισιόδοξη και γκρινιάρα όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως επιθυμείς. Τουναντίον, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις τακτική και νοοτροπία και να λαμβάνεις υπόψιν σου και τις επιθυμίες του συντρόφου σου. Στους singles θα δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα αν σχεδιάζεις να έρθεις σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψεις μια συνεργασία το ξεκίνημα της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Τοξότη είναι μία καλή στιγμή για να το κάνεις. Αποκτάς την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σου και τα σχέδιά σου μπαίνουν σε νέες βάσεις, οικονομικά συμφέρουσες για εσένα. Εκμεταλλεύσου τες!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Μια καινούρια περίοδο εγκαινιάζει αυτή η εβδομάδα για εσένα με τον Κρόνο στον Υδροχόονα σε επηρεάζει άμεσα και να φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις και προβλήματα, που εδώ και πολύ καιρό απέφευγες να αντιμετωπίσεις. Αλλαγές ουσιαστικές προβλέπονται τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά σου θέματα. Μην τις φοβηθείς, γιατί θα είναι για καλό. Θα πρέπει όμως να σταματήσεις να κλείνεσαι στον εαυτό σου, για να δεχτείς τα δώρα των αλλαγών αυτών. Στα οικονομικά σου, δείξε εγκράτεια και σύνεση και απόφυγε άσκοπες αγορές.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Αυτήν την εβδομάδα, αν θέλεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα με τον σύντροφό σου, καλό είναι να προτιμήσεις μία διαλλακτική στάση. Το Σαββατοκύριακο καλύτερα να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, που θα ρίξουν περισσότερο την ψυχολογία σου, γι’ αυτό φρόντισε να προσέχεις πολύ. Οι singles του ζωδίου μην ξεκινήσετε τώρα κάτι νέο στη ζωή σας, γιατί οι προοπτικές του είναι περιορισμένες.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στον εργασιακό τομέα αντιμετώπισε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και αναζήτησε τις σωστές λύσεις με γνώμονα τη λογική. Μην οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα, αλλά διοχέτευσε την ενέργειά σου σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα. Τα θετικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με τον Κρόνο στον Υδροχόο, αλλά και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται επάνω σου και να σε ευνοεί σημαντικά θα έχεις τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις τα προσωπικά σου ζητήματα που κρατούν δεσμευμένη τη σκέψη σου και σε περιορίζουν. Θα νιώσεις απελευθερωμένη και ήρεμη, καθώς ένα μεγάλο ψυχολογικό βάρος θα φύγει από πάνω σου. Η τύχη και η αισιοδοξία θα είναι σύμμαχοί σου και η αξιοποίηση αυτών των δύο παραγόντων θα σου φέρει αποτελέσματα, ακόμη και στα επαγγελματικά σου σχέδια που βρίσκονται σε αναμονή. Σε αυτόν τον τομέα οι επικοινωνίες σου αποκαθίστανται και επιτέλους μπορείς τώρα να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου με τον κατάλληλο τρόπο. Επίσης, δώσε προτεραιότητα και στα οικονομικά σου μιας και οι μέρες είναι ιδανικές για να καταφέρεις να πάρεις κάποια αύξηση ή να βρεις νέες πηγές εσόδων.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Οι singles θα αναστατωθείτε αυτή την εβδομάδα, καθώς θα παρουσιαστούν στο κατώφλι σας άνθρωποι από το παρελθόν ζητώντας σας μια δεύτερη ευκαιρία. Οι δεσμευμένες θα κάνετε έναν απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό μέλλον με το ταίρι σας.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Κυνήγησε τους στόχους σου με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχεις θετικά αποτελέσματα. Παράμεινε ρεαλίστρια και μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες ενέργειες, στις οποίες πιθανόν να σε ωθήσει ο Ήλιος, από τη νέα του θέση στον Καρκίνο από την Κυριακή και μετά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές θα κυλήσει αυτή εβδομάδα για εσένα, αν και κάποιες καταστάσεις θα ξεφύγουν από το πλαίσιο της ρουτίνας και θα χρωματίσουν με μια ένταση την ατμόσφαιρα. Ο κυβερνήτη σου Κρόνος στον Υδροχόο και κάποια ανασφάλεια στα αισθηματικά σου θέματα είναι πολύ πιθανή. Δεν θα πρέπει όμως να επηρεάσει τη σχέση με το ταίρι σου και να δημιουργηθεί απόσταση μεταξύ σας, γιατί αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μελαγχολήσεις και να κλειστείς για τα καλά στο καβούκι σου. Έχε υπόψη σου ότι το ζήτημα είναι καθαρά ψυχολογικό και προέρχεται μόνο από τη δική σου πλευρά. Στα επαγγελματικά σου κάποιες προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν θα αναδείξουν το δυναμισμό σου και θα τραβήξεις το θαυμασμό των γύρω σου.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Φέρσου με κατανόηση και τρυφερότητα στη σχέση σου και στο οικογενειακό σου περιβάλλον και παραμέρισε για λίγο την κτητικότητα και την ανασφάλειά σου, ώστε να αντιληφθείς και τις ανάγκες των γύρω σου. Το Σαββατοκύριακο, οι singles εκπρόσωποι του ζωδίου θα βιώσετε μία φάση έντονης αναζήτησης και μελαγχολίας.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα, αναζήτησε νέους τρόπους για να προσπεράσεις τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου. Χειρίσου αυτήν την κατάσταση με επιχειρήματα και καλή διάθεση για να μην έρθεις σε οριστικές ρήξεις. Παράλληλα, αυτό το διάστημα απόφυγε να προβείς σε σημαντικές κινήσεις στον οικονομικό σου τομέα.