Τα ζώδια της εβδομάδας απο τον αστρολόγο Νίκο Δόξα

0
1628

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Θα πρέπει επιτέλους να βάλεις ένα πρόγραμμα στη ζωή σου, για να νιώσεις καλύτερα. Υπάρχουν πράγματα που δεν πάνε καλά και γνωρίζεις ποια είναι. Απλώς δεν παίρνεις απόφαση να κάνεις κάτι γι’ αυτά.  Βάλε σε σειρά τις προτεραιότητές σου και μην αποσυντονίζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Αν αφήσεις την απόσταση να αυξηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, , τότε δεν θα μπορείς να την καλύψεις με τίποτα. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να τον πλησιάσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματα, αλλά και τις έννοιες σου.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για τη δουλειά σου χωρίς να πιέζεσαι τόσο πολύ, Δεν χρειάζεται να πάθεις υπερκόπωση, για να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου. Καλύτερα να κρατήσεις λίγη ενέργεια για τη σχέση σου, την οποία έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Στα οικονομικά σου θα υπάρχει μία μικρή βελτίωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Κάποιες απρόσμενες καταστάσεις θα κάνουν την εβδομάδα λίγο δυσάρεστη ή, στην καλύτερη περίπτωση, λίγο έντονη για εσένα. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις έκτακτα γεγονότα και αυτό θα σε βγάλει εκτός προγράμματος. Μείνε ψύχραιμος και ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους για να μην πελαγώσεις. Αν δεν ξεφύγεις και πάρεις τα πράγματα με τη σειρά, τότε θα είσαι πολύ αποτελεσματικός και η διάθεσή σου θα παραμείνει αισιόδοξη.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται η αισθηματική σου ζωή, γιατί είναι πολύ εύκολο να διαφωνήσεις χωρίς κάποιον σοβαρό λόγο και να βρεθείς τσακωμένος με το σύντροφό σου από το πουθενά. Καλύτερα μίλησε ήρεμα και γίνε λίγο πιο διπλωματικός στις συζητήσεις σας και μείνε ήσυχος ότι θα αποφύγεις ακραία σενάρια… Εσύ που είσαι μόνος, μπορείς να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Οι εξελίξεις στη δουλειά σου μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ευχάριστες, θα ξεκαθαρίσουν όμως πολλές από τις προβληματικές καταστάσεις, που βιώνεις τον τελευταίο καιρό, και θα ανοίξουν το δρόμο για επαναπροσδιορισμό των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου, κάνε την απαραίτητη οικονομία, για να μην έρθεις αντιμέτωπος με πιο δυσμενείς καταστάσεις από τις τωρινές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα η τύχη σου χαμογελά. Αρκετές αναποδιές θα βρουν τη λύση τους και θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από κάποια τυχαία γεγονότα που θα συμβούν. Έτσι, θα απαλλαγείς από το άγχος που νιώθεις και θα ηρεμήσεις. Αν καταφέρεις κιόλας να μη χάσεις την πίστη στον εαυτό σου και παραμείνεις προσηλωμένος στους στόχους σου, όλα θα πάνε πολύ καλά.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η αισθηματική σου ζωή έχει να σου δώσει πολλά, αλλά πρέπει να είσαι παρών για να τα λάβεις. Φρόντισε λοιπόν να τελειώνεις μία ώρα αρχύτερα από τη δουλειά και να βρεις χρόνο να περάσεις ευχάριστα το υπόλοιπο  με το σύντροφό σου. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό στο πρόσωπο ενός συναδέλφου, ήρθε η στιγμή για να του ομολογήσεις τον έρωτά σου και να έχεις την ανταπόκριση που θέλεις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου,  θα βρεις τρόπους να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες και θα προχωρήσεις με καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Αρκεί μόνο να είσαι συγκεντρωμένος και σοβαρός, στον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα, για να μην πιεστείς αργότερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Μπορείς να αισθανθείς δικαιωμένος από τις επιλογές που έχεις κάνει, καθώς βλέπεις τα αποτελέσματα αυτών, τα οποία είναι προς όφελός σου. Εκείνο που θα σε απασχολήσει, είναι πού να διοχετεύσεις όλη την ενέργεια και τη δημιουργικότητα, που νιώθεις να βράζει μέσα σου. Μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, αφού τελευταία έχεις παραμελήσει τις προσωπικές σου ανάγκες.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Τα αισθηματικά σου παίρνουν τα πάνω τους.  Αν κάνεις κι εσύ κάποιες κινήσεις προς το μέρος του συντρόφου σου, θα δεις μια εντυπωσιακή αλλαγή στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε μία είδηση από άτομο του ερωτικού σας παρελθόντος, που θα σας ζητήσει επανασύνδεση. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σας, προσέξτε μόνο να μην ξαναπέσετε στα ίδια λάθη και, αν ξεκινήσετε κάτι μαζί του, να είναι επί ίσοις όροις.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου όλα προχωράνε όπως θέλεις,  και θα δεις τις υποθέσεις σου να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε τις νέες συμφωνίες και παράμεινε πιστός στο σχεδιασμό που έχεις κάνει. Άλλωστε, είσαι ευχαριστημένος από όλες τις πλευρές. Φρόντισε λοιπόν να μην γίνεις αχάριστος, πάνω από όλα απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό, γιατί θα το πληρώσεις ακριβά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Η εβδομάδα σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και με έντονα δημιουργική διάθεση.   Θα μπορέσεις να προωθήσεις αρκετά ζητήματα και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν, μόνο και μόνο επειδή η ένταση που αισθάνεσαι δεν καταστέλλεται με τίποτα. Μπορείς να ασχοληθείς μέχρι και με καλλιτεχνικής φύσεως ασχολίες, για να διοχετεύσεις όλες τις ιδέες που σου έρχονται στο μυαλό. Εκμεταλλεύσου το!!!

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να ξεπεράσετε μικρά προβληματάκια της σχέσης σας. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, προτίμησε το βράδυ σου να αποδεχτείς την πρόσκληση ενός φιλικού ατόμου. Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε οδηγήσει…

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η καριέρα σου μπορεί να πάρει μια σημαντική ώθηση σήμερα και θα έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις αρκετά ζητήματα, που σε ενοχλούν, Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου είναι σε καλά επίπεδα και θα έχεις την υποστήριξη και την βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσεχτικό χειρισμό, για να μην χειροτερέψουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα σε βρίσκει έτοιμο για όλα.  Σε έχουν εκνευρίσει οι κωλυσιεργίες και θέλεις να ξεμπερδεύεις με εκκρεμότητες τους παρελθόντος, για να βάλεις μπροστά τα νέα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Όλα θα γίνουν, αρκεί να κάνεις λίγη ακόμη υπομονή. Να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, αν δεν τελειώσεις με τις ήδη υπάρχουσες.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Πέρνα σήμερα ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου και μην εκδηλώνεις τα νεύρα σου μέσα στη σχέση. Η εβδομάδα δημιουργεί πολύ καλές ερωτικές συνθήκες, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους του ζωδίου, που μπορεί να συναντήσετε τελείως ξαφνικά το άλλο σας μισό, εκεί που δεν το περιμένετε.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τα επαγγελματικά σου,  εξελίσσονται με σταθερό ρυθμό και πρέπει να είσαι ικανοποιημένος. Άφησε λοιπόν την γκρίνια και κοίταξε να απολαύσεις τις εξελίξεις που έρχονται και θα σε αποζημιώσουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται. Οφείλεις να τα προστατεύσεις και να μην κάνεις περιττές αγορές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα σε βρίσκει γεμάτο ενέργεια και όρεξη να κάνεις διάφορα πράγματα. Όχι μόνο αυτά που πρέπει, αλλά και αυτά που επιθυμείς. Γενικά, έχεις πάρει φόρα και δε σε σταματά τίποτα. Θέλεις να διώξεις κάθε τι που έχει μείνει στάσιμο στη ζωή σου και πραγματικά μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων. Είναι παραπάνω από πρόθυμοι να σου προσφέρουν ό,τι θελήσεις.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η σχέση σου δεν πρόκειται να εξελιχθεί, αν δεν δώσεις αγάπη και περιποίηση στο σύντροφό σου. Κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις τα συναισθήματά σου και μην τον αφήνεις συνεχώς παραπονεμένο. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, απλώς πλησίασε το άτομο που σε έλκει και βρες τρόπους να του εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Θα έχεις θετική ανταπόκριση…

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορεί να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και να σου δώσουν ώθηση για το μέλλον. Οι ιδέες και οι προτάσεις σου σήμερα θα εκτιμηθούν αναλόγως από τους ανωτέρους σου, που φαίνεται πως έχουν αξιολογήσει θετικά τις προσπάθειες που κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αυτή θα είναι εβδομάδα διευθετήσεων για εσένα.  Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν και να προχωρήσεις τα σχέδιά σου σε μεγάλο βαθμό. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό από το πρωί για να μην αγχωθείς και πάρε με τη σειρά τις υποχρεώσεις σου. Έτσι, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετά πράγματα χωρίς να νιώσεις ότι κουράζεσαι. Να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η αισθηματική σου ζωή, μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη, αν μιλήσεις με τον άνθρωπό σου και βρεις το χρόνο να μείνετε οι δυο σας, δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Εσύ που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, φρόντισε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να γίνεις πιο θετικός απέναντι στα νέα πρόσωπα που συναντάς, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβουν…

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου,  θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, για να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και γίνουν λάθη που θα σε εκθέσουν. Προτίμησε να δουλέψεις μόνος σου και να τελειώνεις μια και καλή με υποθέσεις, που τραβούν πίσω την καριέρα σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η εβδομάδα θα έχει αρκετό τρέξιμο και υποχρεώσεις για εσένα. Και εκεί που θα νομίζεις ότι έχεις τελειώσει και τα έχεις τακτοποιήσει όλα, νέες εκκρεμότητες θα εμφανίζονται και θα σε κρατούν σε μια συνεχή εγρήγορση. Μην το βάλεις κάτω! Δες το σαν ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με όλα εκείνα τα θέματα, που έχουν μαζευτεί και σου έχουν γίνει κόμπος στο λαιμό…

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Όταν ξεμπερδέψεις με όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου που σε αγχώνουν και σου χαλάνε την διάθεση, γύρνα στην αγκαλιά του συντρόφου σου και απόλαυσε τα θετικά που σου προσφέρει η σχέση σας, όπως μια καλή κουβέντα και κατανόηση. Θα σε αποζημιώσει για όλη την ημέρα… Οι ελεύθεροι, βρείτε απάγκιο στην αγκαλιά των φίλων σας. Θα περάσετε εξίσου ωραία!!!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η εβδομάδα κρύβει κάποιους κινδύνους στα επαγγελματικά σου και πρέπει να επιστήσεις την προσοχή σου σε ό,τι νέο εισβάλλει σε αυτόν τον τομέα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και πέρνα από κόσκινό όσα σου λένε κάποιοι συνάδελφοί σου, δήθεν για να σε προστατέψουν. Τα οικονομικά σου δεν περνούν και την καλύτερή τους φάση και πρέπει να έχεις το νου σου, ώστε να μην προβείς σε περιττές σπατάλες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις αρκετές εκκρεμότητες και να κάνεις κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να βγεις από τη στασιμότητα που σε χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, γιατί θα γίνουν σπασμωδικά και δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Προσπάθησε να είσαι μεθοδικός και μετρημένος στις αποφάσεις σου και, αν χρειαστεί, συμβουλεύσου κάποιους ανθρώπους που εκτιμάς και υπολογίζεις τη γνώμη τους.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η αισθηματική σου ζωή έχει πάρει τα πάνω της, οπότε δε σε σταματά τίποτα. Είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος, αυτή η εβδομάδα θα είναι άκρως ερωτική και θα περάσεις  πολύ όμορφα και ρομαντικά. Παραμέρισε τις αναστολές σου και άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να πιαστεί στα δίχτυα του έρωτα.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να εξελιχθούν προς όφελός σου, αρκεί να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες και σε αυτά που κάνεις. Όσο κι αν διαφωνείς με τις απόψεις των συναδέλφων σου, μην γίνεσαι εριστικός απέναντι τους, αλλά με όμορφο τρόπο εξήγησε τους πού κάνουν λάθος. Θα το εκτιμήσουν.