Προβλέψεις Ζωδίων Χρονιάς 2022 απο τον αστρολόγο Νίκο Δόξα

0
1434

Η χρονιά που δεν χαρίζει την ελευθερία αν δεν έχουμε την σωστή κατανόηση των ευθυνών και των υποχρεώσεων μας στην κοινωνική ομάδα .  Ωροσκόπιο το 2022: Προετοιμαστείτε για αλλαγές για αυτό το νέο έτος/ Η αλλαγή πλησιάζει. Ο Δίας ξεκινά τον χορό 27/12/2021  για ένα νέο κύκλο στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού. Βελτίωση θα υπάρξει αρκεί να καταφέρουμε να βρούμε την ισορροπία μας .Μεταξύ αυτών που μας επιβάλουν (χειριστικοί άνθρωποι) και αυτό που επιθυμούμε να κάνουμε αλλά αρκεί  να είναι Ηθικο. Ο Ουρανός στο ζώδιο Ταύρος επαναστάτης/ανατροπέας μας διδάσκει να ξαναχτίζουμε σιγά σιγά τους εαυτούς μας , φροντίζοντας να ξεκινήσουμε ξανά με γερές βάσεις. Και αυτός είναι προφανώς ο ρόλος που δίνει και ο Δίας στον εαυτό μας Νεα Γνωση το 2022.. Προσοχή είναι πολύ σημαντικό να βρούμε τον σωστό ρυθμό αλλαγής για να μην πληρώσουμε το κόστος μιας ξαφνικής επιτάχυνσης. Το να αντιμετωπίζετε υπομονετικά τα προβλήματά μας, είναι μια μέθοδος το να αφιερώνουμε χρόνο για να δούμε τους σπόρους που σπέρνουμε να φυτρώνουν και να εργαζόμαστε με πλήρη επίγνωση και ενσυναισθηση της συλλογικότητας είναι μια στρατηγική .

Οι κύριες λοιπόν αποστολές της χρονιάς = Μέθοδος & Στρατηγική.
Ο Δίας  πλανήτης των Ιχθύων, ανθίζει σε αυτό το ζώδιο που ενσωματώνει την έννοια του συλλογικού , του ανθρώπινου και του συναισθήματος στις ανταλλαγές, θα μας καλέσει να είμαστε πιο δεκτικοί σε ό,τι συμβαίνει από άλλοτε .Πριν σκεφτούμε την παγκοσμιοποίηση, τώρα πρέπει να προσθέσουμε ανθρώπινο συναίσθημα και ευαισθησία ώστε να γίνει εξανθρωπισμός.Το 2022, ο πλανήτης Δίας αυτός ο ευεργέτης (που πολλά λέγονται για εκείνον τώρα) θα είναι ανάδρομος από τις 29 Ιουλίου έως τις 23 Νοεμβρίου, στα ζώδια Κριός και μετά των Ιχθύων.

Ό ανάδρομος Κρόνος μας καλεί να αναθεωρήσουμε τη βάση της γνώσης μας ,τη σταθερότητα των θεμελίων των έργων μας. Είναι ένα κάλεσμα στην τάξη να μην βιαζόμαστε και να πετάξουμε ότι παλιό άχρηστο . Επομένως, είναι απαραίτητο να υιοθετήσετε μια γαλήνια και αργή στάση για να κρίνουμε ορθά, και δίκαια  Ο ανάδρομος Κρόνος  από τις 5 Ιουνίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2022 στο ζώδιο Υδροχόο.

Ο Ουρανός  σε δράση, δημιουργεί ένα είδος δυσαρέσκειας το 2022 . Όταν αυτός ο πλανήτης είναι ανάδρομος ο καθένας μπορεί τότε να γίνει πιο διατεθειμένος να απολαύσει τη μοναξιά καταστρέφεται εδώ η συλλογικότητα, αλλά και κάθε επιβολή η αυταρχισμός από Τρίτους Το να προχωρήσουμε μαζί με τους χειριστικούς ανθρώπους θα μπορούσε να είναι το  πιο περίπλοκο  και δύσκολο πράγμα στην Ζωή μας .

Τέλος στην Αριθμολογία για το 2022  μια χρονιά δίσεκτη με τα τρία δυάρια 2+0+2+2 = 6 τον αριθμό (6) στην Αριθμολογία  μας συμβουλεύει ότι τα τρία δυάρια στο έτος  2022 αριθμός (2) δυο αντιπροσωπεύει μια υπομονετική και στοργική προσωπικότητα, που αφιερώνει το χρόνο της στη λήψη αποφάσεων και που εστιάζει την ενέργειά στην οικοδόμηση της αυτοπεποίθησής .Συνεπώς η προσωπικότητα μας οφείλει να χρωματιστεί έτσι το 2022.
Ο αριθμός 6 που προκύπτει από το άθροισμα στα τρία δυάρια χρονιάς στην αριθμολογία έχει ένα ειδικό βάρος και η χρονιά το αποκτά. Ο αριθμός 6 αντιπροσωπεύει την ανάγκη για ηγεσία και εξουσία σε όλες τις σχέσεις και όλους τους τομείς της ζωής. Αναλαμβάνουμε λοιπόν το 2022 την ηγεσία και εξουσία της ζωής μας.

Μπορεί το 2020 και 2021 να μας άλλαξε την καθημερινή μας ζωή αλλά το 2022….Δύο επιλογές μας παρέχει  ξεκινώντας. Μένουμε στις θέσεις σας με τον κίνδυνο να εμπλακούμε σε αντιπαράθεση.Και ότι μπορούμε να προσαρμοστούμε στην υφιστάμενη κατάσταση για να παίζουμε και εμείς το ίδιο  παιχνίδι.

ΚΡΙΟΣ
Το 2022, θα μπορείτε να εκτιμήσετε την αξία και τη χρησιμότητά σας. Και αυτό είναι καλό γιατί, φέτος, θα εδραιώσετε το κοινωνικό σας δίκτυο και θα δρομολογήσετε όλα τα έργα που σχεδιάσατε πέρυσι. Η φιλοδοξία σας ξεχειλίζει και είστε αποφασισμένοι να δείξετε στον κόσμο πόσο σημαντική είναι η επιτυχία για εσάς. Στην κορυφή της λίστας σας είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεται η επίτευξη ενός επαγγελματικού στόχου. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της πειθαρχίας και της δέσμευσης, επιδιώκει να σας διδάξει ζωτικά μαθήματα για να προσεγγίσετε την καριέρα σας υπεύθυνα και με επιμέλεια. Ξέρετε τι θέλετε και τα επόμενα χρόνια είναι μια εποχή απίστευτης ανταμοιβής. Διαμορφώνεται μία καινούρια εποχή και σας δίνετε η ευκαιρία να προχωρήσετε αποφασιστικά στην επίτευξη των στόχων σας. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε καλύτερους χειρισμούς και επιλογές για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Με υπομονή και σκληρή δουλειά θα φτάσετε εκεί. Ο Δίας στους Ιχθεις θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να κλείσετε ανοιχτές εκκρεμότητες και να ρυθμίσετε οικονομικά ζητήματα. Είναι η χρονιά που θα αλλάξετε συνήθειες και προτιμήσεις. Ευνοούνται τα ταξίδια, είναι πιθανό κάποιες να μετακομίσουν και στο εξωτερικό. Οι εκλείψεις της χρονιάς είναι πολύ πιθανό να φέρουν απώλειες σε σημαντικούς τομείς στη ζωή σας. Δύσκολοι μήνες θα είναι ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος. Αυτούς τους μήνες αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές. Είναι πολύ πιθανό να περάσετε την περίοδο από 26 Ιουνίου μέχρι και τις 27 Αυγούστου αναθεωρώντας τις κινήσεις σας. Επικεντρωθείτε στον επαναπροσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείτε την ενέργειά σας στις κοινωνικές σας σχέσεις. Τέλος, από τις 5 Οκτωβρίου έως και τις 16 Νοεμβρίου είναι η περίοδος που θα αξιολογήσετε εκ νέου τον προϋπολογισμό των χρημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Όταν λέτε «ναι» το 2022, θα το εννοείτε πραγματικά. Φέτος, θα περάσετε μια περίοδο μεταμόρφωσης, σαν να θέλετε ένα λίφτινγκ για να αφήσετε τα πολλαπλά στρώματα των δολωμάτων και των ψευδαισθήσεων που κρύβονται βαθιά μέσα σας. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις είναι στο προσκήνιο και εργάζεστε έτσι ώστε τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα το 2022. Το έτος ξεκινάει με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της υποστήριξης, να κινείται στον τομέα των στοχων σας. Ο Δίας θα παραμείνει και κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών θα έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που υπάρχουν στην προσωπική σας ζωή. Στην πραγματικότητα αυτός ο χρόνος θα φέρει πολλές αλλαγές. Δύο πολύ σημαντικοί τομείς για εσάς, η δουλειά σας και τα αισθηματικά σας ευνοούνται και ανανεώνονται ριζικά. Το 2022 θα είναι η αρχή για τα επόμενα επτά χρόνια, μέσα στα οποία θα ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και θα οδηγηθείτε στην εκπλήρωση των στόχων σας. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει ένα πρόβλημα με κάποιον ανώτερό σας στο γραφείο από τις 26 Ιουνίου έως και τις 27 Αυγούστου. Ο Άρης που θα επηρεάζει τον τομέα της σταδιοδρομίας σας, και είναι πιθανό να μην έχετε αρκετή δύναμη για να πολεμήσετε ό,τι συμβαίνει. Στην πραγματικότητα η καλύτερη λύση είναι να αφήσετε πίσω ό,τι σας εμποδίζει, να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να προχωρήσετε. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι η ιδανική για να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αλλάξετε πορεία στην καριέρα σας καθώς δεν είστε πλέον παθιασμένοι με αυτό που κάνετε. Μπορεί βέβαια να μάθετε ότι ο προϊστάμενός σας αφήνει τη θέση του, επομένως να η ευκαιρία για αναβάθμιση στη δουλειά σας. Οι δύσκολες στιγμές δεν θα λείψουν. Οι εκλείψεις του έτους θα επηρεάσουν τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή, καθώς και τις επιλογές σας. Προσοχή στα νεύρα και τις αντιδράσεις σας, ειδικά σε σημαντικά ζητήματα. Σημαντικό καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς είναι να φτιάξετε ένα πρόγραμμα και να οργανώσετε τις δραστηριότητές σας. Θα σας βοηθήσει να μείνετε συγκεντρωμένοι. Το 2022 θα φέρει σημαντικές αλλαγές και στα ερωτικά σας. Είναι πολύ πιθανό να συγκατοικήσετε με το σύντροφό σας, ακόμη και να παντρευτείτε. Οι σχέσεις αυτόν το χρόνο ευδοκιμούν και θα ευημερήσουν. Πολλοίαπό εσάς το 2022 θα αναζητήσετε την αλλαγή στον αισθηματικό τομέα. Ευνοούνται τα ταξίδια, αλλά ίσως κάποιες να μετακομίσετε μόνιμα στο εξωτερικό. Μην παραμελείτε την υγεία σας και ρυθμίστε σωστά τα οικονομικά σας. Να αποφύγετε τα λάθη αυτής της χρονιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το 2022, μπορεί να ονειρεύεστε έργα που δεν είναι ακόμα στα μέτρα σας, αλλά που αξίζουν να ωριμάσουν στον τομέα της έμπνευσής σας. Αφιερώστε χρόνο για να προσδιορίσετε τι σας εμπνέει και κατανοήστε τι χρειάζεται για να γίνετε το άτομο που φιλοδοξείτε να είστε. Η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες. Σύντομα θα καταστεί σαφές ότι οι μεγαλύτεροι στόχοι σας για αυτήν τη χρονιά έχουν σχέση με την καριέρα σας. Όλα έχουν ξεκινήσει και ο Δίας άρχισε να επηρεάζει τα εργασιακά σας. Αυτό θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να προβλέπετε σε θεαματικές αλλαγές όσον αφορά στη δουλειά σας. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ωστόσο, αποφύγετε τα ανοίγματα, είστε υπερπλήρης με το προσωπικό που διαθέτετε. Αν είστε σε ένα στάδιο που ψάχνετε να κάνετε μία αλλαγή στα επαγγελματικά σας, μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Μπορεί να βρείτε αυτό που πραγματικά ψάχνετε, ειδικά γύρω στις 25 Μαΐου ή στις 9 Αυγούστου. Μία ονειρεμένη προσφορά εργασίας μπορεί να εμφανιστεί στο δρόμο σας. Επίσης, φέτος θα παρατηρήσετε ότι οι σχέσεις με τους συναδέλφους ή το προσωπικό σας κυλούν πιο ομαλά καθώς υπάρχει ομαδικό πνεύμα. Αυτή η δυναμική θα λειτουργήσει προς το συμφέρον όλων. Τα οικονομικά σας απασχολούν ακόμη περισσότερο φέτος, καθώς πρέπει μόνοι σας να μάθετε να τα διαχειρίζεστε, γιατί η βοήθεια που μπορεί να είχατε μέχρι τώρα φαίνεται ότι σας εγκαταλείπει. Είναι σημαντικό να μάθετενα δημιουργείτε και να διατηρείτε την οικονομική σας υγεία, χωρίς να χρειάζεστε τη βοήθεια των άλλων. Σίγουρα ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσουν να βρείτε καινούριες πηγές ενέργειας. Μια επιπολαιότητα ή μία υπερβολικά θα σας καθυστερήσει σημαντικά τις επιδιώξεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2022, θα πρέπει να αξιολογείτε συνεχώς τι απαιτεί τη φροντίδα και την προσοχή σας. Μερικές από τις πηγές έμπνευσής σας στερεύουν. Θα διψάσετε για νέες πηγές και θα χρειαστεί να αλληλοεπιδράσετε με νέους ανθρώπους για να πετύχετε μια συγκεκριμένη δημιουργική συμβίωση. Θα είναι η χρόνια που θα αφοσιωθείτε περισσότερο στις σχέσεις σας και θα δώσετε περισσότερη σημασία σε όσα συμβαίνουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν κάτι δεν πάει καλά με το σύντροφό σου, ήρθε η ώρα αυτή η σχέση να επανεξεταστεί. Είναι η χρονιά που θα αποφασίσετε αν μπορείτε να επεξεργαστείτε την ένταση που αισθάνεστε. Είναι η χρονιά που θα διαπιστώσετε αν η σχέση αυτή έχει μέλλον και αν αξίζει να προσπαθήσετε. Δεν θα είναι μια εύκολη απόφαση, αλλά είναι κάτι αναπόφευκτο. Το κομμάτι των συνεργασιών θα μονοπωλήσει επίσης αρκετά το ενδιαφέρον σου μέσα στο 2022. Με απλά λόγια, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Αναταράξεις θα υπάρξουν και σε όσες από εσάς είστε παντρεμένες. Απαιτείται προσοχή στη διαχείριση ανθρώπων και καταστάσεων. Μην απογοητευτείτε, πάντοτε μετά τη φουρτούνα έρχεται η ηρεμία. Το 2022 δεν θα λείψουν και οι αναταράξεις στον οικονομικό τομέα. Πλέον όμως έχετε την πείρα που απαιτείται για να μπορέσετε να παραμείνετε προσηλωμένοι και να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις. Οι περίοδοι των εκλείψεων φέρνουν σε όλους δυσκολίες. Προσοχή στην υγεία σας, ψυχική και σωματική, καθώς θα επηρεαστείτε πολύ από κάποιες απώλειες που θα βιώσετε.

ΛΕΩΝ
Δώστε στον εαυτό σας το κουράγιο να κυνηγήσει τα νέα σας όνειρα. Εάν χρειάζεται να διαλύσετε σχέσεις, να αφήσετε οικεία μέρη ή να σταματήσετε ορισμένες δραστηριότητες, κάντε το με αξιοπρέπεια και ευγένεια. Το 2022 είναι η χρονιά που πρέπει επιτέλους να βάλετε μία τάξη στο σπίτι σας. Είναι η χρονιά που επιτέλους θα αισθανθείτε περισσότερο χαρούμενοι μετά από πολύ καιρό, και αυτό σχετίζεται άμεσα με τις συνθήκες διαβίωσής σας. Για αυτό, μπορείτε να ευχαριστήσετε τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της ευλογίας, ο οποίος μετακόμισε στους Ιχθεις και θα παραμείνει για ένα ετος εκει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πολύ πιθανό να μετακομίσετε στο σπίτι των ονείρων σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη χρονιά θα γίνουν θετικές αλλαγές όσον αφορά στη διαβίωσή σας. Μετά τις 8 Νοεμβρίου, ο Δίας θα αρχίσει να εστιάζει περισσότερο στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι single τότε είναι πολύ πιθανό να βρεις τον έρωτα που αναζητούσες. Για όσους από εσάς είστε σε σχέση, τότε είναι η περίοδος που θα αρχίσετε να σκέφτεστε τη δημιουργία οικογένειας. Μέσα στο 2022 θα επανεκτιμήσετε και θα τελειοποιήσετε σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής σας. Οι εκλείψεις θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σημαντικά ζητήματα και να επανεκκίνηση σε κάποια άλλα. Το διάστημα 15 Φεβρουαρίου και στις 27 Ιουλίου θα επηρεάσει περισσότερο τις εργασιακές σας σχέσεις και θα φέρουν αλλαγές σε αυτόν τον τομέα. Είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν οι επιχειρηματικές σας συνεργασίες. Στην πραγματικότητα, από τις 15 Μαΐου έως και τις 6 Νοεμβρίου, ο Ουρανός θα σας υποδείξει τις σημαντικές αλλαγές που πρέπει να κάνετε στην κατεύθυνση της σταδιοδρομίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2022 πρέπει να σας φέρει πολλές όμορφες και καλές σχέσεις. Να θυμάστε όμως ότι οι καλές σχέσεις καλλιεργούνται: απαιτούν την ενεργό και συνεχή συμμετοχή σας. Καθώς θέλετε να διατηρήσετε υγιή ακεραιότητα και να τηρείτε τα πρότυπά σας, μπορεί να γίνετε πιο ευάλωτοι, αλλά θα μαλακώσει τον χαρακτήρα σας. Το 2022 θα είναι μια καλή χρονιά για εσάς. Είναι η αρχή μίας εποχής που θα κάνετε βήματα μπροστά και θα αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Είναι μια χρονιά που σίγουρα θα είναι καθοριστική στον τομέα των σχέσεων. Θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το σωστό σύντροφο. Έχετε την ανάγκη, αλλά και τη θέληση να αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια τις ερωτικές σας σχέσεις. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της πειθαρχίας και της δέσμευσης στον Υδροχόο είναι μια σημαντική και καρμική ευκαιρία προκειμένου να αντιμετωπίσετε τα αισθηματικά ζητήματα με τρόπο που δεν είχατε κάνει ποτέ μέχρι σήμερα. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να ξεκινήσετε την καινούρια χρονιά με έναν χωρισμό. Επίσης, κάποιοι από εσάς μπορεί να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά και να είστε ήδη χωρισμένοι. Την έχετε ανάγκη αυτή τη μοναξιά προκειμένου με καθαρό μυαλό να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας όσον αφορά στην προσωπική σας ζωή και να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους για το μέλλον σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχετε καμία διάθεση για κάτι περιστασιακό στη ζωή σας. Ψάξτε βαθιά μέσα σας και βρείτε τι είναι αυτό που επιθυμείτε, προκειμένου να προχωρήσετε παρακάτω. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, όχι μόνο για το 2022 αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Αν εργάζεστε στον τομέα της επικοινωνίας ή των πωλήσεων, μέσα στο 2022 είναι πιθανό να γίνετε περισσότερο δημοφιλείς και παραγωγικοί. Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου ευνοείται ο τομέας της επικοινωνίας και θα χρησιμοποιήσετε αυτό το πλεονέκτημα προκειμένου να κάνετε απολαυστικές και παραγωγικές συζητήσεις με τους γύρω σας. ΟΔίας θα φέρει περισσότερη χαρά στον οικογενειακό τομέα, περισσότερη από αυτή που είχατε φανταστεί. Τέλος, μεταξύ 26 Μαρτιου και 27 Μαιου ο Άρης θα σας κάνει να αισθανθείτε απογοήτευση από τους συναδέλφους σας. Μπορεί να βιώσετε μία δυσκολία στο να εργαστείτε σε ομαδικά προγράμματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όμως θα είναι και ένα μάθημα για εσάς. Θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας και τις δυνατότητες που έχετε.

ΖΥΓΟΣ
Το 2022, θα χρειαστείτε και θα θέλετε οι άλλοι να σας φροντίσουν. Μην το βλέπετε ως αδυναμία εκ μέρους σας, αλλά ως επίδειξη αυτοεκτίμησης. Θα πρέπει επίσης να αναλαμβάνετε ρίσκα, ειδικά όταν πρόκειται για ομαδική εργασία και δημιουργικές εργασίες.Ακόμη και αν έχετε περάσει ένα διάστημα στη ζωή σας κατά το οποίο ωριμάζετε, αγαπημένες μου το 2022 θα είναι η χρονιά που θα πάρετε πολύ σημαντικά μαθήματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να χτίσετε γερό έδαφος για να πατήσει πάνω η πορεία της ζωής σας. Ήρθε η ώρα να εργαστείτε επιμελώς για να βάλετε τα θεμέλια και να δημιουργήσετε την ασφάλεια που γνωρίζετε ότι θα σας συντροφεύει για πολλά ακόμα χρόνια. Αυτά τα μαθήματα έχουν σχέση με τον πλανήτη Κρόνο. Αυτό το έτος θα αρχίσετε να μαθαίνετε τι ακριβώς ζητά από εσάς. Για ορισμένους από εσάς, αυτό σημαίνει ότι θα είναι ένα έτος με αυξημένες ευθύνες. Ίσως ο ένας από τους γονείς σας να έχει μεγαλώσει πια και να χρειάζεται περισσότερη βοήθεια από εσάς. Είναι επίσης πιθανό ότι κάποιος άλλος στην οικογένειά σας περνάει μία δύσκολη στιγμή και βασίζεται περισσότερο σε εσάς από όσο συνήθως. Αν συμβεί κάποια από αυτές τις καταστάσεις, τότε ο σκοπός σας είναι να αγκαλιάσετε τις νέες ευθύνες όσο το δυνατόν με πιο ρεαλιστικό τρόπο. Το 2022 δεν είναι η χρονιά για να αποφύγετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, γιατί αν το κάνετε αυτό το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να κάνετε την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη για εσάς και στην πορεία να είστε εσείς αυτή που θα χρειάζεται βοήθεια. Μία άλλη πιθανότητα είναι να περάσετε μία φάση μετάβασης στην οικογένειά σας που θα σας δημιουργήσει μία αίσθηση ανασφάλειας. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, όπως π.χ. ένα διαζύγιο ή ακόμη και ένα από τα ενήλικα παιδιά σας να μετακομίσουν από το σπίτι. Μπορεί επίσης η μετάβαση αυτή να έχει να κάνει με το γεγονός ότι κάποια από εσάς θα γίνει μητέρα, επομένως θα πρέπει να προσαρμοστείς στα νέα αυτά δεδομένα. Για οποιαδήποτε περίπτωση, ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί είναι να γίνει ρεαλιστικά και με ευσεβή τρόπο. Προσοχή, ωστόσο στις περιόδους των εκλείψεων, οι οποίες φέρνουν δυσκολίες, ειδικά στον αισθηματικό τομέα. Οι μήνες που θα σας ζορίσουν περισσότερο είναι ο Φεβρουάριος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος. Τα καλύτερα νέα για αυτήν τη χρονιά έχουν σχέση με τα οικονομικά. Είναι πολύ πιθανό να λάβετε αύξηση ή μπορεί να αποφασίσετε να ανοίξετε μία δική σας επιχείρηση. Είναι πολύ πιθανό, αν ήδη είστε επιχειρηματίες, να αυξήσετε τα ποσοστά σας. Η 12η Ιουλίου είναι η μέρα που μπορεί να τεθούν σε ισχύ νέα επαγγελματικά σχέδια, αλλά με προσοχή καθώς ο Ιούλιος θα είναι λίγο δύσκολος μήνας. Μπορεί επίσης μετά τα μέσα Μαΐου να υπάρξει ριζική αλλαγή σε ασφαλιστικά και φορολογικά θέματα. Αν είστε παντρεμένοι, ο σύζυγός σας ενδέχεται να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη του. Τέλος, αν είστε single ενδείξεις αλλαγής στις κοινωνικές και ρομαντικές προοπτικές σας. Οι εκλείψειςθα φέρουν νέους φίλους στον κόσμο σας, ενώ θα μπορούσαν να ξυπνήσουν την ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι οικείες σας σχέσεις υφίστανται μια μεταμόρφωση, εν μέρει επειδή σας έχει γίνει λίφτινγκ. Κάτι που μερικές φορές σου δίνει ακόμη και την εντύπωση ότι είσαι αγνώριστος. Ωστόσο, θα είστε ευλογημένοι το 2022. Θα μπορείτε να εστιάσετε σε αυτά που σας φέρνουν ευχαρίστηση και χαρά, χωρίς να ντρέπεστε για τον τρόπο που σας αντιλαμβάνονται και σας αποδέχονται. Θα ξεκινήσετε το 2022 και θα αισθάνεστε σαν να έχετε όλον τον κόσμο στα χέρια σας -και δικαίως! Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας, εισήλθε στο ζώδιο των Ιχθυων και καθώς ξεκινάει η νέα χρονιά εσείς εξακολουθείτε να κυριαρχείτε σε αυτήν την κοσμική δόξα. Στην πραγματικότητα, ο Δίας θα συνεχίσει να σας προσφέρει ευκαιρίες και ευλογίες. Λόγω αυτής της τάσης, θα δείτε το 2022 ως ένα έτος εξαιρετικής προσωπικής ανάπτυξης και ευτυχίας. Ο ρομαντισμός και οι ερωτικές σχέσεις είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος στα ενδιαφέροντά σας φέτος. Ο Δίας θα είναι σε μια όμορφη αρμονία με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της έμπνευσης και θα υπάρξουν αλλαγές στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Εάν είστε single, τότε αυτές είναι οι κατάλληλες στιγμές για να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας. Για όλους εσάς που είστε ελεύθεροι η ερωτική σας ζωή πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί με σπάνιο και διεγερτικό τρόπο. Ο Ουρανός, ο πλανήτης της ξαφνικής αλλαγής, στον 7ο Οίκο σας, αυτόν των σχέσεων και θα ξυπνήσει κάτι μέσα σας που συνδέεται με μια στενή σχέση. Εάν τώρα είστε σε σχέση αλλά αισθάνεστε ότι ο σύντροφός σας σάς έχει ξεπεράσει, τότε είναι πιθανό ότι θα αναζητήσετε τρόπους για να τονώσετε ξανά αυτό που μοιραστήκατε κάποτε. Εάν, ωστόσο, αισθάνεστε ότι αυτός ο δεσμός δεν σας συγκινεί πια, ίσως να έχει έρθει η στιγμή να μπείτε στην λίστα των singles. Όπως και να έρθουν τα πράγματα, ο Δίας σας προστατεύει και τελικά όλα θα γίνουν προς όφελός σας. Η οικογενειακή σας ζωή μπορεί να χρειαστεί προσοχή από τις 26 Ιουνίου έως τις 27 Αυγούστου. Ειδικά στις 27 Ιουλίου θα χρειαστεί προσοχή, καθώς εκείνη την ημέρα μπορεί να προκύψει ένταση. Πολύ πιθανό η ένταση να υπάρξει εξαιτίας ενός συμβάντος που θα σας προκαλέσει άγχος, όπως για παράδειγμα μία χειρουργική επέμβαση στην οποία μπορεί να υποβληθεί ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Τέλος, να θυμάστε ότι ευκαιρίες για την καριέρα σας λάμπουν το 2022. Στις 31 Ιανουαρίου μπορεί να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας μέχρι σήμερα. Πιθανή σημαντική ημερομηνία για τα εργασιακά σας είναι και η 11η Αυγούστου. Μετά τις 8 Νοεμβρίου, το εισόδημά σας είναι πιθανό να αυξηθεί επίσης χάρη σε ό, τι αρχίζετε να ξεκινάτε μετά τον Αύγουστο. Το 2022 είναι σίγουρα η χρονιά που όλες οι Σκορπιοί θα πετάξετε ψηλά και μπορεί να αγγίξετε την κορυφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το κλειδί της επιτυχίας για εσάς το 2022 μπορεί κάλλιστα να είναι η ισορροπία μεταξύ εργασίας και ξεκούρασης. Είτε πολλαπλασιάζονται οι ευθύνες στην καθημερινότητά σας είτε μια αλλαγή στη δουλειά σας ανοίγει νέες δυνατότητες, να θυμάστε ότι δεν θα μπορείτε να εστιάσετε και να είστε παραγωγικοί επ’ αόριστο χωρίς ανεφοδιασμό. Παρόλο που κατά βάση είστε έξω καρδιά, φέτος είναι πολύ πιθανό να βρείτε περισσότερη ευχαρίστηση στον προσωπικόχρόνο. Θέλετε να μείνετε μόνοι σας, έχετε ανάγκη από μία εσωτερική αναζήτηση. Το 2022 μπορεί να αποδειχθεί μία χρονιά που θα το πετύχετε αυτό και θα γνωρίσετε καλύτερα τον εσωτερικό σας κόσμο. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι ο Δίας, ο κυβερνών πλανήτης σας, θα κινηθεί στους Ιχθεις της Πνευματικότητας και της Μοναξιάς.
Με τον Δία εκεί θα αισθανθείτε ότι είστε περισσότερο ευτυχισμένοι όταν επιδιώκετε πράγματα που σας κάνουν να περνάτε καλά μόνοι σας, χωρίς να επιστρατεύσετε όλη σας τη φαντασία. Για το σκοπό αυτό, φέτος μπορεί να επιλέξετε να αναπτύξετε και να εξελίξετε οποιοδήποτε από τα κρυφά ταλέντα σας. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε να εργάζεστε σε ένα project, το οποίο και θα κρατήσετε κρυφό προς το παρόν. Μετά τις 8 Νοεμβρίου θα είστε έτοιμοι να το μοιραστείτε με τους γύρω σας, καθώς θα είστε πλέον σίγουρες για την επιτυχία του. Στην πραγματικότητα, μετά τις 8 Νοεμβρίου οτιδήποτε και αν αγγίζετε θα γίνετε χρυσός και θα είστε στην κορυφή του κόσμου μέχρι και το τέλος του έτους. Ένας άλλος τομέας στον οποίο πρέπει να εστιάσετε φέτος την προσοχή σας έχει να κάνει με τα οικονομικά σας. Φέτος είναι η χρονιά που θα αρχίσετε να παίρνετε πιο σοβαρά τη διαχείριση των οικονομικών σας, στην προσπάθεια να οικοδομήσετε το μέλλον σας. Επίσης, επιθυμείτε οι άλλοι να σας σεβαστούν για τα ταλέντα σας και είστε πρόθυμοι να κάνετε τις απαραίτητες εργασίες για να τα αναπτύξετε με πιο σταθερό και επαγγελματικό τρόπο. Για κάποιους από εσάς, το 2022 μπορεί να είναι και ένα έτος λιτότητας. Εάν μαζεύετε χρήματα για να αγοράσετε ένα σπίτι, για το γάμο σας ή για τις σπουδές σας, τότε πολύ καλά κάνετε γιατί φέτος φαίνεται ότι οι στόχοι σας είναι ρεαλιστικοί. Φυσικά, κανένας δρόμος δεν είναι εύκολος. Θα χρειαστεί να κάνετε οικονομία και να αποφύγετε τις σπατάλες, όμως θα δικαιωθείτε στο μέλλον όταν και θα επιτύχετε κάποιον μακροπρόθεσμο στόχο σας. Μιλώντας για τα χρήματα, υπάρχει φέτος μια χρονική περίοδος όπου μπορεί να λάβετε απροσδόκητες ευκαιρίες απασχόλησης που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα οικονομικό πλεονέκτημα και να αναδείξετε τα πιο καινοτόμα ταλέντα σας. Ο Ουρανός, ο πλανήτης της επανάστασης στον τομέα της εργασίας σας και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στη δουλειά σας, μπορεί ακόμη να αλλάξετε και εργασία. Σημαντικό φέτος να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή στην υγεία σας και να αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος. Από τις 26 Ιουνίου έως και τις 27 Αυγούστου ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα στον τομέα της επικοινωνίας. Να είστε υπομονετικοί και να ακούτε όσα έχουν να σας πούνε οι γύρω σας. Μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα και μην δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε ότι δεν μπορείτε να τηρήσετε. Να είστε εκεί για να υποστηρίξετε στην πράξη όσους σας έχουν ανάγκη και αφήστε τα μεγάλα λόγια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φανταστείτε πόσο ένα άγγιγμα αισθησιασμού θα μπορούσε να αλλάξει στη ζωή σας. Ο αισθησιασμός δεν περιορίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις. Είναι ένας τρόπος να ζεις και να βλέπεις τα πράγματα. Ο τρόπος που κινείσαι και κινείσαι, για παράδειγμα, μπορεί να είναι αποπνικτικός. Το 2022, αφήστε τις αισθήσεις σας να μιλήσουν Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για την κοινωνική σας ζωή το 2022. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό να κάνετε σημαντικούς φίλους! Είναι μια χρονιά που σίγουρα θα την απολαύσετε. Αυτή η τάση ξεκίνησε για εσάς τον περασμένο Οκτώβριο και θα συνεχιστεί μέχρι τις 8 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους. Με το Δία μπορείτε να προβλέπετε σε πολλές ευλογίες και ευκαιρίες ως άμεσο αποτέλεσμα των φιλιών σας και των προσπαθειών δικτύωσης που έχετε κάνει. Επίσης, τουλάχιστον ένας από τους γνωστούς σας μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για να σας βοηθήσει να επιτύχετε έναν πολύ προσωπικό στόχο. Είναι πολύ πιθανό φέτος να έχετε περισσότερους ανθρώπους γύρω σας. Αυτό είναι καλό, όμως μην απορήσετε αν σας ζητηθεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, ιδιαίτερα σε ομαδικές καταστάσεις. Φέτος θα καθιερωθείτε περισσότερο στη δουλειά σας καθώς θα προσπαθήσετε ναγίνετε πραγματικά οι καλύτεροι στον τομέα σας. Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των προσπαθειών, θα κερδίσετε τον σεβασμό των γύρω σας. Ταυτόχρονα όμως, οι άνθρωποι μπορεί να αρχίσουν να έχουν μεγαλύτερες προσδοκίες από εσάς. Θα έχει ενδιαφέρον. Από τη μία πλευρά, θα είστε έτοιμοι να αναλάβετε όλα αυτά τα πρόσθετα καθήκοντα και εξουσίες, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σας εκπλήξει το γεγονός ότι άλλοι αρχίζουν να βασίζονται σε σας. Αυτή η τάση οφείλεται στην επιρροή του Κρόνου, του πλανήτη της κυριαρχίας και της πειθαρχίας, που θα είναι στον Κρόνο και το 2022. Τώρα θα αρχίσετε πραγματικά να παρατηρήσετε το μνημειώδη αντίκτυπο που θα έχει αυτή η πλανητική μετάβαση για σας. Ανήκετε στο μοναδικό ζώδιο που τείνει να εργάζεται με τις απαιτήσεις του Κρόνου και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φοβάστε καμία από τις πρόσθετες ευθύνες που θα σας φέρει φέτος η ζωή. Στην πραγματικότητα θα λάμψετε καλύτερα όταν θα αναλάβετε ηγετικό ρόλο. Ήρθε επιτέλους η ώρα να σηκώσετε τα μανίκια σας και να δουλέψετε σκληρά έτσι ώστε να θερίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Και σίγουρα θα το κάνετε, εγκαίρως! Παρόλο που μπορεί να έχετε μια πιο νηφάλια και πειθαρχημένη προοπτική φέτος, υπάρχει μια περιοχή της ζωής σας όπου είστε έτοιμοι να ρίξετε προσοχή, στην ερωτική σας ζωή. Από τις 15 Μαΐου έως τις 6 Νοεμβρίου, ο Ουρανός θα φέρει μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά ζητήματα. Θα βιώσετε μία συναρπαστική αλλαγή σε αυτόν τον τομέα. Να είστε έτοιμοι για μια σεξουαλική επανάσταση φέτος, είτε είστε ελεύθεροι είτε σε σχέση, είτε παντρεμένες. Εσείς και ο σύντροφός σας θα έχετε περισσότερη διάθεση για πειραματισμό σε αυτόν τον τομέα. Το 2022προσφέρει την ιδανική ενέργεια για αφύπνιση στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το 2022, μπορεί να ετοιμάζετε μια μετακόμιση ή να επανασχεδιάζετε το εσωτερικό σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, φέτος η σχέση σας με το σπίτι σας και ο τρόπος που ταιριάζετε με αυτό θα αλλάξει. Πολλές από αυτές τις αλλαγές είναι το άμεσο αποτέλεσμα της καλύτερης εκτίμησης του εαυτού σας. Το 2022 θα είναι ένα έτος ορόσημο για εσάς. Έχετε υψηλούς στόχους και θέλετε να πετύχετε όσα ονειρεύεστε. Στην αρχή του έτους ωστόσο, θα αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει σε ένα σημείο καμπής και ίσως να είστε έτοιμοι να πείτε αντίο σε μία σχέση που δεν σας γεμίζει πλέον, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Οι εκλείψεις θα σηματοδοτήσουν περιόδους αλλαγών σε μία στενή προσωπική σχέση. Ευτυχώς θα είστε ευχαριστημένοι με αυτή την αλλαγή και θα έχετε τη θέληση να προχωρήσετε χωρίς αυτό το άτομο στη ζωή σας. Ο Δίας θα σας προσφέρει τις πιο λαμπρές προοπτικές σταδιοδρομίας για το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Μπορείτε να προβλέψετε τις πιο ένδοξες ευκαιρίες για πρόοδο. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, τότε αυτός είναι ο κατάλληλος χρόνος για να το τολμήσετε. Αυτό θα είναι επίσης ένα έτος που θα δείτε τα οικονομικά σας να αυξάνονται και αυτό έχει σχέση με την επαγγελματική σας εξέλιξη. Να περιμένετε περισσότερα χρήματα κοντά στις 25 Μαΐου και ξανά στις 19 Αυγούστου. Έχει έρθει η ώρα να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας. Σκέφτεστε ή να κάνετε μία ανακαίνιση ή να μετακομίσετε, σίγουρα όμως θέλετε να αλλάξετε τις συνθήκες διαβίωσής. Η ανάγκη αυτή είναι πολύ ισχυρή φέτος, ειδικότερα από τις 15 Μαΐου έως και τις 6 Νοεμβρίου, οπότε ο Ουρανός επηρεάζει τον οικιακό και οικογενειακό τομέα. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αναταράξεις, ωστόσο κατά ειρωνικό τρόπο, θα αισθανθείτε ότι ο δρόμος των αλλαγών είναι αυτός που σας προσφέρει ασφάλεια. Εμπόδια και δυσκολίες θα εμφανιστούν στον δρόμο σας από τις 26 Ιουνίου έως τις 27 Αυγούστου. Αν σχεδιάζετε να ξεκινήσετε μία νέα επιχείρηση ή να επιδιώξετε μία μεγάλη αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, να το κάνετε πολύ πριν ή μετά από αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε ρεαλιστές και να μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας. Να διαχειριστείτε σωστά τα έξοδά σας και να μην παραλείπετε να εξοφλείτε λογαριασμούς. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για ανανέωση, όμως σίγουρα ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και έτσι δεν θα λείψουν και οι δύσκολες στιγμές.

 

 

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το 2022 είναι μια χρονιά προβληματισμού για εσάς. Θα πρέπει να ανησυχείτε περισσότερο για τον καθημερινό σας τρόπο ζωής. Οποιαδήποτε βελτίωση κάνετε στην καθημερινότητά σας θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στη ζωή σας γενικότερα. Ξεχάστε τα όνειρα και τους στόχους που δεν πιστεύετε πια. Η αβεβαιότητα μερικές φορές επιφυλάσσει ωραίες εκπλήξεις Το 2022 θα ξεκινήσει με εσάς να ζητάτε απαντήσεις σε σημαντικές ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τη ζωή σας. Είστε αποφασισμένοι να βρείτε τις απαντήσεις. Αυτό μπορεί να είναι το έτος που θα προγραμματίσετε και κάποιο σημαντικό ταξίδι που μέχρι τώρα αναβάλλατε. Θα ταξιδέψετε σε χώρες που θα επεκτείνουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Είναι πολύ πιθανό να επιδιώξετε να λάβετε και κάποιο άλλο πτυχίο ή μια πιστοποίηση. Φαίνεται πάντως ότι η δίψα σας για σοφία και γνώση πρέπει να ικανοποιηθεί και αυτό έχετε σκοπό να κάνετε. Ο τρόπος με τον οποίο θα σβήσετε αυτή τη δίψα εξαρτάται από εσάς καθώς θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες. Είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε μία βαθύτερη σύνδεση με τη θρησκεία, τη φιλοσοφία ή την πνευματικότητα. Η πίστη σας σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σας σίγουρα θα επεκταθεί και ίσως να σας ενδιαφέρει να μοιραστείτε αυτό το μήνυμα και με άλλους. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε έναν ειδικό τρόπο να εμπνεύσετε και τους άλλους γύρω σας, κάτι που μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλά. Φέτος θα γίνετε πιο διασκεδαστικοί και θα περάσετε υπέροχες στιγμές με φίλους και την οικογένειά σας. Η κοινωνική σας ζωή θα έχει εμφανή βελτίωση, καθώς έχετε σκοπό να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Δώστε ευκαιρία στον εαυτό σας να απολαύσει αυτές τις αλλαγές. Από τις 15 Μαΐου έως και τις 6 Νοεμβρίου ο Ουρανός θα επηρεάσει την περιοχή του ζωδίου σας που συνδέεται με τα αδέρφια σας και έτσι μπορεί να ακούσετε ένα μεγάλο νέο για κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή της αδερφής ή του αδερφού σας. Μπορεί ακόμη και να εργάζεστε σε ένα εξαιρετικά μυστικό έργο και να διαπιστώσετε ότι απαιτείται εκτεταμένη αναθεώρηση μεταξύ 26 Ιουνίου και 27 Αυγούστου/ Τέλος μην ξεχνάτε την παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας που σας εμπνέει αλλά και σας παρασύρει. Οι προσπάθειες σας μπορεί να σας εξαντλήσουν, ωστόσο να έχετε υπομονή. Επαναξιολόγησε τη στρατηγική σου και θα έχεις κέρδος.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας . Σας ευχόμαστε
« Καταρρακτώδης ευτυχία στο σπιτικό σας , ένα χάος αγάπης να κυριαρχήσει  δώρα κατά χιλιάδες να  κυριεύσουν τις εορτές σας, με ευτυχείς συμπτώσεις το νέο έτος 2022 » !!