Προβλέψεις Ζωδίων Εβδομάδας Από τον αστρολόγο Νίκο Δόξα

0
1801

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μπορείτε πλέον να ανασάνετε βαθιά και να ανακουφιστείτε. Ο Κρόνος σας έδωσε αυτά που έπρεπε να μάθει ο καθένας σας για τα θέματα της ζωής και τώρα κρατάτε τις αποστάσεις σας από όλους και από όλα και κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Θέματα οικογένειας και παιδιών θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες. Το σπίτι σας θα είναι πολύ σημαντικό για σας και θα έχετε την ανάγκη της ηρεμίας και της γαλήνης.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

ΕΡΓΑΣΙΑ    
H εβδομάδα θα ξεκινήσει δυναμικά γιατί εσείς θα πρέπει να γίνετε περισσότερο φιλικοί με το περιβάλλον και λιγότερο αρχηγικοί μέσα στις ομάδες ή ακόμα και σε προσωπική δουλειά η εφευρετικότητα θα είναι απαραίτητη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα θα είναι η περίοδος που θα ωριμάσετε γιατί θα αναγκαστείτε να δείτε κάτω από το πρίσμα μιας άλλης πραγματικότητας, η οποία σας προσγειώνει και θα σας κάνει σοφούς και με μεγαλύτερη εμπειρία.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Τυχόν προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε με τον/την σύντροφό σας ή με μια πολύ στενή σας σχέση θα δείτε ότι είναι μάλλον αναγκαστικά για να ανακαλύψετε τα όριά σας αλλά και τις εσωτερικές σας δυνάμεις. Κυρίως οι γεννημένοι του πρώτου και δευτέρου δεκαήμερου.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τώρα ενώ θα υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες, θα έχετε κάποια κωλύματα και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ή από υπερβολική δική σας αργοπορία ή από συνεργάτες που δεν μπορείτε να σχετιστείτε και να έχετε εύκολη συνεννόηση. Χαλαρώστε πάντως για να αποφύγετε τις πολλές δυσκολίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Τώρα θα έχετε την εύνοια και το άνοιγμα από τον Δία που είναι στον Υδροχοο. Μετά θα χρειαστεί να κάνετε πράξη (και μάλιστα γρήγορα) οτιδήποτε πήρατε ή λάβατε, για να μην χάσετε την ενέργεια του Δία που σας μιλάει για αλλαγή και άνοιγμα είτε μέσω γνώσης είτε μέσω νέων επαφών και γνωριμιών.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να είσαστε πιο αισιόδοξοι αλλά και συναισθηματικά θα αποκτήσετε μεγαλύτερο βάθος και αντοχές σε σχέσεις που έχουν ανάγκη τον χρόνο. Ίσως να έχετε έντονες επιθυμίες και αυτή την περίοδο να πιάσετε τον εαυτόν σας ότι είναι έτοιμος να αγαπήσει ή να μισήσει με πάθος.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Πολύ καλή περίοδος για συνεργασίες με ομάδες και γκρουπ. Η φιλικότητα και το γενικό πνεύμα συνεργασίας είναι πολύ απαραίτητο αυτή την περίοδο. Πρωτότυπες κινήσεις για το μέλλον θα σας βγάλουν από την αφάνεια. Χρειάζεται όμως να είστε σταθεροί στις ιδέες σας και στα πιστεύω σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Νιώθετε ότι έχετε προστασία και η επαφή με άτομα που υποφέρουν ή έχουν προβλήματα σας αυξάνει τον ανθρωπισμό σας και την τάση για φιλανθρωπία. Γενικά έχετε γίνει αρκετά ευαίσθητοι. Οι κεραίες σας πιάνουν και τα μικρά μηνύματα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Πιθανά ήδη υπάρχοντα προβλήματα με τα παιδιά σας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να βρείτε άμεσες λύσεις γιατί δεν αντέχετε την σύγκρουση. Η υπευθυνότητά σας μπορεί να είναι αυξημένη και αυτό σίγουρα σας δημιουργεί μόνιμο στρες.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τώρα χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί και ιδιαίτερα ήρεμοι μήπως από εντάσεις και τάση για να κάνετε κάτι πολύ ανταγωνιστικό και ξεχωριστό, χάσετε την μπάλα τελείως από τα χέρια σας. Επειδή θα υπάρχουν δυσκολίες στις συνεργασίες σας από πιθανή εκρηκτική συμπεριφορά δική σας, φροντίστε να κατεβάσετε τους τόνους και να είστε περισσότερο ανοικτοί και διπλωμάτες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Τα ταξίδια, το εξωτερικό και γενικά η γνώση που σχετίζεται ακόμα και με πρωτότυπα θέματα, θα είναι η διέξοδός σας. Προσπαθήστε να μην φανατιστείτε, γιατί δεν θα κάνει καλό στην συντηρητική σας πλευρά. Μάλλον θα χρειαστείτε να είστε πιο ελεύθεροι και προοδευτικοί.

από το περιβάλλον σας..

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Είσαστε αρκετά προβληματισμένοι γιατί από την μια κάνετε ανοίγματα με φίλους και γενικά με ομάδες, και από την άλλη έχετε την ανάγκη (τουλάχιστον οι γεννημένοι το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο) να κάνετε τον απολογισμό σας και ίσως γίνετε πιο κλειστοί και απόμακροι, γενικά,

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Οι υποχρεώσεις της καριέρας σας μπορεί να σας ζορίσουν αρκετά και θα είστε πολύ σφιγμένοι, συγκρατημένοι και κάπως αμετακίνητοι ή δογματικοί. Αυτό θα σας φέρει σε ένα είδος αδιεξόδου γιατί δεν θα έχετε καθόλου διάθεση να ξεβολευτείτε. Ευτυχώς όμως πολύ βαθιά μέσα σας θέλετε να το ξεπεράσετε και θα βρείτε γρήγορα λύση στο πρόβλημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα θα σας φέρει κατά ένα τρόπο επέκταση, γιατί θα κάνετε πολλά καινούργια και διαφορετικά πράγματα κυρίως σε θέματα καριέρας αλλά και μέσα από διαδικασίες που σας ωθούν να πάρετε νέες γνώσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να καλυτερέψετε την ήδη υπάρχουσα θέση σας.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Μερικοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία δημιουργίας παιδιών και οικογένειας. Σίγουρα αυτό θα σας κάνει πολύ καλό, αφού εσείς είστε γεννημένοι και νιώθετε καλύτερα όταν λειτουργείτε μέσα σε οικογενειακό σχήμα, γιατί εκφράζετε περισσότερο η συμπονετική και προστατευτική σας φύση.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τώρα θα νιώθετε τόσο δυνατοί και αποφασισμένοι και πιθανόν να πάρετε βοήθεια από την οικογένεια σας ή από φίλους σας. Οργανωμένες ιδέες σας προτρέπουν να κάνετε πολλά δημιουργικά πράγματα από τα οποία θα κερδίσετε και χρήματα και επαγγελματική καταξίωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Γενικά τώρα θα είστε περισσότερο εστιασμένοι στο να κάνετε κάτι καινούργιο ή να έρθετε σε επαφή με άτομα που θα σας δώσουν έστω και ένα μικρό κομμάτι επαφής και επικοινωνίας. Είστε απαλλαγμένοι από την μεγάλη δυσκολία του Κρόνου, που σίγουρα σας έφερε μεγάλα ξεκαθαρίσματα και στην ζωή σας πλέον πορευόσαστε με διαφορετική θεώρηση για τα πράγματα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Αυτή την περίοδο θα μπείτε περισσότερο στην πράξη και την αναζήτηση μεγαλύτερης συναισθηματικής κάλυψης. Το θέμα της οικογένειας θα τεθεί και πάλι κάτω από νέες βάσεις και κάποιοι θα αναγνωρίσετε την αξία της.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τώρα θα αναζητήσετε ένα πολύ δραστήριο και ριψοκίνδυνο τρόπο να κερδίσετε και να πάρετε αυτά που πιστεύετε ότι σας ανήκουν. Επιχειρήσεις ή καλλιτεχνικές δημιουργίες που θα έχουν απήχηση στον κόσμο και ομάδες που θα σας βοηθάνε να αναδειχτεί το ταλέντο σας, αλλά και η πρωτοτυπία, θα είναι το καλύτερο σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Επειδή έχετε ισχυρές δυνάμεις ακόμα και στο ασυνείδητο επίπεδο και επιβιώνετε παντός καιρού, καλό είναι να το αναγνωρίσετε αυτό στον εαυτόν σας και, αντί να το κατακρίνετε λόγω της τελειομανίας που έχετε σαν άτομα, να αναγνωρίσετε και να δώσετε την αξία που χρειάζεστε για να είστε σε ισότιμο επίπεδο με τους άλλους.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Τώρα θα κλειστείτε στον εαυτόν σας γιατί θα είστε πιο αυστηροί, απόλυτοι αλλά και υπεύθυνοι. Οτιδήποτε περιττό, ρηχό ή πράξεις που έχουν ανευθυνότητα, θα εξαφανιστεί από την ζωή σας. Η υπευθυνότητα και η τάση για αναγνώριση και η ιεραρχία των αναγκών σε σχέση με την πείρα που θα αποκτήσετε, σας κάνει πιο ώριμους και επιτυχημένους κυρίως σε υλική βάση.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Τώρα είναι μια έντονη περίοδος με πολλές συνεργασίες και μεγάλο μοίρασμα της ενέργειάς σας στους άλλους αλλά και με μαθήματα μέσω των άλλων. Αναγκαστικά θα μοιράζεστε ακόμα και δικά σας κομμάτια για να υπάρχουν συνεργασίες και αυτό σίγουρα θα σας ενοχλήσει. Εδώ θα φανούν βέβαια οι αληθινές σας δυνάμεις και θα γνωρίσετε και μια άλλη πλευρά του εαυτού σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο την επέκταση που σας φέρνει ο Δίας στον Υδροχοο, μαζί βέβαια με το δώρο των συνεργασιών που σας δίνουν ένα χέρι βοηθείας. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσετε να κάνετε τις αλλαγές σας και τις προσαρμογές σας γιατί είστε ευέλικτοι, αλλά χρειάζεται και σταθερότητα στον στόχο σας.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Οι ελεύθεροι θα έχετε μεγαλύτερη επιθυμία για οικογένεια και παιδιά. Εσείς που είσαστε μέσα σε οικογένεια, θα γίνετε πιο προστατευτικοί αλλά και θα αναπτύξετε μεγαλύτερες ευαισθησίες με τους δικούς σας ανθρώπους. Σίγουρα θα δώσετε για την οικογένεια πολλά περισσότερα από παλιά, αλλά τουλάχιστον θα τα βγάλετε με μεγαλύτερη ευκολία.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η επιτυχία έρχεται  από την σταθερότητα, και μερεαλιστικούς στόχους τους οποίους θα μπορείτε να φτάνετε και όχι να τους φαντάζεστε μόνο. Ίσως εκεί να είναι το μυστικό που χρειάζεται να αντιληφθείτε για να μην κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέτουν. Χρειάζεστε μεγαλύτερη οργάνωση και μια ρεαλιστική εικόνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Έχετε μπει για τα καλά στις μεγάλες εξελίξεις αφού με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας αναγκαστικά θα βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Πάντως η επιρροή αυτού του πλανήτη θα σας κάνει να είναι σχεδόν επιτακτική η ανάγκη σας να πάρετε τα ηνία του εαυτού σας στα χέρια σας, και να ξεφορτωθείτε το οτιδήποτε δεν σας κάνει και σας εμποδίζει στον στόχο σας.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε οικογένεια ή παιδί και γενικά θα τοποθετήσετε τον άλλο σε πολύ υψηλή θέση – από συνεργάτη μέχρι και στενή σας σχέση.. Θα βγει στην επιφάνεια ο συναισθηματικός σας εαυτός και αν υπάρχει τραύμα στον γάμο σας ή στην οικογένειά σας, κατά κάποιο τρόπο θα θεραπευτεί.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Η καριέρα σας που είναι τόσο σημαντική για σας, θα σταθεροποιηθεί και θα αποκτήσετε κύρος και σεβασμό από το περιβάλλον σας. Θα αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες οι οποίες αντί να σας αγχώσουν αντίθετα θα σας χαροποιήσουν, γιατί θα αποδείξετε ότι αξίζετε για να αναλαμβάνετε τέτοιους ρόλους.