Προβλέψεις ζωδίων εβδομάδας απο τον αστρολόγο Νίκο Δόξα

0
1707

 

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κανόνισε να βάλεις νέους στόχους, γιατί έχεις όλα τα εχέγγυα για να τους πετύχεις. Άλλωστε, οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου είναι καταπληκτικές.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η σχέση σου πάει αρκετά καλά,  αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον. Φρόντισε να ηρεμήσεις, γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά,  Φρόντισε να ακούσεις σήμερα αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς καλύτερα σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και εσύ ψάχνεις να βρεις και άλλες πηγές εσόδων, για να ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις που έχεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή, θα σου φέρνει νεύρα.  Προσπάθησε να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί διαφορετικά κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Θα έχεις κάποια παράπονα, για μερικά πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλησε με το σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Όσο για σένα, που ακόμη η ζωή σου είναι χωρίς ταίρι, η κοινωνικότητα σου αυτή την περίοδο θα είναι αυξημένη, οπότε κάτι θα γίνει, δεν μπορεί!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου,  νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο τον προκαλούν κάποιες υποθέσεις σου, που συνεχώς εμποδίζονται από εξωτερικούς σου συνεργάτες. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και μην δώσεις άλλες αναβολές. Μέρα που είναι, πρόσεχε λίγο παραπάνω για να μην μείνεις άφραγκος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πολλά πράγματα,  αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις να διεκδικείς επιτέλους αυτά που πραγματικά σου αξίζουν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα, για να ξεχαστείς από κάποια θέματα, που μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Η σχέση σου, είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για το μέλλον της. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μπορείς να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου άφοβα. Χωρίς να το καταλάβεις, θα κάνεις καινούργια γνωριμία, που θα σου πάρει τα μυαλά.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου,  θα έχεις αρκετό φόρτο και η πίεση θα σε εκνευρίζει αρκετά. Κάνε κουράγιο, γιατί μπορείς με σταθερά βήματα να φτάσεις τους στόχους σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Τον τελευταίο καιρό,  έχεις έντονο το συναίσθημα της οργάνωσης και της πρωτοβουλίας, σε νέες ιδέες. Ιδιαίτερα από εδώ και στο εξής,  μπορείς να προχωρήσεις ακάθεκτος στα σχέδια που έχεις βάλει και να ξέρεις ότι σε περιμένει μεγάλη επιτυχία. Επιτέλους ανταμείβεσαι για τους κόπους σου και πρέπει να εξακολουθείς να προσπαθείς, γιατί σε περιμένουν και μεγαλύτερες ανταμοιβές.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά,  και θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Αυτά το βράδια είναι ιδανικά για να διασκεδάσετε με κοινούς φίλους και να κάνετε εποικοδομητικές κουβέντες. Οι ελεύθεροι, προτιμήστε την θαλπωρή της οικογένειάς σας.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει αρκετή δουλειά που δεν σε φοβίζει, αλλά φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις, για την υλοποίηση των σχεδίων σου, και να ασχοληθείς με τα πιο πρακτικά ζητήματα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμα σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Γενικά.

Αυτή την εβδομάδα, πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να ξεμπερδέψεις από πολλές εκκρεμότητες, που έχεις συσσωρεύσει από το παρελθόν.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Μην δίνεις σημασία σε ασήμαντους λόγους, που μπορεί να σε εκνευρίζουν στη σχέση σου,  και μην ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου. Ακόμη κι αν νιώθεις ένταση από τη δουλειά ή από κάποιο άλλο θέμα που σε απασχολεί, φρόντισε καλύτερα να συζητήσεις μαζί του και να του ζητήσεις την γνώμη του. Κάτι θα ξέρει και αυτός να σου πει!!!

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου τα πράγματα είναι καλά, Φρόντισε να τελειώνεις με κάποια θέματα που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως, θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αρκετό τρέξιμο και πάρα πολύ άγχος θα σε χαρακτηρίζει την εβδομάδα αυτή. Πολλές οι υποχρεώσεις, αλλά ευτυχώς,  μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Βλέπεις πως η πορεία της σχέσης σου ότι δεν είναι ικανοποιητική,  Αν δεν θέλεις να χάσεις το σύντροφό σου λοιπόν, μην κρατάς παθητική στάση. Εξυπνάδα έχεις, μπορείς να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, για να μπορέσεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις, που σας ταλαιπωρούν. Για σένα, που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, οι οιωνοί είναι καλοί και θα έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου  θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρόλο που έχεις έντονο άγχος και αρκετή κούραση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή, και προπάντων μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άρχισε σιγά-σιγά να εξωτερικεύεσαι και να εκφράζεις αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση, που τον έχεις υποβάλλει. Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, προς όφελός σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες και πρέπει να ξεκινήσεις να τις υλοποιείς.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου,  μπορείς να διασκεδάσεις και να συναντηθείς με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους και την οικογένεια, είτε την δική σου είτε του συντρόφου σου.  Οι ελεύθεροι  αφήστε για λίγο το άγχος των ερωτικών σας στην άκρη και απολαύστε την παρέα των φίλων σας.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Αυτή την εβδομάδα  θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα κάνεις συζητήσεις για κάποιες νέες συνεργασίες και για κάποια νέα πράγματα, που έχεις στο μυαλό σου να υλοποιήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ξεκινάει μια εβδομάδα που θα είσαι σε αρκετή ένταση,  για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται, με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά, στους τομείς που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου,  αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια, που μπορεί να στεναχωρούν το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι δεν πρέπει να επαναπαύεσαι, γιατί η περίοδος είναι πολύ θετική, για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή, σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Στα οικονομικά σου, συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου, σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, ώστε να μην αγχωθείς και να τελειώσεις πολλές υποθέσεις σου με επιτυχία.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Στα αισθηματικά σου, μίλα με το σύντροφό σου και διοργάνωσε ένα όμορφο βράδυ στο σπίτι σας, για εσάς και τις οικογένειές σας. Δημιούργησε μία όμορφη ατμόσφαιρα και η νύχτα είναι ιδανική, για να βελτιώσετε τις μεταξύ σας σχέσεις. Όσο για σένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, ακολούθησε την ίδια τακτική και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στη δουλειά σου,  οι συνεργασίες και γενικότερα, τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που σε οδηγούν να κάνεις μόνο έξοδα και σταθεροποίησε όσο περισσότερο μπορείς τα έσοδά σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αυτές τις ημέρες,  δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες, που δεν οδηγούν παρά μόνο σε εντάσεις. Απόλαυσε την εβδομάδα σου κοντά σε αυτούς που σε καταλαβαίνουν και μην ενδίδεις σε παρασκηνιακές συζητήσεις, που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα.

ΑισθηματικάΠροσωπικά

Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να βάλεις μερικά πράγματα στην θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, αυτή την περίοδο, με την γοητεία που έχεις, να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

ΕπαγγελματικάΟικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορεί να δεχτείς προτάσεις, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που τα θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.