1. Η πέτσα του κοτόπουλου είναι ανθυγιεινή
Οι ειδικοί λένε ότι το δέρμα κοτόπουλου είναι στην πραγματικότητα φιλικό προς την καρδιά αφού περιέχει κατά 55% μονοακόρεστα λιπαρά.
2. Να αποφεύγετε το πλήρες γάλα
Παρά την υψηλή περιεκτικότητά του σε λίπος, το πλήρες γάλα συνδέεται με τη μείωση του κινδύνου καρδιακής νόσου.
3. Το θαλασσινό αλάτι είναι πιο υγιεινό από το κανονικό
Η πρόσληψη νατρίου για τον οργανοσμό είναι ίδια είτε γίνει με θαλασσινό είτε με κανονικό επεξεργασμένο αλάτι.
4. Η φλούδα της πατάτας περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά
Παρόλο που η φλούδα της πατάτας είναι όντως πλούσια σε βιταμίνες, εξακολουθεί να περιέχει μόνο το 20% του συνόλου των θρεπτικών συστατικών που υπάρχουν στο εσωτερικό της.
5. Τα καρότα βελτιώνουν την όραση
Η καροτίνη μπορεί να βοηθήσει αλλά δεν θα κάνει σίγουρα την όρασή σας καλύτερη από ό,τι ήδη είναι.
6. Τα light προϊόντα είναι καλύτερα για την υγεία του οργανισμού
Μπορεί τα λίπη εδώ να έχουν αφαιρεθεί ωστόσο προστίθενται περισσότερη ζάχαρη και χρώμα που δεν κάνουν και τόσο καλό.
7. Τα μικροκύματα καταστρέφουν τα θρεπτικά συστατικά στα τρόφιμα
Σίγουρα το ζέσταμα του φαγητού στα μικροκύματα δεν περηρεάζει τα θρεπτικά του συστατικά.
8. Η διατροφή χωρίς γλουτένη είναι πιο υγιεινή για τον οργανισμό
Αν δεν έχετε δυσανεξία στη γλουτένη, δεν υπάρχει λόγος να την αποβάλλεται από τη διατροφή σας γιατί αυτό δεν θα σας προσφέρει τίποτα περισσότερο.