Skip to main content

“Ρώτησε την Ολύνα, την fashion editor του Manslife.gr για να λύσει όλες τις στιλιστικές σου απορίες και να σου δώσει συμβουλές σε όσα σε απασχολούν σχετικά με το στυλ σου αλλά και τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής μόδας”.

Γεια σου Ολύνα! Μπορείς να μου πεις πως μπορώ να συνδυάσω σωστά το τζιν μπουφάν;

Νίκος, 28 χρονών

 

Καλησπέρα Νίκο! Ανέκαθεν το τζιν μπουφάν αποτελούσε το must κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Παρ΄ όλο που η μόδα αλλάζει συνεχώς και τα trends έρχονται και φεύγουν, υπάρχουν ορισμένα κομμάτια-κλειδιά που παραμένουν διαχρονικά στο πέρασμα της μόδας και το τζιν μπουφάν είναι ένα από αυτά! Προσφέρει άνεση και στυλ και μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με πολλά ρούχα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θελήσεις να το φορέσεις.

Ωστόσο μπορείς να κάνεις μερικές παραλλαγές στο στυλ σου για να μην μοιάζεις σαν να επέστρεψες από τα χρόνια του λυκείου σου! Είναι ιδιαίτερο σημαντικό να προσέξεις την σωστή εφαρμογή και το κατάλληλο ύφασμα, διότι όσο μεγαλώνεις τόσο πιο προσεχτικά πρέπει να προσαρμόζεις το κάθε στυλ ανάλογα με την ηλικία σου. Προτίμησε καλοραμμένα κομμάτια, με καινούργια υφάσματα που έχουν ελαστικότητα. Αν επιλέξεις ένα ανοιχτόχρωμο μπλε τζιν μπουφάν, συνδύασε το άψογα με ένα γκρι παντελόνι, ένα μονόχρωμο t-shirt με κάποια αφίσα (το λευκό μπλουζάκι αποτελεί μια καλή βάση για το συνολικό σου ντύσιμο), μια δερμάτινη ζώνη για να δώσεις επιπλέον δόσεις στυλ και ένα ζευγάρι δερμάτινα σκουρόχρωμα μποτίνια για ένα πιο ροκ look.

Αν θελήσεις να επενδύσεις σε ένα τζιν μπουφάν, μπορείς να επιλέξεις ένα σε στρατιωτικό στυλ για πιο μοντέρνο ύφος, το οποίο είναι ιδανικό για τους φθινοπωρινούς μήνες. Το λαδί και το χακί είναι χρώματα που ταιριάζουν άψογα με το φθινοπωρινό look.

Δες τη παρακάτω φωτογραφία για να πάρεις μερικές ιδέες:

 

Style Code: Τι ρούχα να πάρεις μαζί σου στις τελευταίες ολιγοήμερες “καλοκαιρινές” εξορμήσεις!



Για να απαντήσουμε και στις δικές σας στιλιστικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: manslifegr@gmail.com