Skip to main content

“Ρώτησε την Ολύνα, την fashion editor του Manslife.gr για να λύσει όλες τις στιλιστικές σου απορίες και να σου δώσει συμβουλές σε όσα σε απασχολούν σχετικά με το στυλ σου αλλά και τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής μόδας.”

 

Καλησπέρα Ολύνα. Η εταιρία που εργάζομαι διοργανώνει ένα φιλανθρωπικό γκαλά. Τι θα μου πρότεινες να φορέσω;

Σπύρος, 31

Καλησπέρα Σπύρο! Επειδή ακριβώς θα είναι άτομα από τον χώρο εργασίας σου και πιθανότατα να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο που μπορεί να συνεργαστείς μαζί τους στο μέλλον, το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να δείχνεις καλοντυμένος και να εκπνέεις επαγγελματισμό ανεξάρτητα από τη θέση που κατέχεις στην συγκεκριμένη εταιρία. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που λένε πως η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μένει όταν πρωτογνωρίζουμε κάποιον!

Και εσύ θέλεις να κάνεις την καλύτερη εντύπωση και στο αφεντικό σου αλλά και στους συναδέλφους σου! Ένα γνήσιο αρσενικό ξέρει να κυκλοφορεί με στυλ, να μυρίζει όμορφα και να επιλέγει τα κατάλληλα ρούχα για τον σωματότυπο του.

Επέλεξε ένα καλοραμμένο κουστούμι τριών κομματιών (σακάκι, γιλέκο, παντελόνι) με λεπτές ρίγες σε σκούρο μπλε αποχρώσεις για να εκπνέεις επαγγελματισμό και στυλ. Οι λεπτές ρίγες προσφέρουν ένα σοφιστικές ύφος στο look σου και το γιλέκο προσθέτει μεγάλες δόσεις κομψότητας στο κουστούμι σου.

Συνδύασε το κουστούμι σου με λευκό πουκάμισο, πλεκτή γραβάτα και δερμάτινα σκαρπίνια  σε αποχρώσεις σκούρο καστανοκόκκινου για να δείχνεις ο πιο καλοντυμένος άνδρας στον χώρο! (Και φυσικά μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το γοητευτικό look σου με μια ωραία κολόνια!)

Πάρε μερικές ιδέες παρακάτω:

Style Code: Γάμος στην εξοχή! Πως πρέπει να ντυθείς;



Για να απαντήσουμε και στις δικές σας στιλιστικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: manslifegr@gmail.com