Style Code: Πως να ντυθείς σωστά στις ανοιξιάτικες θερμοκρασίες!

0
940

“Ρώτησε την Ολύνα, την fashion editor του Manslife.gr για να λύσει όλες τις στιλιστικές σου απορίες και να σου δώσει συμβουλές σε όσα σε απασχολούν σχετικά με το στυλ σου αλλά και τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής μόδας.”

 

Καλημέρα Ολύνα. Πως μπορώ να ντυθώ σωστά όταν ο καιρός είναι ζεστός αλλά έτοιμος να βρέξει;

Μιχάλης, 26

Καλημέρα Μιχάλη! Όλοι έχουμε βιώσει το συγκεκριμένο ζήτημα όσον αφορά τις αλλαγές του καιρού και τις ενδυματολογικές μας επιλογές. Φοράς τζάκετ όταν έχει ζέστη και παρκά όταν έχει κρύο, τι πρέπει να φορέσεις όμως όταν έχει ανέβει η θερμοκρασία αλλά ο καιρός είναι έτοιμος να βρέξει;

Ο ανοιξιάτικος καιρός είναι η ιδανικότερη εποχή για να εντυπωσιάσεις με το στυλ σου, αφού μπορείς να συνδυάσεις πολλά ρούχα μαζί με διαφορετικά υφάσματα, χωρίς να χρειαστεί να φορέσεις ένα μεγάλο και βαρύ πανωφόρι.

Ένα χοντρό πουλόβερ και ένα δερμάτινο τζάκετ είναι η ιδανικότερη επιλογή για αυτή την εποχή. Ή επέλεξε μια ζακέτα και ένα στρατιωτικό πανωφόρι το οποίο έχει ιδανικό ύφασμα για τον ανοιξιάτικο καιρό και μπορεί να σε ζεστάνει, να σου προσφέρει άνεση αλλά και προστασία από μια πιθανή βροχή.

Ρίξε μια ματιά στους παρακάτω συνδυασμούς:

 

Style Code: Μάθε να φοράς σωστά το πιο στυλάτο ανδρικό αξεσουάρ.. το παπιγιόν!



Για να απαντήσουμε και στις δικές σας στιλιστικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: manslifegr@gmail.com