Style Code: Γάμος στην εξοχή! Πως πρέπει να ντυθείς;

0
864

“Ρώτησε την Ολύνα, την fashion editor του Manslife.gr για να λύσει όλες τις στιλιστικές σου απορίες και να σου δώσει συμβουλές σε όσα σε απασχολούν σχετικά με το στυλ σου αλλά και τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής μόδας”.

 

Καλησπέρα Ολύνα. Με έχουν καλέσει σε ένα γάμο που θα γίνει στην εξοχή. Τι μου προτείνεις να φορέσω;

Φάνης, 29

Καλησπέρα Φάνη! Το να επιλέξεις τα σωστά ρούχα για ένα γάμο, είναι ένα θέμα που απασχολεί ακόμη και τους πιο ειδικούς του θέματος. Και δυστυχώς πολλές φορές το dress code που αναγράφουν οι προσκλήσεις συνήθως μπερδεύουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα παρά σε διευκολύνει. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η λέξη «code»!

Μια γαμήλια τελετή που γίνεται στην εξοχή σου μειώνει αυτόματα την επισημότητα της κατάστασης. Εκτός φυσικά αν η πρόσκληση αναγράφει κάτι διαφορετικό, ένας γάμος στην ύπαιθρο σου δίνει την άδεια για μεγαλύτερη ευκολία στις ενδυματολογικές σου επιλογές.

Για παράδειγμα μπορείς να ξεφύγεις από το κλασικό μονόχρωμο κουστούμι και να φορέσεις ξεχωριστά κομμάτια, όπως ένα τουίντ σακάκι (μάλλινο ύφασμα) συνδυάζοντας το με ένα κοτλέ παντελόνι. Ή μπορείς να επιλέξεις διαφορετικά σχέδια και υφάσματα όπως το καρό, μια πλεκτή γραβάτα ή ένα φανελένιο κουστούμι.

Επίσης μπορείς να επιλέξεις και λιγότερο επίσημα παπούτσια όπως τα δερμάτινα μποτίνια ή ένα ζευγάρι πιο σπορ μοκασίνια.

Ενώ το μαύρο χρώμα αποτελεί συνήθως την καλύτερη επιλογή για τις επίσημες εκδηλώσεις, ωστόσο όταν βρίσκεσαι στην εξοχή, προτίμησε πιο καφέ αποχρώσεις στα παπούτσια σου. 

Να θυμάσαι πως το μυστικό είναι να μην φαίνεσαι πολύ κουστουμαρισμένος!

Πάρε μια μικρή ιδέα στην παρακάτω φωτογραφία!

Style Code: Στιλιστικές Συμβουλές για να φορέσεις σωστά ένα κουστούμι με μοτίβο!



Για να απαντήσουμε και στις δικές σας στιλιστικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: manslifegr@gmail.com