Style Code: Έχεις κανονίσει να βγεις με τους φίλους σου για ποτό σε μπαρ; Δες τι να φορέσεις!

0
1533

Ρώτησε την Ολύνα, την fashion editor του Manslife.gr για να λύσει όλες τις στιλιστικές σου απορίες και να σου δώσει συμβουλές σε όσα σε απασχολούν σχετικά με το στυλ σου αλλά και τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής μόδας.”

 

Καλημέρα Ολύνα. Έχω κανονίσει να βγω το βράδυ για ποτό με φίλους. Τι μου προτείνεις να φορέσω;

Νίκος, 27

Καλημέρα Νίκο!

Ένα σκοτεινό και κλειστό μπαρ δεν είναι το ιδανικό μέρος για να φορέσεις ένα κατάμαυρο ντύσιμο. Σίγουρα, μπορεί να σε κάνει να δείχνεις σικ και κομψός, ωστόσο ένα σκουρόχρωμο ντύσιμο σε ένα σκοτεινό μαγαζί δεν θα σε κάνει να ξεχωρίζεις με τις ενδυματολογικές σου επιλογές. Αντίθετα πρόσθεσε λίγο χρώμα για να γίνεις περισσότερο προσιτός και ενδιαφέρον!

Αν έχεις κανονίσει με τους φίλους σου να βγείτε για ποτό σε μπαρ για να γνωρίσετε κόσμο, τότε σίγουρα ένα τολμηρό ντύσιμο είναι ένα εύκολο ξεκίνημα για συζήτηση.

Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω ενδυματολογικές επιλογές.

Μας αρέσει το στυλ αυτό, γιατί δεν είναι ούτε κραυγαλέο αλλά ούτε βαρετό. Διατηρεί με ένα έξυπνο τρόπο τις ισορροπίες και τα φωτεινά χρώματα προσδίδουν μια νότα φρεσκάδας στη συνολική σου εικόνα.

Ξεκίνησε με κάτι απλό ως βάση του ντυσίματος, όπως ένα εφαρμοστό σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι και συνδύασε το με ένα t-shirt με ρίγες. Η σωστή εφαρμογή αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι της υπόθεσης , αφού ένα εφαρμοστό παντελόνι μπορεί να σε κάνει να δείχνεις κομψός σε αντίθεση με ένα φαρδύ παντελόνι που θα σε κάνει να δείχνεις τσαπατσούλης!

Επίσης φρόντισε το t-shirt σου να αγκαλιάζει τις γραμμές του κορμιού σου και να μην είναι υπερβολικά στενό πάνω σου.

Η σκουρόχρωμη βάση του ντυσίματος σου, είναι ιδανική για να μπορέσεις να συνδυάσεις ένα τολμηρό τζάκετ. Επέλεξε ένα έντονο και φωτεινό κόκκινο που εκπνέει σιγουριά, στυλ και δυναμισμό για να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις.

Δώσε την ευκαιρία στο τζάκετ σου να κάνει όλη τη διαφορά πάνω σου και περιόρισε τα υπόλοιπα αξεσουάρ για να μην δείχνεις υπερβολικός. Ολοκλήρωσε το ντύσιμο σου με ένα απλό ζευγάρι αθλητικά σε γκρι χρωματισμούς και ένα διακριτικό πορτοφόλι.

Είσαι έτοιμος για την έξοδο σου!

 

Style Code: Πως να ντυθείς σωστά στις ανοιξιάτικες θερμοκρασίες!



Για να απαντήσουμε και στις δικές σας στιλιστικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: manslifegr@gmail.com