Style Code: Διάλεξε σωστά τα πιο στιλάτα λευκά παπούτσια!

0
1437

Ρώτησε την Ολύνα, την fashion editor του Manslife.gr για να λύσει όλες τις στιλιστικές σου απορίες και να σου δώσει συμβουλές σε όσα σε απασχολούν σχετικά με το στυλ σου αλλά και τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής μόδας.

 

Καλησπέρα Ολύνα. Σκέφτομαι να αγοράσω λευκά παπούτσια και ήθελα να μου προτείνεις κάποια σχέδια. 

Άγγελος, 26 χρονών

Καλησπέρα Άγγελε! Τα λευκά παπούτσια έχουν έρθει δυναμικά στην μόδα αφού ταιριάζουν με σχεδόν όλα σου τα ρούχα και πλέον είναι ιδανικά για όλες τις εποχές. Μπορεί παλαιότερα να θεωρούσαμε πως το άσπρο χρώμα ειδικότερα στα υποδήματα, είναι προτιμότερο να το φοράμε το καλοκαίρι, ωστόσο δεν υπάρχει πλέον κανένας περιορισμός, αφού υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία σχεδίων στην αγορά που μπορείς να τα φορέσεις άνετα χειμώνα-καλοκαίρι.

Επέλεξε ένα σχέδιο το οποίο θα μπορείς να το συνδυάζεις εύκολα με όλα σου τα ρούχα έτσι ώστε να σε βγάζει ασπροπρόσωπο σε οποιαδήποτε περίσταση! Προτίμησε να αγοράσεις καλής ποιότητας παπούτσια (όχι πλαστικά) που είναι κατασκευασμένα με υλικά τα οποία μπορούν να παρέχουν στα πόδια σου τον απαραίτητο αέρα που χρειάζονται για να αποφύγεις τον ιδρώτα από την υγρασία του καλοκαιριού.

Συνδύασε τα είτε με πουκάμισο και παντελόνι σε όλους τους χρωματισμούς, αρκεί φυσικά να μην είναι άσπρα, ή με απλά t-shirt για πιο casual look.

Ρίξε μια ματιά παρακάτω στα πιο μοντέρνα σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά (για όλα τα budget) και να πάρεις μερικές ιδέες!

 

Πάνω δεξιά: Gucci mens leather shoes

€445

Στη μέση: Adidas mens sneaker

€135 –

Κάτω δεξιά: Adidas mens sneaker

€91

Πάνω αριστερά: NIKE mens white shoes

€115

Κάτω αριστερά: Converse mens shoes

€65

Στη μέση δεξιά: Mens rubber shoes

€100



Για να απαντήσουμε και στις δικές σας στιλιστικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: manslifegr@gmail.com