Question?Man: Να πείς ή όχι στον κολλητό σου ότι “τραβιέσαι” με την μικρή του αδερφή;

0
1157

Μια στήλη γραμμένη από μια γυναίκα για όλους εσάς που θέλετε να ξέρετε τα πάντα για τις γυναίκες. Μια στήλη που φωτίζει το σκοτεινό μυαλό των γυναικών λύνοντας απορίες που βασανίζουν αιώνια το μυαλό των αντρών. Εδώ εσείς κάνετε παιχνίδι και ρωτάτε ότι θέλετε!

εια, είμαι η Ελπίδα και σκέφτηκα ότι επειδή ξέρω πολύ καλά ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις και γνωρίζω ότι τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες είναι πολύ μπερδεμένα, έφτιαξα αυτή τη στήλη με σκοπό να βοηθήσω όλους εσάς με τις χιλιάδες απορίες σχετικά με τις γυναίκες, να τις λύσετε. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να μπείτε μέσα στο γυναικείο μυαλό με τις οδηγίες μιας γυναίκας!

Question?Man: Τι να κάνεις αν ο κολλητός σου και η κοπέλα σου αρχίσουν να φλερτάρουν

Αγαπητό Manslife καλησπέρα, τον τελευταίο καιρό με απασχολεί το εξής θέμα : Με τον κολλητό μου είμαστε φίλοι 10 χρόνια ,και τον τελευταίο καιρό κάνω κάτι με την μικρότερή του αδερφή (20 χρονών), κρυφά απο αυτόν φυσικά. Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω αν πρέπει να του το πω, φοβάμαι μην το μάθει απο αλλού.  Ακόμα όμως δεν ξέρω αν θα το πάμε πιο σοβαρά με την αδερφή του ή αν θα σταματήσουν οι συναντήσεις μας. Αυτή δεν θέλει με τίποτα να το μάθει ο κολλητός μου,εγώ αμφιταλαντεύομαι και δεν μπορώ να σκεφτώ τί είναι σωστό και τι όχι.

Αλέξανδρος, 28

Φίλε Αλέξανδρε γεια σου, σ’ ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Νομίζω πως έχεις κάνει τα πράγματα στο μυαλό σου πιο τραγικά απο ότι είναι στην πραγματικότητα. Σίγουρα η κατάσταση είναι περίεργη ,αλλά δεν χρειάζεται πανικός. Πρώτα από όλα θα πρέπει να δεις πως βλέπεις την κοπέλα ,αν την θες για κάτι σοβαρό ή όχι. Αν ο κολλητός σου μάθει ότι είχατε αυτές τις συναντήσεις μόνο για συγκεκριμένο λόγο,θεωρώ ότι θα θυμώσει και με το δίκιο του μη σου πω. Πάρε χρόνο και σκέψου. Αν το πας τελικά σε σχέση με την αδερφή του, αργά η γρήγορα θα το πεις ή θα το μάθει από αυτήν.

Επιπλέον, θα σου έλεγα να το συζητήσεις και μαζί της, να βρείτε μια λύση που θα εξυπηρετεί και τους δυο σας. Όπως και να έχει ,δεν είναι ωραίο αυτό το παιχνίδι πίσω από την πλάτη του κολλητού σου. Βασικά θα πρέπει να σκεφτείς πως αν όντως είναι τόσο καλός σου φίλος,ακόμα και να τον πειράξει στην αρχή,μετά θέλοντας και μη,θα το καταλάβει. Κλείνοντας, θα ήθελα να σου θυμήσω πως ό,τι και να αποφασίσεις να κάνεις,καθοριστικό ρόλο παίζει και η κοπέλα σε αυτή την ιστορία,οι ισορροπίες είναι λεπτές. Εύχομαι το καλύτερο για όλους.

Ελπίδα



Αν θέλετε και εσείς να γίνεται από τους πρώτους που θέλετε να σας απαντήσουμε σε κάποιο από τα προβλήματα που σας απασχολούν για τη σχέση σας στείλτε την ερώτηση και το όνομά σας στο mail: manslifegr@gmail.com