Ο Άγγελος της Victoria Secret Jasmine Tookes

0
1294

O Μυστικός Άγγελος της Victoria’s Secret Jasmine Tookes, το 2015 γύρισε στην κορυφή του model-dom σε εσώρουχα, όταν επιλέχθηκε από τη φίρμα  για το κόσμημα της “Fantasy Bra”, κάτι το οποίο ήταν πολύ μεγάλη συμφωνία. Είναι σαν να πηγαίνεις από πρωτάρης σε MVP σε μόλις δύο περιόδους, και σαφώς ήταν ενθουσιασμένη.

Το γεγονός ότι είναι το τρίτο μαύρο μοντέλο που κέρδισε αυτήν την τιμή – μετά τις Tyra Banks και Selita Ebanks – είναι το κερασάκι στην τούρτα. Όταν άκουσε ότι είχε επιλεγεί να φορέσει το ακριβό εσώρουχο, έκλαψε. “Είναι η πρώτη φορά σε μια δεκαετία που μου συνέβη αυτό. Πολλοί από τους οπαδούς μου είναι αφροαμερικάνες κοπέλες και είναι ενθουσιασμένες, τις ενθαρρύνω και τους δίνω ελπίδα … Αν θέλετε να κάνετε κάτι, κάντε το.”

Είχε μια φιλοσοφία να την καθοδηγεί από τότε που ήταν παιδί,στο Huntington Beach της Καλιφόρνια, όπου η μητέρα της ήταν μια πολύ γνωστή στυλίστρια διασημοτήτων. Από την αρχή, η Tookes ήταν αποφασισμένη να διασχίσει τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης και της Ευρώπης. “Ήμουν πάντα βυθισμένη στον κόσμο της μόδας, μερικά κορίτσια θα έλεγαν,” Ω, ήθελα να γίνω γιατρός “, αλλά εγώ το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν το μοντέλο, θα έκανα εκθέσεις μόδας για τη μαμά μου. Ήμουν πάντα ο βοηθός της σε φωτογραφίσεις.

Είναι επίσης μια άψογη επαγγελματίας. Διαθέτει μια εξαιρετικά σωστή σωματική διάπλαση  και αξιοζήλευτα γονίδια. Επιλέγει ρούχα από σχεδιαστές όπως ο Τόμ Φορντ (“τόσο κομψά και σέξι”). “Νομίζω ότι είμαι ένας ρομαντικός άνθρωπος, μου αρέσει να φορώ εσώρουχα και να είμαι σέξι. Μια τέλεια νύχτα ραντεβού θα φορούσα ένα χαριτωμένο φόρεμα, έχοντας κάνει το μακιγιάζ μου, πηγαίνοντας σε κάποιο σόου του Broadway ή σε κάτι έξω απ’ τα  συνηθισμένα” λέει.

Δεν αποκαλύπτει για ποιον φορούσε εσώρουχα αυτές τις μέρες. Αλλά ως επί το πλείστον, είναι ένα ανοιχτό βιβλίο. “Αυτό που βλέπεις είναι αυτό που παίρνεις… Νομίζω ότι ο καθένας ξέρει τα πάντα για μένα … Δεν είμαι έτσι στην δουλειά μου κι αλλιώς στην ιδιωτική μου ζωή, μου αρέσει να είμαι τρελή και αστεία και στη συνέχεια αγαπώ και την αίγλη. “

πηγή:http://maxim.com