Η θεά του Bollywood Priyanka Chopra

0
989

Η  Priyanka Chopra είναι πολυβραβευμένη Ινδή ηθοποιός και πρώην μοντέλο. «Μου αρέσει να κερδίζω», λέει η ίδια, η οποία απέκτησε τον τίτλο «Miss World» στα 18 της. Ακούγεται σαν ένας Ινδός Donald Trump, αλλά με καλύτερα βλέφαρα, σχεδόν 5 εκατομμύρια περισσότερους οπαδούς στο Twitter, και ελαφρώς καλύτερα μαλλιά.

Τώρα η Chopra προετοιμάζεται να κυριαρχήσει στην δεύτερη σεζόν της πρώτης τηλεοπτικής εκπομπής της στην Αμερική, Quantico του ABC, η οποία έχει σχέση με τους εκπαιδευόμενους του FBI, που όλοι φαίνεται να έχουν τουλάχιστον ένα μυστικό. Οι ανατροπές εξυπηρετούν μια σημαντική λειτουργία: δίνοντας στην Chopra την ευκαιρία να αναδείξει το φάσμα των εκπληκτικών της προσώπων.

Χάρη στη δουλειά της στο Bollywood, είναι επίσης καλή στο χορό και το τραγούδι, τα οποία, με βάση τις ινδικές ταινίες που έχω δει με σίγαση σε καλλιτεχνικά μπαρ, είναι σημαντικά. Όταν ρωτήθηκε αν το Quantico ή η επόμενη καλοκαιρινή ταινία της «Baywatch» (ο ρόλος της είναι: ” μια δισεκατομμυριούχα σεξοβόμβα”) έχει ένα καστ το οποίο είναι πιθανότερο να ξεσπάσει σε τραγούδι τύπου Bollywood, η ίδια λέει, “Το Baywatch, σίγουρα. Θέλω να πω οι ηθοποιοί ήδη τρέχουν σε αργή κίνηση. Το πάνε για χορό! “

πηγή: http://gq.com