Το Artisanal ξεκίνησε την πορεία του εδώ και τρία χρόνια, κάνοντας αίσθηση στην Κηφισιά με την μοναδικότητα του χώρου του, αναδεικνύοντας αυτό το σπάνιο για την εποχή κτήριο με τον καλύτερο τρόπο.
Για τρίτη χρονιά ο σεφ Δημήτρης Δημητριάδης αφουγκράζεται την εποχή και τις ανάγκες των πελατών του ενώ ταυτόχρονα αναπολεί τις ρίζες του από τον θεσσαλικό κάμπο και καταστρώνει ένα μενού γήινο με υλικά από όλη την Ελλάδα και αναφορές στην γεύση που όλοι οι Έλληνες αναγνωρίζουμε.
Χρησιμοποιεί υλικά γνώριμα όπως τα ρεβύθια, ο τραχανάς, οι φακές και δημιουργεί συνδυασμούς που εκπλήσουν ευχάριστα.
Το Artisanal ανανεώνεται. Η νέα τάση, αλλά για τους Έλληνες τρόπος ζωής και συνεύρεσης, του sharing θα κυριαρχήσει. Μεγαλύτερος κατάλογος με γεύσεις που θα μοιράζεσαι με τους υπόλοιπους στο τραπέζι, το Artisanal υπόσχεται να κάνει την απλότητα trend και την ποιότητα απόλυτα προσιτή.
Εφέτος δίνεται μία ιδιαίτερη προσοχή στο brunch που μπορεί κάποιος να απολαύσει τα Σάββατα και τις Κυριακές μέχρι τις 6 μ.μ. με αυγά, ομελέτες, καγιανά, πεινιρλί, μπρουσκέτες, τραχανά με καπνιστό χοιρινό και γραβιέρα, αλλά και πολλά πιάτα.
Ταυτόχρονα η αίθουσα του εστιατορίου γεμίζει με τέχνη. Κάθε τοίχος του προβάλει και έναν καλλιτέχνη που σας περιμένει να τον ανακλύψετε στην 1η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “Faces” και διαρκεια εως 15 Ιανουριου. Την διοργάνωση και επιμέλεια έχει αναλάβει ο επιμελητής – συμβούλος τέχνης Μάξιμος Στεργίου.
Ο “Sommelier” του Θωμά Τουρναβιτη θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κρασί σας, οι “Μυστηριώδεις νέοι” του Νίκου Βαβάτση θα σας μαγέψουν με το βλέμμα τους καθώς “Η νεαρή κυρία” του Νικόλα Ζήσιμου θα σας ταξιδέψει σε αναμνήσεις και τέλος τα κουτάκια Diorama Boxes του Θεόδωρου Μπρουσκομάτη θα σε κάνουν να αγιοποιήσεις όλους τους καλλιτέχνες της ψυχής σου.
Τον κατάλογο του μενού μπορείτε να τον βρείτε εδώ: