Skip to main content

Σαν την ελληνική φέτα δεν θα βρεις πουθενά στον κόσμο. Δοκίμασε την λοιπόν με κάθε δυνατό τρόπο!

Υλικά:

4 φέτες τυρί φέτα (περίπου 2 εκ. πάχος)

1 φλιτζ. αλεύρι

1 φλιτζ. φρυγανιά

2 αυγά χτυπημένα

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

– Στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας τη φέτα και την πανάρουμε με αλεύρι. Την βουτάμε στο αυγό και έπειτα στο μείγμα με τη φρυγανιά.

– Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσει από κάθε πλευρά η φέτα. Βγάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να κρατήσει τα πολλά λάδια και σερβίρουμε.

– Προαιρετικά μπορούμε να στύψουμε κι ένα λεμόνι από πάνω.

Τυρόπιτα για αρχάριους!