Σαν την ελληνική φέτα δεν θα βρεις πουθενά στον κόσμο. Δοκίμασε την λοιπόν με κάθε δυνατό τρόπο!
Υλικά:
4 φέτες τυρί φέτα (περίπου 2 εκ. πάχος)
1 φλιτζ. αλεύρι
1 φλιτζ. φρυγανιά
2 αυγά χτυπημένα
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
– Στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας τη φέτα και την πανάρουμε με αλεύρι. Την βουτάμε στο αυγό και έπειτα στο μείγμα με τη φρυγανιά.
– Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσει από κάθε πλευρά η φέτα. Βγάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να κρατήσει τα πολλά λάδια και σερβίρουμε.
– Προαιρετικά μπορούμε να στύψουμε κι ένα λεμόνι από πάνω.