Skip to main content

Ό,τι καλύτερο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού

Προετοιμασία: 10′

Μαγείρεμα: 5′

Αναμονή: 2 ώρες

Yλικά (για 4-6 άτομα)

-450 γρ. καρπούζι χωρίς τη φλούδα και τα σπόρια

-1 κουτ. σούπας γλυκόζη

-80 ml Campari

-1/2 κουτ. γλυκού χυμό λεμονιού

Manslife συνταγή: 3 κοκτέιλ για να την ξετρελάνεις

Eκτέλεση

Χτυπάς το καρπούζι στο μπλέντερ και το περνάς από το σουρωτήρι. Ζεσταίνεις τη γλυκόζη σε κατσαρολάκι με τον χυμό λεμονιού και το Campari για 4-5 λεπτά. Προσθέτεις το καρπούζι και ανακατεύεις καλά. Βάζεις το μείγμα σε δοχείο και στην κατάψυξη. Κατά τη διάρκεια του παγώματος, ανακατεύεις ανά 30′ με πιρούνι ώστε να σπάσουν οι κρύσταλλοι και να αποκτήσει η γρανίτα καλύτερη υφή. Διατήρησέ το στην κατάψυξη.

4 εύκολες συνταγές για κοκτέιλ με ουίσκι