Skip to main content

Το τελευταίο του παιχνίδι στο Europa League δίνει αύριο το βράδυ ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο Βελιγράδι την Παρτιζάν.

Η αποστολή των Αρκάδων αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης για τη Σερβία, η οποία είναι ο τελευταίος σταθμός στην φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Αστέρα μετά το Ούλου, το Μάιντς, τη Λάρνακα, την Κωνσταντινούπολη και το Λονδίνο.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη αναχώρησε οδικώς για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από εκεί θα ταξιδέψει αεροπορικώς για το Βελιγράδι.

Οι παίκτες του Αστέρα θα ξεκουραστούν στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή του Αστέρα, ενώ έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου του Στάικου Βεργέτη (19.00 ώρα Σερβίας) και λίγη ώρα αργότερα (19.30) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους παρακάτω δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές: Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Κυριακόπουλος, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Τιε Μπι, Τσοκάνης, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μπαντιμπανγκά, Γιαννιώτας, Πάρα, Μπακασέτας.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Ντορίν Γκόιαν που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.