Skip to main content

Μπορεί να θυμίζει.. νοσοκομείο από τους πολλούς τραυματισμούς και τις απουσίες (Πρίντεζης, Παπαπέτρου, Λοτζέσκι, Κατσίβελης) όμως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη χώρα των Βάσκων για να κάνει το… 7/7!

Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν έναν αγώνα, ουσιαστικά άνευ άγχους, μιας και η πρωτιά στον όμιλο χάνετια μόνο με θαύμα. Δεν ισχύει, βέβαια, το ίδιο και για τους αντιπάλους τους….

Η Λαμποράλ Κούτσα μπορεί να ξεκίνησε άλλη μια σεζόν με υψηλές φιλοδοξίες αλλά πλέον βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού όσον αφορά την παρουσία τους στην Ευρωλίγκα (2 νίκες σε 6 αγώνες). Η νίκη σήμερα είναι για αυτούς μονόδρομος και οι νεοφερμένοι Βούγιαστιτς και Μπέγκιτς καλούνται να αποδείξουν στο γήπεδο πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου, όπως ο Ολυμπιακός.

Εν ολίγοις, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μπορεί μεν να μην έχει απέναντι της έναν αντίπαλο που τρομάζει… με τη γενικότερη ποιότητά του, όμως θα αντιμετωπίζει μια ομάδα με κίνητρο χιλίων λεόντων, κάτι που σημαίνει πως ο αγώνας θα αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόκληση, ειδικά σαν… “προετοιμασία” για τα δύσκολα παιχνίδια του top 16!

O αγώνας ξεκινάει στις 21:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΡΙΤ.