Skip to main content

Οι δηλώσεις του Αργεντίνου άσου το τελευταίο διάστημα σε συνδυασμό με διάφορα ρεπορτάζ από την Ισπανία, έχουν προκαλέσει έναν… πανικό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Απο τη μια πλευρά είναι η αβεβαιότητα που κυριαρχεί στα λόγια του Μέσι, αναφορικά με το μέλλον του στη Μπαρτσελόνα, από την άλλη οι αρνητικές αναφορές στο πρόσωπο του από διάφορα media της χώρας. Ο Μέσι δήλωσε χαρακτηριστικα “Αν είναι στο χέρι μου, θέλω να μείνω στη Μπαρτσελόνα και να συνεχίζω να κερδίζω τίτλους. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Καμιά φορά τα πράγματα δεν συμβαίνουν όπως θα θέλαμε. Δεν παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις και συμβαίνουν αλλαγές. Είναι μπερδεμένο. Κύκλοι συμβαίνουν παντού, άρα και στο ποδόσφαιρο. Αν και πάντα έλεγα πως θέλω να μείνω για πάντα εδώ, τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως θέλει κάποιος. Επαναλαμβάνω πως αν είναι στο χέρι μου, θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στη Μπαρτσελόνα”

Και ενώ ο Μέσι άναψε το φυτίλι με αυτές τις δηλώσεις, ραδιοφωνικοί σταθμοί και κανάλια της Ισπανίας έχουν ήδη κατονομάσει τους “μνηστήρες” για την απόκτησή του (Παρί Σεν Ζερμέν, Ίντερ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι) ενώ στην επιφάνεια εμφανίζονται φήμες που θέλουν τον Αργεντίνο να δυσανασχετεί με πολλά πράγματα που συμβαίνουν στη Μπαρτσελόνα, τόσο όσον αφορά τα αποδυτήρια της ομάδας όσο και τη σχέση του με τους οπαδούς.

Αναμένουμε!